Uzak mesafe ilişkim var güvenmeli miyim?

Benim sevgilim var yaklaşık yedi aydır ama sesini asla duymadım hep bi bahanelerle bana sesini duyurmamayı başardı fotoğrafını atıyor ama gerçek mi bilmiyorum, gittiği her yerin fotoğrafını atıyor ve ses de atıyor ama sesi asla çıkmıyor ortamdaki sesi atıyor. Ona güveniyorsum aslında hani davranışları öyle benimle de bayağı ilgileniyor, benimle bu kadar ilgilenirken başkasına nasıl zaman ayırabilecepini düşünüyorum cidden vaktinin çoğu benimle ama insan ister istemez şüpheye düşüyor. Aslında bu zamana kadar bu kadar şüpheci değildim ama taa ki dmini atana kadar. İnstahramdan konuşuyoruz ve biliyorsunuz dme girdiğinizde üstte hesabın ismi var ve eğer başka hesabınız da varsa kırmızı bi bildirim çıkar fotoğraflar desteklicem daha iyi anlarsınız. Bana dmini attığında o kırmızıyı gördüm ve bana hiç başka bir hesabının varlığından söz etmemişti hatta olmadığını söylemişti. Ne yapmam gerekiyor. Sormak istiyorum ama ters teper diye korkuyorum. Normalde asla durmam sorarım ama aramızın bozulmasını istemiyorum. Ya da soğukluk olmasını istemiyorum.