ben +18 hayal ediyorum ama o çok dinine bağlı çok düzgün sakin biri böyle seyler düsünmüyodur dimi
2-3 kez bulustuk daha tam sevgili de denmez açıkcası. 1,5 aydır tanısıyoruz
ben +18 hayal ediyorum ama o çok dinine bağlı çok düzgün sakin biri böyle seyler düsünmüyodur dimi
2-3 kez bulustuk daha tam sevgili de denmez açıkcası. 1,5 aydır tanısıyoruz
Cevap
28Cevap
Eder neden etmesin hayalindeki dokunamadigi dokunamayacagi birini hayal etmektense bu ihtimallerin yaşanabileceği birini hayal etmek daha mantıklı
Bu kadar kısa bi sürede öyle yaklaşması çok sıkıntı zaten. Herşeyin zamanı var. 1.5 ayda daha doğru düzgün tanımazsınız bile birbirinizi..
öyle yaklasamaz zaten sadece aklından geçiyo mudur diye düsündm
Senin de bu kadar kısa sürede öyle hayal etmen doğru değil ama.
düşünmüyordur dindarsa. sen niye düşünüyorsun ayıp değil mi?
oo benim hayalleri görsen
Dinine bağlı diyosun abdesti bozulur acaba kendini saklıyormu evliliğe sonra kıyamet kopmasın yA Allah diye
Dinine bağlılar daha fena bence çünkü sürekli baskılıyorkar artık bi yerde patlıyor çok gördüm reelde
Düşünüyor olabilir neden düşünmesin ki gerçekleşmesi farklı düşünmek farklı
düsündüğü için yargılamam ki sadece merak ettim, ben anormal miym diye
Anormal değilsin, hoşlanıyorsa düşünüyor insan. Asıl hiç aklına böyle şeyler gelmiyorsa sıkıntı vardır bence hiç çekim yoktur
yani genelde eder.. dnine bağlı ya da sakin olması illa düşünmezanlamına gelmez
Düşünüyordur hele din diyorsan sokakta yanından gecen kızı bile duşunur eve gidince
18 olacak kadar ne yaşadın ki , ne hayal ediyorsun
herkes bir şeyler düşünür :) illaki canı istiyordur
Dinine bağlı dediğin adamın da istekleri ihtiyaçları fizyolojik olarak vardır. Seni arzular veya arzulamaz bilemiyorum ama elbette ihtiyaçlarını gideriyordur.
Aslında daha fazlasını düşünür genelde ama nasıl nerede vs tanistiginiza da bağlı netten mi gerçekte mi tanıştınız
Bilemezsin ama yan yana olunca illa olur bu konular konuşa konuşa aşılır
Şey yaparken onu mu hayal ediyorsun
O senin bu düşünceni bilse yükselir zaten
Dindar da olsa yapar peki sen video izliyor musun
Onu azdirirsan aklından bile cikmaz
utangacım elini bile tutmadım daha
Bu şekilde adamın seni arzulamasni nasıl sağlayacaksın😅
amaç o değil ki
Ama arzulamasni istiyorsun
istiyorum ama doğal halime yükselmesini istiyorum ekstra etkilemek istemiyorum
Onun aklına sokmalisin önce. Sonrası kendiliğinden gelir
evlilikten önce olsn istemiyorum ki yanlıs anlasıldı soru biraz sadece ben düşünüyorum ama o da düsünüyo mudur merak ettim
ediyorlardır herhalde
daha sevgili olmadan ediyodur o yolda ilerlerken
Senin isteğin ne ondan
ciddi uzun iliski
Bunu ona soyle o zman. +18 demişsin
öyle bi şey yaşanmaz zaten ben sadece bazen hayal ediyorum o kadar yoksa ciddi ilerliyo Şu an
Bunu zaman gösterir sen ne hayal ediyorsun Peki
Dinine bağlı diyorsan kesin abazandır
Oooo hem de nasıl. Duvardan duvara
Olsun bişey olmaz
Uzun yol olucaksa senin düşüncen sende saklı kalsın
Emin ol senden daha fazla düşünüyodur 😀
Dikkat et şeytan bir anda tüm sırrı bozar
Güzel gotu varsa hayal ederler
Ederim tabiki cuckold düşüncelerim var
Düşünüyordur
Ne güzel senin için
evet ederiz :)
yaş lar kaç
Hayal ediyordur
Düşünüyordur
Düşünürüm
evet düşünebilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh kalbini kaptırmış gibi görünüyor, çok tatlı! 🥰 İlk başta tabi ki böyle düşünceler kafa karıştırabilir. Onu tanıdıkça, kişisel değerlerini ve sınırlarını daha iyi anlayabilirsin. Herkes aynı şekilde hissetmeyebilir, ama heyecanlanmak ya da hayal kurmak oldukça doğal. Ama onun karakterine ve inançlarına da özen göstermen önemli, bu yakınlığı güçlendirir.
Bence acele etmeden ikinizin de kendinizi rahat hissettiği bir tempo yakalamalısınız. Bu arada, sevgili adayını tanıma sürecin nasıl gidiyor, başka neler hissediyorsun? 🌿✨