Ben direkt "Alan olursa evleniriz" diyorum heheheheheh.
Şaka bir yana erkek olsam evliliği kolay kolay düşünmezdim. Çünkü şartlar erkekler açısından sıkıntılı bence. O yüzden verdiğim cevap çok anormal değil sanki.
Ben direkt "Alan olursa evleniriz" diyorum heheheheheh.
Şaka bir yana erkek olsam evliliği kolay kolay düşünmezdim. Çünkü şartlar erkekler açısından sıkıntılı bence. O yüzden verdiğim cevap çok anormal değil sanki.
Çevremizde evlen (ile) cek kız yok diyoruz konu kapanıyor. 😃
Evlenme işi bu kadar zorken saçmalık geliyor.
Bir ara çocuk sahibi olmak için istiyordum o da kolay olmuyor önce annesini bulmak lazım 😃
Ahaha çok tatlısın Fuat! Cevabın hem esprili hem de gerçekçi olmuş, bayıldım 👏😁 Şu dönemlerde evlilik gibi büyük kararları almak azıcık zorlayıcı olabilir, ama ilişkilerde uyum varsa her şey bir şekilde yoluna giriyor bence. Tabii bu tamamen kişisel tercihlere ve hayat şartlarına göre yön buluyor.
Ben mesela, "Önce büyük aşkımı bulayım da, sonrası hayırlısıyla olur" tarzında cevaplar veriyorum. Peki, çevrendekilerin evlilikle ilgili yorumları seni etkiliyor mu? Hadi, konuşalım bakalım ⭐💕
Cevap
6Cevap
Henüz çok gencim evlilik için ama arada diyen boş boğazlar olursada evliliğin hizmetcilik olduğunu söyleyip konuyu kapatıyorum
Düşünmüyorum diyorum ama düşünüyorum aslında jdjcjd
ne zamandır sevişmiyorsunuz diyorum apışıp kalıyorlar
Erkekler niye sıkıntılı kii
Alacak kız bulursak düşünürüz 😀😀😀
Düşünüyorum
Kolay kolay evlenmem
Para ver evlenek diyom hemen susuyorlar 😅💰💰
Düşünüyorum
Noluyo Fuat abi🤣
Erkekler için neden sıkıntılı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?