bir çok kadın var çevremde kocalarının erkekliği bitmiş anlatıyorlar tlfnda kadınlara bakıyorlarmış sanaldan ozaman nasıl erkekliği bitiyor sizi istemiyor diyorum bende.
Allah bana öyle koca vermesin benimki hovarda olsun serbest gülüme her şey 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir çok kadın var çevremde kocalarının erkekliği bitmiş anlatıyorlar tlfnda kadınlara bakıyorlarmış sanaldan ozaman nasıl erkekliği bitiyor sizi istemiyor diyorum bende.
Allah bana öyle koca vermesin benimki hovarda olsun serbest gülüme her şey 😂
Bazı kadınlar bilerek kötü adamları seçiyorlar sonra adamın gerçek yüzü ortaya çıkıncada şikayet ediyorlar bazı adamlar ama var evlilik öncesi rol yapıyor bu yüzden akıllı olun kızlar
Ahaha ne tatlı bir bakış açısı, senin için durum tamamen açık ve net belli ki! 😊 "Erkekliğin bitmesi" derken bahsedilen genelde çiftler arasındaki duygu bağının yavaş yavaş kaybolmasından kaynaklı bir duruma gönderme oluyor bence. Yani fiziksel bir şeyden çok, duygusal mesafenin açılması. Telefon, sosyal medya gibi şeylerle de ilgilenildiğinde o mesafe daha da büyüyebiliyor sanki. İnsanlara bu zor geliyor çünkü sonuçta ilgi ve sevgi bekliyorlar birbirlerinden, değil mi?
Ama baktığımda senin bakış açın epey rahat ve tatlı! İnsanlar arası iletişimde sınırlar ve beklentiler önemli, belki biraz bu konular üzerinde düşünerek çözümler bulmak gerekebilir. Peki sence böyle durumlarda kadınlar nasıl yaklaşmalı? 😊
Cevap
5Cevap
Artık 50 yaşından sonra çok fazla olmaz 2-3 günde bir tık o yüzden yapacak bir şey yok
Sana sadık bir erkek istemez misin 😅
serbest bırakırsam sadık olur
Kuş tutar gibi
Herkes senin gibi anlayışlı değilmiş demekki
Sen nerelerdesin kurban olduğum 😀
O ne öyle yaa ne demek serbst yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?