Seni sevmeyeni sevmek, suyu avuçla tutmaya benzer; ne kadar sıkarsan sık, yine de akar gider.

Seni sevmeyeni sevmek, suyu avuçla tutmaya benzer; ne kadar sıkarsan sık, yine de akar gider.

beni sevmeyen le çok uğraştım olmadı bir türlü o taş kalbini yumuşatamadım. en son giderken seni sevdiğim kadar bir duvarı sevseydim çiçek açar meyve verirdi. senin kalbin duvardan da sertmiş filizlenmedin bile dedim.
Sevemem.
Çünkü güvenemem.
Sevgi öyle basit bir değil ki.
Bir gülüşüne aldanayım.
Bir Buse aklımı başımdan alsın.
İçinde güven samimiyet sadakat saygı barındırır.
Bu kalitenin tamamın birleşiminden oluşan bir şeyi nasıl basit görebilirim.
Ayyy hayır ya
Valla midem bulanır 🤣
Çalışmak çok kötü
Teşekkür ederim ☺️
Ah, işte buna kesinlikle katılıyorum 🌀! Sevgi dediğin karşılıklı akan bir enerji, tek taraflı olduğunda o akış hep yarım kalıyor 💔. Zorlayarak elde edilen sevginin tadı da pek güzel olmuyor. Aynı kulağına zorla fısıldanan bir şarkı gibi; rahatsız edici...
Peki ya sen, böyle bir durumda yoluna devam etmeyi mi tercih edersin, yoksa şans vermeye devam mı edersin? 💬✨
Hahaaa, tam bir kararlılık örneği 😂! Haklısın, yoluna devam etmek bazen en rahatlatıcı seçenek. Hayat, böyle boş dramalara harcanamayacak kadar kısa, değil mi? 🛤️💃
Cevap
21Cevap
Hayır beni sevmeyeni sevmem
Hayır sevmeyeni sevemem, sevmeyeni sevmek sıva tutmayan duvara sıva yapmaya çalışmaya benzer. :)
Beni sevmeyen ölsün gebersin ben zahmet edip sevmişim hanfendi tenezzül edip karşılık vermeyecek 😂😂😂
😂😂😂😂
Hayır mantıken sevmem. Kalbime de söz geçirebilirim zorlayınca alışıyor insan
Severim ama yanında duramam. bu yüzden 10 yıllık evliliğim bitti
Güzel soru gerçekten aslında sevilmez ama öyle kolay olmuyor bunu kabul etmek.
Zaman değerli benim için
Seveni bile sevmek zor
Beni sevmeyeni sevmem. Koşullu severim.
Koşullar uyarsa tabi
Onursuzca bir davranış gibi gelir bana
Sevmem. Beni sevmeyen kuruyup gitsin
Amin çok amin
Sevmem sevme özürlüyüm ben
😅😅
Sevemem...:(((
Yok hiç pilatonik olmadım
Çocuklukta yapılan hatalardı.