Sizin de eşleriniz size güvenmemezlik yapıyor mu?

Benim iyi mi kötü mi nasıl gittiğini anlayamadığım bir evliliğin var çok fazla kavga ediyoruz çocuktan dolayı bir şekilde birbirimizle konuşmak durumunda kalıyoruz ama her ne konu için tartıştıysak o konu çözülmeyip halini altına atılıyor. 3 yıldır evliyim hatsafhada eşimde öfke kontrol problemi var onun hataları söylerken de yapana değil yaptırana bak diyor. Şimdi arkadaşlar bugün çok büyük kavga ettik ben artık kızıma rağmen boşanmayı düşünüyorum. Az bir birikimimiz var ailelerden destek göremediğimiz için kendi yagimizda kavrulup bir şeyler yapmaya çalışıyoruz kiradan kurtulmak ev almak gibi ama ben açık söylüyorum sürekli yeni altarnatiflerle eşime geliyorum elimizdeki paradan olmayalım daha fazla nasıl kazanabiliriz zarar görmeden bütün çabam bu kendisi fikirlerimi çok saçma bulur beğenmez falan ailesine özellikle annesine küçücük bir eleştiri kabul etmez kredi çekme durumumuz var tarla üzerinden çekelim dedik bunun için 3. sahis olması gerekiyor enistene satalım dedim olur sonra dedi 1 hafta sonra üzerine alırsın dedim tekrar ben alırsam problem çıkar dedi bende benim üzerime alırız dedim kıyamet koptu sen sürekli boşalacam diyen kadınsın tarlayı alıp bide üstüne bosarsan ben boşandı tarla benim der vermezsin diyor yani GÜVENMIYORUM dedi enişten peki ona GÜVENIYORUM dedi şimdi ben anlaşılmadığımı düşündüğüm için sürekli boşanmayı dilegetiren bir kadınım doğru. şimdi ben neden boşanmayı dile getirdim anlatım kızım 40gunluktu baya çeyrek altın toplandı kredi kartı borcumuz vardı bozdurup borcu kapattık çok istediğim bir kolye vardı onu aldım kalan parayla birde kredi çekip biraz altın yaptık arabayı tamire götürdüm 27bin masraf çıktı dedi kredi kartından çekeceğim dedi bu arada bütün kredi kartları benim düzenli gelirim var onun yok faturalari kirayı aklınıza ne geliyorsa evi ben ceviriyorum tamm dedim çünkü güveniyorum annem borç istiyor dedi sana soyledigimi soyleme mahcup olur sonra dedi tamm dedim bu arada anne emekli öğretmen çift maaşı var ona da verdim kredi kartına yitirdiğimiz bütün para gitti kartları patlattı 2024 parasıyla 300.000tl para harcadı sonra öğrendim ki iddia oynamış bosanmak istedim yalvardı yakardı birdaha asla olmicak dedi daha bebeğim 40ginluktu gidemedim istemezsen birdaha maça gitmem dedi yapmam dediği ne varsa tekrar iddia oynadı yakaladım maça gitme onun de Kpss var otur çalış uzun bir zaman var deme çocuğun geleceğini düşün diyorum bi hafta sonu maçım var diyor cebinde benim kartıyla dolaşıyor bugüne kadar sen kazanmiyorsun evi ben çekiyorum para getir demisligim yok gururu incinmesin diye benim yaptığım fedakarlığı ne annesi ne ablaları yapar gelmiş bana sana güvenmiyorum diyor yani bana güvenen bir kocam yoksa neden bu evliliği yürütüyorum çok kırgınım çok üzgünüm ve çok mutsuzum

Sizin de eşleriniz size güvenmemezlik yapıyor mu?