Aşk İlişkileri Seven erkek bunu yapar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Uygunusz şekilde kızın fotoğrafını başka kadına atar mı o kızı sevse bunu yapar mıydı onun uygunsuz fotoğrafını atar mı? Güncellemeler6 ay Bu kişi kimseyi sevemez sapığın teki Seven erkek bunu yapar mı? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seven erkek uygunsuz resim istemez bir kere 2 2 Yorumla Soran 6 ay arabada birlikte olurken kızın arkasını çekip atmış bana Yorumla u ChocoOrb 6 ay Güven olmaz böyle birine karaktersiz erkeklerden biri işte. Yorumla
Zynppp3 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Duzgun limse bunu yapmaz guvenilir degildir o kisi 1 6 Yorumla Soran 6 ay Başka kadının kalçalarını çekip bana atmış Yorumla Zynppp3 6 ay Uzaklas bence ondan sapiktir o Yorumla Soran 6 ay Sence o kızı seviyor mu Yorumla Zynppp3 6 ay Kanka iliskiye girdigi kizin o anini cejip sana atiyorsa o kizi kullaniyor yakimda cope atacak sonra aynisini senle yasamak istiyor Yorumla Soran 6 ay Bana neden bunları yapıyor onunla buluşmuyorum diye yediremiyor mu düşün o an Kızılaymış ve benle tartışmaya giriyor mesaj yazıyor Yorumla Zynppp3 6 ay Kanka gelsene bi Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı. Erkeğe ne işi var uygunsuz fotosu o embesil kızın 0 1 Yorumla Soran 6 ay Arabada ikisi onun kalçalarını çekmiş kadının ve bana atmış Yorumla
Bastute Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 86% 6 ay Neler var bı bilsen para karşılığı satıyorlar 0 6 Yorumla Soran 6 ay Nasıl? Yorumla Bastute 6 ay Sakın kim olursa olsun resim nude atma inananki ben neler gördüm istersen bakabilirsiniz Yorumla Soran 6 ay Yok o bana başka kızla birlikte olduğu atmış arabada ve o anda benle tartışmaya giriyor Yorumla Bastute 6 ay Sen sen ol sakın yapma öyle bir şey isterse şeref yoksunu tg de bı görsen ne videoları var Yorumla Soran 6 ay Bana neden bunları yapıyor başka kızla görüntülerini atıyor ben gerçek hayata onla birlikte olmadım diye mi Yorumla Bastute 6 ay Aynen sana gaz veriyor güven veriyorki ama sen düşme Yorumla
58_Esmer_58 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Seven erkek değil bu. Kullanan NMSSZ birisi 0 4 Yorumla Soran 6 ay Başka bir kızın kalçalarını çekmiş arabada birlikte olurken kızın yüzü görünmüyor ve o sırada bana atıyor bunu tartışma ediyor benimle o durumdayken kızla Yorumla 58_Esmer_58 6 ay Seni bu kadar asagilayacak. kadar adiymiş o zaman. Başkasıyla yaşadığı yaptığını insan kendini sevene atarmi. Hayatında tutman bile hata.Onurlu ol. Her yerden iletişimi kes Yorumla Soran 6 ay Bana attı başkası ile birlikte olduğunu kızı köpek gibi dayamış araba camına Zaten kestim iletişimi Yorumla 58_Esmer_58 6 ay Yuh terbyez pj kurusu Yorumla
Shaldoncooper Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Kimseye atmaz tabi 0 2 Yorumla Soran 6 ay Bana atmış başka kızın kalçarını çekip Yorumla Shaldoncooper 6 ay Sana niye attı ki Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Bunu yapmayan erkek yoktur 0 2 Yorumla Soran 6 ay Neden Yorumla Cevap sahibi 6 ay Erkek olduğu için Yorumla
Berat06905 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Taniyor musun çocuğu 0 2 Yorumla Soran 6 ay Konuştuğum kişi onla gerçek hayata birlikte olmuyorum diye mi yapıyor bunları Yorumla Berat06905 6 ay Evet seni kiskandiriyor bak ben yapabiliyorum zaten dkye alcak biri. d Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yapmaz 0 0 Yorumla
kerimmm_3461 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 6 ay Hangi kadına atmış 0 2 Yorumla Soran 6 ay Bana attı başkası ile birlikte olduğunu kızı köpek gibi dayamış araba camına Yorumla kerimmm_3461 6 ay Sevgilinmi çocuk Yorumla
Astra001132 Takip Et Bilge Yaş: 34 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Atmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Seven erkek uygunsuz resim istemez bir kere
arabada birlikte olurken kızın arkasını çekip atmış bana
Güven olmaz böyle birine karaktersiz erkeklerden biri işte.
Duzgun limse bunu yapmaz guvenilir degildir o kisi
Başka kadının kalçalarını çekip bana atmış
Uzaklas bence ondan sapiktir o
Sence o kızı seviyor mu
Kanka iliskiye girdigi kizin o anini cejip sana atiyorsa o kizi kullaniyor yakimda cope atacak sonra aynisini senle yasamak istiyor
Bana neden bunları yapıyor onunla buluşmuyorum diye yediremiyor mu düşün o an Kızılaymış ve benle tartışmaya giriyor mesaj yazıyor
Kanka gelsene bi
Erkeğe ne işi var uygunsuz fotosu o embesil kızın
Arabada ikisi onun kalçalarını çekmiş kadının ve bana atmış
Neler var bı bilsen para karşılığı satıyorlar
Nasıl?
Sakın kim olursa olsun resim nude atma inananki ben neler gördüm istersen bakabilirsiniz
Yok o bana başka kızla birlikte olduğu atmış arabada ve o anda benle tartışmaya giriyor
Sen sen ol sakın yapma öyle bir şey isterse şeref yoksunu tg de bı görsen ne videoları var
Bana neden bunları yapıyor başka kızla görüntülerini atıyor ben gerçek hayata onla birlikte olmadım diye mi
Aynen sana gaz veriyor güven veriyorki ama sen düşme
Seven erkek değil bu. Kullanan NMSSZ birisi
Başka bir kızın kalçalarını çekmiş arabada birlikte olurken kızın yüzü görünmüyor ve o sırada bana atıyor bunu tartışma ediyor benimle o durumdayken kızla
Seni bu kadar asagilayacak. kadar adiymiş o zaman. Başkasıyla yaşadığı yaptığını insan kendini sevene atarmi.
Hayatında tutman bile hata.
Onurlu ol. Her yerden iletişimi kes
Bana attı başkası ile birlikte olduğunu kızı köpek gibi dayamış araba camına Zaten kestim iletişimi
Yuh terbyez pj kurusu
Kimseye atmaz tabi
Bana atmış başka kızın kalçarını çekip
Sana niye attı ki
Bunu yapmayan erkek yoktur
Neden
Erkek olduğu için
Kendini bişey sanıyor işte
Taniyor musun çocuğu
Konuştuğum kişi onla gerçek hayata birlikte olmuyorum diye mi yapıyor bunları
Evet seni kiskandiriyor bak ben yapabiliyorum zaten dkye alcak biri. d
Yapmaz