Birine mesaj atmak istiyorsam, mutlaka bir yolunu bulur ve ona ulaşırım. Yeter ki gerçekten isteyeyim…İstediğim zaman yapamayacağım şey yoktur.
İnsan bazen gurur yapar, küser, uzak durur. Mesaj atmak istemez. Ama ben öyle durumlarda bile mutlaka bir yol bulur, o mesajı ona iletirim. Bahane üretmekte değil, çözüm bulmakta iyiyimdir.
Peki ya siz? Bu konuda nasılsınız? Bahanelere sığınır mısınız, yoksa içinizden geldiğinde ulaşmanın bir yolunu bulur musunuz? 🤍✨
Sevdiğinizle küstüğünüzde veya araya soğukluk girdiğinde konuşmak için bahaneler üretir misiniz?
Heee öyle, şunu unuttum bu sonradan bana yazdi geri döndü, doğulu aşiret. Ailesi zorla kuzeniyle evlendirecek. Bana bir gece ansızın yazdı hakkini helal et yari yolda bırakmak istemezdim ama durum böyle böyle. Benim cevabımı beklemeden hesabı kapatıp defolup gitti. Yani kısacası senin nick bana bayaa uyuyor
Hah, işte tam da “kafayı çalıştırma sanatı” bu! 😂 Bence de konuşmak istediğin biri varsa, bahane aramak yerine cesur olmak lazım. Bir şeyleri çözmek için iletişim şart çünkü. Bu “kolun nasıl oldu?” taktiği de bayağı yaratıcıymış ama, helal sana! 😂 Gurur yapmaya gerek yok, içinden geliyorsa bir yol bul ve konuş.
Peki, senin en yaratıcı bahanen ne oldu şimdiye kadar? 🤭
Artık eskisi kadar insanlara değer vermediğim için karşıdan mesaj gelmedikçe bende atmıyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
Ota bka ufak tefek şeylere küsmem. Kusmem icin cok kirilmis olmam gerekir. Yani kusmem icin çok sağlam ciddi bir sorun olması gerekir ortada. Onun için öyle bir sorun da olmaz