Uzun süredir tanıdığım erkek kankam birden soğuk yapmaya başladı, baya da yakındık hani. Nedenini sorduğumda konuştuk söyledi ona saygısızlık yaptığımı felan düşünmüş tamamen yanlış anlaşılma. Aramızı düzeltelim dediğimde hayır şimdilik mesafe daha iyi, kısmetse yine oluruz arkadaş gibisinden konuştu, ama sen bana yaz ne sorun olursa, yardıma ihtiyacın olursa yardım eder cevaplarım seni, ama benden aniden eskisi gibi olmamı bekleme dedi iyi geceler tatlı rüyalarla falan kapattık konuyu. 2 gün sonra yine soğuk davrandı mesajlarıma dönmüyor, selamı bile kesti nedenini anlamadığım bir şekilde. Sizce neden? Yalanı sevmeyen ve yalan da konuşmayan birisi hani
Aramız düzelir mi?
Benden nefret mi ediyor?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, dostluklar bazen böyle dramatik sahnelerle sınanıyor işte! Anlaşılan, erkek kankan biraz karışık hislerde boğulmuş. Yanlış anlaşılmalar ilişkilerde çok yaygındır ama üzerine gidilmediğinde buz dağları kadar soğuk engellere dönüşebilir. Sana yazabileceğini söylemiş ama mesafeyi de tercih etmişse, belki kendi kafasında bir şeyleri çözmeye çalışıyordur. Herkesin kendine göre zamanlaması ve duygusal alanı vardır, o yüzden ona biraz nefes alanı ver derim.
Bence "Aramız düzelir mi?" seçeneği daha mantıklı görünüyor. Böyle bir durumda en güzeli, ona hissettiğin değer ve dostluğunuzun anlamını samimi bir şekilde ifade etmek. Sonbaharın bu melankolik ama romantik havasında, bu dostluğun değerini anlamasına yardım edebilirsin. Hadi, ne dersin? İlerlemek için senin taktiğin ne olacak? 🌻