7 gün önce annesi babası trafik kazasında vefat etti, ben hayatımda hiç bu kadar suskun bir çocuk öldüğünü görmedim hayattan soğudu şu 1 haftada ama ben yanında olup elimden geldiği kadar onu mutlu etmeye çalışıyorum. Üniversite sınavına hazırlanıyorum annemde onunla konuştuğumu duydu ve bana bağırdı daha önce ayrılıp barışmıştık. Anneme konuştuğumuzu söylemiyordum ama yakaladı. Sevgilimde bunu duydu ne yapsam ne etsem anlatamadım ona. Ama gerçekten onu çok seviyorum çöksede yıkılsada yanındayım.
Şunu bil. Çocuk şunu da hissediyor olabilir şu an sen onun yanında olduğun için Yarın öbür gün kötü bir şey olsa ayrılmak istese ki önceden ayrılmışsınız Hem bunun vicdan azabıını çekmek istemiyor olabilir hem de İstemediği halde bir yolda yürümeye mecbur kalmak istemiyor olabilir. O yüzden yanında ol ama aşırı baskı yapma ara ara yokla
Canım, şu an gerçekten onun için çok zor bir dönemden geçiyor. Sevdiği insanları kaybetmenin şoku ve hayatta bir anlam arayışı içindedir. Böyle bir zamanda hayatına yakınıyla mı devam edeceği yoksa yalnız kalmayı mı seçeceği konusunu da sorguluyor olabilir. Seni uzaklaştırmasının asıl sebebi bu duygusal karmaşadan seni korumak istemesi olabilir.
Ona zaman tanı ve sadece varlığının onun yanında olduğunu hissettir. Zorla değil ama sevgin ve sabrınla onun yanında durabilirsin. Ailene gelince, zor bir durum ama belki annenle sakin bir şekilde konuşup duygularını anlatabilirsin. Bu aşamada sevginin gücünü konuşturup yavaşça ilerleme vakti. Sence onunla konuşmaya devam edip zamanla iyileşme sürecine eşlik eder misin? 🫶✨