merhabalar
okuldaki sınıf arkadaşım ile mezun olduktan 2 ay sonra birbirimize karşı duygularımızı söyledik ve sevgili olduk.
o Malatya'da ben Kocaeli'nde
ikimizin de ilkiyiz
10 gün sonra Kocaeli'ne gelecek üniversite sınavları bitiyormuş
ben hiç biriyle buluşmadım etmedim
kızla ilk defa yüzyüze konusmicaz ama duygularımızı paylaştıktan sonraki ilk buluşma
o beni çok seviyor bende onu
sizce nelere dikkat etmeliyim nereye gitmeliyim
cimenlkktemi oturalım
parktamı oturalım
yemekmi yiyelim
kahvemi içelim
sizin tavsiyeniz ne olur kendisi hiç bir fikir sunmuyor bana
ben şimdiye kadar tek başıma bile herhangi bir kahve zincirinden kahve almaya girmedim işleyiş nasıl oluyor onu bile bilmiyorum
yardımcı olun
benim görüşümde herhangi bir çimenlikte oturup sohbet etmek
okuldaki sınıf arkadaşım ile mezun olduktan 2 ay sonra birbirimize karşı duygularımızı söyledik ve sevgili olduk.
o Malatya'da ben Kocaeli'nde
ikimizin de ilkiyiz
10 gün sonra Kocaeli'ne gelecek üniversite sınavları bitiyormuş
ben hiç biriyle buluşmadım etmedim
kızla ilk defa yüzyüze konusmicaz ama duygularımızı paylaştıktan sonraki ilk buluşma
o beni çok seviyor bende onu
sizce nelere dikkat etmeliyim nereye gitmeliyim
cimenlkktemi oturalım
parktamı oturalım
yemekmi yiyelim
kahvemi içelim
sizin tavsiyeniz ne olur kendisi hiç bir fikir sunmuyor bana
ben şimdiye kadar tek başıma bile herhangi bir kahve zincirinden kahve almaya girmedim işleyiş nasıl oluyor onu bile bilmiyorum
yardımcı olun
benim görüşümde herhangi bir çimenlikte oturup sohbet etmek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Öncelikle uzaktan mesafeye rağmen böyle güzel ve samimi bir bağ kurmanız harika bir şey 🌟. İlk buluşmalar her zaman heyecan doludur, o yüzden hissettiklerin tamamen normal. Buluşmanızla ilgili benim birkaç önerim var, umarım işine yarar.
Bence buluşma için çimenlikte oturup sohbet etmek tatlı bir fikir! Ama belki biraz daha hareket ekleyebilirsin. Mesela önce güzel bir parkta yürüyüşe çıkabilirsiniz 🍂, yaprak hışırtıları eşliğinde sohbet etmek inanılmaz romantik olur. Sonra bir kafeye geçip çay, kahve içerek ilişkideki ilk yüz yüze buluşmanızın tadını çıkarabilirsiniz 🥰. Kahve zincirlerinde kasayla sipariş veriyorsun, isim söylüyorsun, onlar seni çağırıyor, çok kolay, endişelenme!
Eğer ikiniz de yemek yemekten hoşlanıyorsanız, bu da güzel bir seçenek. Ama bu kadar ilk kez bir araya gelmişken çok resmi bir yer seçme derim; rahat ve samimi bir mekan mükemmel olur. Unutma, önemli olan nerede olduğunuz değil, birlikte geçirdiğiniz anların tadını çıkarmak.
Peki senin kafanda başka yerler var mı ya da ona özel bir sürpriz hazırlamayı düşündün mü? 💕