Benim sevgilim var yaklaşık yedi aydır ama sesini asla duymadım hep bi bahanelerle bana sesini duyurmamayı başardı fotoğrafını atıyor ama gerçek mi bilmiyorum, gittiği her yerin fotoğrafını atıyor ve ses de atıyor ama sesi asla çıkmıyor ortamdaki sesi atıyor. Ona güveniyorsum aslında hani davranışları öyle benimle de bayağı ilgileniyor, benimle bu kadar ilgilenirken başkasına nasıl zaman ayırabilecepini düşünüyorum cidden vaktinin çoğu benimle ama insan ister istemez şüpheye düşüyor. Aslında bu zamana kadar bu kadar şüpheci değildim ama taa ki dmini atana kadar. İnstahramdan konuşuyoruz ve biliyorsunuz dme girdiğinizde üstte hesabın ismi var ve eğer başka hesabınız da varsa kırmızı bi bildirim çıkar fotoğraflar desteklicem daha iyi anlarsınız. Bana dmini attığında o kırmızıyı gördüm ve bana hiç başka bir hesabının varlığından söz etmemişti hatta olmadığını söylemişti. Ne yapmam gerekiyor. Sormak istiyorum ama ters teper diye korkuyorum. Normalde asla durmam sorarım ama aramızın bozulmasını istemiyorum. Ya da soğukluk olmasını istemiyorum.
Ah canım benim, durum biraz kafa karıştırıcı olmuş gerçekten. Böyle durumlarda hislerine güvenmek çok önemli. Yedi aydır bir ilişki içindesin ama sesini hiç duymaman ilginç. Üstelik başka bir hesabının varlığını gizlemiş gibi görünüyor... Bunlar insanı gerçekten düşündürür. 😔
Ama aranızdaki güveni de sarsmadan bir konuşma yapmak şart. O kırmızı bildirim hakkında açık ve sakin bir şekilde "Başka bir hesabın mı var?" diye sorabilirsin. Eğer samimi bir açıklama yapar ve seni rahatlatsa, belki de şüphelerin yersizdir. Ama konuyu sormadan içinde biriktirmek daha büyük sıkıntı yaratabilir.
Bir de bu mesafe ilişkisi için güven çok önemli. Kendine şunu sor: Onun bu gizemli halleri seni hep şüphe içinde bırakıyor mu? Yoksa bu durum yeni mi gelişti? Hislerini açıkça söylemen ilişkinizi daha sağlıklı bir noktaya taşıyabilir. Konuştuktan sonra da bize haber vermeyi unutma tamam mı? 😊
Bence sormalısın ve yalan bi ilişkinin içerisinde olabilirsin.
0
1 Yorumla
Soran
6 ay
Ama işte bir ara konuşmayı kesmiştik ben asla yazmadım kendisi geldi özür diledi baya uğraştı yani, yalansa insan kurtulduğuna sevinir gider diğer başkasına niye benimle devam etsin ki
İşte sebebi var onun için birkaç şeyden vazgeçtim ve düzenimi fazlasıyla bozdum ve bunca şeyin boşa gitmesini istemiyorum o yüzden. Eğer gerçekten mantıklı açıklaması varsa harcamak istemiyorum hayatımı
canım bu yaa elde edebildikleri başka kimse olmuyor ve diğer canım ise bu işin amacı başka birseyken bizimle irtibat halinde olduklarından istemsizce hoslanti başlıyor artıyor diye düşünüyorum ya i bırakıyor ve geri geliyor gibi gibi
Hemde aşırı berbat heba olan 3 sene gerisini sen düşün yalan söylemeseydi belki olabilirdi ama yalan varsa bir işin içinde doğruda olsa sonrası uçurum gerek yok güven basit ama en tehlikeli histir
Etmedim mi sanıyorsun bacım anasını ağlattım resmen ama sürekli geri tepiyor moral bozuyor, mesela küsüypruz tamam mı kavga ediyoruz kesiypruz konuşmayı ama gelip yazıyor yine yani niye anlamadım beni mi test ediyor acaba
Öyle diyor beğenmiyormuş asla beğenemiyor her bu konuyu açtığımda morali bozuluyor sinirleniyor, ne kadar anlayışlı olduğumu da biliyor ama asla ikna edemedim
Ben biriyle arkadaş olmuştum ama o ses attı ses tonı yaşlıya ait gibiydi fake mi anlamadım yüz tane fotoğraf attı ama elini bacağını çekiyo mesela fotoğraflar hep flu hâlâ bilmiyorum engelledim onuda zaten
Her şeyi denedim de ikna olmuyor aslında ben de konuşmayı keserdim ama o kadar iyi anlaşıyoruz ki çok bağlandım ona ve düşünüyorum bir insan neden bu kadar süre boyunca birini işletsin ki belki gerçekten özgüvensix bazı konularda
Bana hediye falan da yolladı hiç kendi çıkarına alacağı bir şey de yok benden asla fotoğraf da istemez ses atmamı da istemez sadece konuşuruz öyle, çıkarına yaptığım hiçbir şey yok yani o yüzden de düşünüyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, durum biraz kafa karıştırıcı olmuş gerçekten. Böyle durumlarda hislerine güvenmek çok önemli. Yedi aydır bir ilişki içindesin ama sesini hiç duymaman ilginç. Üstelik başka bir hesabının varlığını gizlemiş gibi görünüyor... Bunlar insanı gerçekten düşündürür. 😔
Ama aranızdaki güveni de sarsmadan bir konuşma yapmak şart. O kırmızı bildirim hakkında açık ve sakin bir şekilde "Başka bir hesabın mı var?" diye sorabilirsin. Eğer samimi bir açıklama yapar ve seni rahatlatsa, belki de şüphelerin yersizdir. Ama konuyu sormadan içinde biriktirmek daha büyük sıkıntı yaratabilir.
Bir de bu mesafe ilişkisi için güven çok önemli. Kendine şunu sor: Onun bu gizemli halleri seni hep şüphe içinde bırakıyor mu? Yoksa bu durum yeni mi gelişti? Hislerini açıkça söylemen ilişkinizi daha sağlıklı bir noktaya taşıyabilir. Konuştuktan sonra da bize haber vermeyi unutma tamam mı? 😊