Bu sorum kızlara, merak ettim
kızlar yolda yürürken neden kız arkadaşıyla el ele tutuşur ?
kızlar yolda yürürken neden kız arkadaşıyla el ele tutuşur ?
İki Kız genellikle yolda yürürken gereksiz bir şekilde el ele tutuşur yada kol kola girer,hatta daha da abartıp sarmaş dolaş yürüdükleride görülebilir.
- Kızlar hiçbir zaman yalnız dışarı gezmeye çıkmazlar.Dışarıya çıktıgınız zaman dikkat edin.Yalnız yürüyenerkekler görmek mümkündür falan kızlar daima gruplar halindedir.
- Kızlar tuvalete gitmeyi de toplu yapılacak bi aktivite olarak görürler.Yalnız helaya dahi gitmezler
NEDEN çünkü yanlız kalmayı sevmez kızlarr el ele tutusmam aslada bende kız arakdsım olmadan gezmeye cıkmam bende
valla öğrenirsen bana da haber et:) çok salak gözüküyolar. hele böyle yılışık yılışık öpüşüp koklaşıyolar ya sarmaş dolaş felan:) iğrenç gözüküyolar ya valla. yolda böyle kahkaha ata ata yürüyenlerde var. bi uyuz oluyorum bi uyuz oluyorum anlatamam:)
Bu sorunun cevabını kesin ve net şekilde söylüyorum. Sevgilisi yok diye el ele tutuşulur. yarın koca bulamayınca seks yapamadığı zaman arkadaşı ile seks yapacaktır. El ele tutuşmak lezbiyenlik degildir lakin lezbiyenliğin ilk işaretidir.
sevgilisi olmadığı için olabilir mi? bu erkeklere bir davet olabilir !
Cevap
1Cevap
Güzel bir Soru :) Bende anlam veremedim, belkide erkek arkadaslari yoktur, sicacik bir ele ihtiyaclari vardir, veyada arkadasi kacar diye elinden tutuyordur :D Kim bilir? Ben bilmem :D
aynen hemcinslerle kol kola el ele gezme fantazilerini bende anlamam iğrenç bi görüntü
anlık gelişen bişedir bu ya bilinçli yada bir nedeni olduğunu düşünmüorum.
Bende anlamam bunu :D bazıları koca insan annesinle el tutuşuyor :S
sadece sevgilinin elinden tutmak bir olgudan başka bişi değildir bence.Bırakalım biraz toplumu da içimizden geldiği gibi yaşıyalım:)
Kol kola gezmeyi değilde el ele tutuşmayı tercih ediyordur.
lezbiyenmi sandin gizli?
bunu sordum sana cunku kizlarin el ele tutusmalari icin hicbir sebep yok oylesine yani birbirlerini seviyorlar..
erkekler gibi degiluk biz.. birbirimizi severiz
bak hala sapik sapik sorular soruyor
napicaz duami edicez allahim sen arkadasima ilet ben onu seviyorum diye.. tabii birbirimize belli edicez
bi sebep aramaya gerek mi var ?
bence normal
Ne var bunda illa bir mana çıkartıcaksınız hee.
Kolkola yürümekten bile nefret ederim!
sıcacık bir el daha iyi hissettirir kendilerini.
ben tutmuyorum
sevgilisi yokdur..
Canları istiyordur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar