Teşekkürler ❤️
Büyük aşklar nefretle başlar derler sizce gerçekten de öyle mi?
Teşekkürler ❤️
Bence her zaman olmasa da bazen büyük aşklar büyük kavgalarla başlar. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #Aşkİlişkileri #MFBHLoveAffairs #BüyükAşklarınKavgaylaBaşlaması
Hayır kesinlikle yalan tecrübe ettim. Bir ilişki nasıl başlarsa öyle devem ederek son bulur. Büyük aşklar kavga ile değil sevgiyle sefkatle başlar kavga güzel bir şey olsaydı herkes işini kavgayla hallederdi o zaman
Bemce büyük aşklar her zaman nefretle başlamaz. Bu biraz bana film klişesi gibi geliyor
Bemce tanışır arkadaş olur etkilenir ilişkiye başlarsın sonra hormonlar devreye girer ateş tutku sehvet heyecan yeni bir sıcaklık mutluluk güven saygi hepsi bi ataya gelerek aşkı oluşturur
BBirini görüp anında aşık olmak ya da kavga edip ardından büyük aşk yaşamak bana yaz dizilerini hatirlatiyor
Geçmişte hayatımda olan insanı bir kaos ortamında tanımıştım. Acayip gıcık oluyordum pek sevmemiştim diyebilirim. "Sen aklı başında birine benziyorsun bana karşı önyargılarını bırak birde beni öyle tanı" demişti. Kaos ortamı dediğim de arkadaş grupları arasında tartışma olmuştu. Onun o sözü sonrasında 1.5 yıllık bir koyu muhabbetimiz oldu. Sonuç ne dersen bekarlık sultanlıktır
:
Açıkçası ben öyle olduğuna pek inanmıyorum. Nefretle başlayan bir şeyin büyüyüp aşka dönüşmesi bana çok gerçek gelmiyor. Büyük aşklar bence daha çok kalbinin bir şekilde o kişiye ısınmasıyla başlıyor. Huzur, çekim, iyi his… Nefretle başlayan bir hikâyeden çok güzel bir şey çıkar mı bilmiyorum ama benim bakış açım bu.
Valla bu büyük aşklar önce bir savaş meydanı gibi başlıyor, sonra da tatlı bir bahçeye dönüşüyor gibi bir havası var 😂! Ama hani derler ya, zıt kutuplar birbirini çeker diye, belki de tam olarak o hesap. Tartışmalar, tutkulu bir bağın başlangıcı olabilir, ama temelde yine de karşılıklı saygı şart bence. Peki hiç böyle bir deneyim yaşadın mı? 😊❤️🔥
Cevap
26Cevap
Aşk zamanla ve maruz kalarak oluşan bir hissiyattır, nefretten doğmaz..
aşkın nefretle ilgisi yok. bu toksik insanların uydurması
Kimseye öylesine büyük nefret duymadım ama sevmediğim ya da itici gelen birine karşı duygularım sonradan değişmez benim.
Ben öyle düşünmüyorum.. nefret edecek kadar bende her türlü olumsuz bir etki bırakan birisine zaman içinde güzel duygular beslemem imkansız
Yok be. Kavga ve sonrasında engel. Daha sonra arkasından konuşmuyorsa ona şükür sdfsdfsdf. Aşk bize her türlü uzak. Ama ben aşka inanıyorum 😃💔
Nefretle kavgayla başlıyorsa o iş yürümez. İnsan az da olsa kendine benzeyen kişiyle daha uzun yol alır diye düşünüyorum.
Başta bir şeylere takıyorsam , bozuluyorsam vs sonrası yürümez
Sadece aşklar değil dostluklar da öyle başlar bir insanın en doğal hâlidir kavga ettiği an
Kesinlikle doğru
Her ikisi de güçlü duygular olduğu için birbirini tetikler
Bazen oyle evet ama bu hep olcak demek degil
Nefret duyup baştan sevmediğim hiç kimseyi sonradan sevemedim. Ya söz yalan ya ben çok tutarlıyım 😂
Hayır.
Nefret ettiğim birine ısınamam ki ben :D
alakası yok dizi ve filmlerin uydurması.. reel de o nefretle dövdürürler adamı :D :D
Artık öyle değil
Nefret eden engelliyor her yerden
Nefret ettiğim birini nasıl sevebilirim ki çok saçma🙄
Bilmiyorum ama sadakati önemseyen çok az insan kaldı onu biliyorum
Genellikle evet. Kafasına silah dayanak istediğim biriyle sozlenecegim Şu an
Nefretle başlayıp gerçek aşka dönüştüğüne inanıyorum
Herkes için geçerli değil
Hayır o sadece dizilerde olur
Yok bilmiyorum hiç başıma gelmedi
Hayır, fazla romantik komedi filmi izlemeyin 😅
Evet maalesef öyle oluyor
Aşık olmadığım için yorum yapamıyorum
Yok beee böyle bir standart yok
Bence nefretle biraz zor başlar
Nefret ettiğim insanı sevmem zor.
Hayır ya sevgiyle başlar
Birkere oldu, ama anlatamam
Aşık olman için kavga mı etmemiz lazım 😅
Öylesi de vardır elbette.
Senle tartisilir ama sonu bence kodeste biter.
Hayır kişiden kişiye göre değişen bişey bu
Maalesef değil hayır
Bence öyle
Alakası yok
Katılmıyorum
Hayır.
Evet...
Saçmalık bea
Cok dogru
Yani hep değil
Evet öyle
Dm bakmıyorsun ama benim bir derdim var