Yeni tanıştığınız bir erkeğin arabasına binip 1 saat yolu olan bir yere gider misiniz?

İnstagramdan bir çocukla tanıştım. Çocuk dediysem ben 31 yaşındayım o da 34 yaşında. Bugün buluştuk. Kafede çay içtik. Bana yemek ısmarladı ben istemedim hatta ödemek istedim ama o ödetmedi. Evi arabası falan varmış. Ciddi niyetle başladık konuşmaya. Benim evlilik öncesi cinselliğe sıcak bakmadığıma kadar konuştuk instagramda. Buluşmada o bana ailesinden bahsetti ben ailemden bahsettim. Ekonomik krizden işsizlikten vs vs konuştuk. Yürüyüş yaptık falan. Bu beni arabasyla şehre 1 saat uzaklıktaki bir köye falan kahvaltıya götürmek istedi. Ben böyle şeylerde güvenmiyorum erkeklere. O bana ilk buluşmada falso bir hareket yapmadı çok ölçülüydü bana karşı ama yine de benim bu buluşmam ailemden habersizdi. Ben onunla onun dediği köye falan gitmeye kalksam bu da habersiz olacak. Böyle şeylerde içimde bir korku anksiyete başlıyor. Başıma ya bir şey gelirse diye. Bu abartı değildir değil mi? Ya en nihayetinde Türkiye'de yaşıyorum. Ve başıma türlü türlü şeyler gelebilir. Bilmediğim yer. Şehir merkezinde kalmak beni korkutmaz yani. Ben bundan önceki konuştuğum adamdan da bu yüzden ayrıldım daha doğrusu o beni arabayla gezdirmekten bahsetti ama ben gezmedim. İstemedim. Sonra soğukluk girdi araya o yazmadı ben de yazmadım. Konuştuğum ve ilk buluşması güzel geçen bir buluşmadan sonra 2. buluşmayı arabayla bir yere gitmelik olarak tasarlamasını kabul edemiyorum. Korkutuyor beni bu. Bu yüzden de kimseyle 2.-3. buluşmam olmadı. Annemden babamdan saklama durumum olmasa kendimden küçük kız kardeşim ablam olsa ona bindiğim arabanın plakasını atarım konumu atarım beni bu endişelendiriyor işte. Sizce böyle düşünmek endişelenmek aşırı mıdır?

Güncellemeler
7 ay
Bir de mesela neden istemiyorsun diyor açık açık bunu dediğimde de benden de bunu mu bekliyorsun diyor/diyorlar (konuştuğum kişiler) sanki onları böyle deyince sapık, tecavüzcü ilan ediyormuşum gibi yaklaşabiliyorlar. Kendimi kötü hissediyorum mahçup gibi hissediyorum ama elimde değil. Bütün erkeklere Nuri Alço, Tecavüzcü Coşkun gibi yaklaşmak gibi istemezdim ama ne yapayım...
Yeni tanıştığınız bir erkeğin arabasına binip 1 saat yolu olan bir yere gider misiniz?