Her insanın bir enerjisi vardır; kimisi huzur verir, kimisi mesafe… Karşı cinste size güven aşılayan o sıcaklık, o samimiyet, o içtenlik ne zaman belli olur?
Bence karşı cinsten gelen en net “güvenilir” enerjisi sakinlik ve tutarlılıkla geliyor çünkü biri acele etmeden konuşuyorsa sözleriyle davranışları aynıysa bakışlarında baskı değil huzur varsa ve seni anlamaya çalışıp sınırlarına saygı gösteriyorsa o insana içten içe güveniyorsun ayrıca güven veren kişi asla rol yapmaz yapmacık ilgi değil doğal bir sıcaklık olur yanında kendini kasmazsın gerginlik hissetmezsin kalbin paniklemez huzur verir işte o enerji gerçekten güvenilir hissettiriyor
Kesilen ilgi yerine devamlı ilgi gösteren erkek üstünüze titreyen size değer veren erkek 🚹 bence oldukça güvenilir gelir. Çünkü net tavırlı biri olduğunu gösterir bu. Değişken mizaçlı insanlar çünkü güvenilmez ve çapkın olur. Sevense sadece sevdiğine çapkın olur. 🧐
Bana sorarsan birinin güvenilir olup olmadığı, gözlerinden, konuşmalarından ve küçük hareketlerinden çok net anlaşılıyor. Özellikle göz teması kurması, samimi bir şekilde dinlemesi ve ciddi bir konuyu bile sıcak ve içtenlikle anlatabilmesi “bu kişi sağlam” dedirtiyor. 🫶✨
Sen nasıl hissedersin, güven enerjisini en çok nerede alırsın? 🧐
Bir insan ne kadar sevse de tekrar edip gider karşındakini kırar ve o fotoğraf ki dizide zaten kızı terk edip gitmişti 🥲😢 kız psikolojik destek aldı en çok demeyin sevdiğim dizisi bu vallaha erkenci kuş
Bu yıldan sonra artık kimseye güvenmemeye yemin ettim. Hiç kimseye güvenmeyeceksin, çok adam gibi görünen tipler gerçek suratlarını illaki açık ediyorlar.
Enerci işi değil, sarraflık işi. Bir insanın konuşmaları, tavırları falan kişiliğini ele veriyor zaten. Ele vermeyecek kadar geliştirmişse kendini, ne yapsakta kandıracaktır.
Zamanını bilemiyorum ya sımdılık 2 aydır yenı neslın dedığı flört giybiyizde deilizde bi adı yok çok hoşlanıyorum ama bakalım bı bulusalım göz göze gelelim asıl kalpler ne dıcek o zaman daha net ortaya cıkar enerjimiz birbirimize verdiğimiz deger vs
Senin hissiyatıni paylaştığıni hissettirdiği de beraber gülüp yağmurlu ve soğuk bir havada bile şikayet etmeden saatlerce senle muhabbet ederek ısınıyorsa tamam bu kız benle herşeye var düşüncesi oluşturur
la ne yaparsam yapayim kızlar bana hiç guvenmiyor yakısıklıyım :) ama cıkıyorlar misal 2 ay super bir ilişkim oluyor ıkı taraf bi ilgili oluyor ama ne hikmetse bahtim cok kara bi turlu ciddi ilişki yapamiyorum diştan ole vibe almiyorlar sanirim
Enerji veya hiss yanıltıcı olabilir. Bir kişiyle aynı evde yaşamadığın veya yolculuğa çıkmadın sürece güvenilir olduğunu karar verenin yanılma olasılığı yüksektir ✨