Sizce gerçekten aşık oldukları için mi birlikteler parası için mi?

Sizce gerçekten aşık oldukları için mi birlikteler parası için mi?

İşte herkesin zevki farklı mesela ben Allah korusun keko asla sevmema akrabalrıamız aşırı görgüsz ve kıro keko ama en nefrt ettiğim erkek tipi midem bulanıyeo bunlarla yüz trilyon verseler değil beraber olmak yanladında bile oturmama Allah korusun
Zaten ben cool elit batılı severim prensim Sercan da öyle ve akrabalarımız görgüsüz olmasına rağmne beni kabul etti saolsun
Mesela ben prensim Sercanın akrabalarınında görgüsüz olduğunu düşünmüyorum kesin onlar da elittir
Bu konuda kesin bir genelleme yapmak doğru değil; herkesin ilişki tercihi mutlaka farklı dinamiklere dayanıyor. Kimi insanlar dış görünüşten etkilenirken, kimileri kendilerini yanlarında güvende hissettikleri kişilere yöneliyor. Parasal durum faktör olabilir ama duygusal yakınlık ve tutku da ilişkilerde önemli. Bazen aşk mantığın sınırlarını zorları, unutma! 😊
Cevap
20Cevap
M*l oldukları için
Aşkın gözü gerçekten kör ama ayrılınca gözünde ki perde kalkıyor ben bu keko ile niye sevgili oldum acaba diye düşünüyorsun düşünmeyen yoktur herhalde jdnd
paraya
ağzı iyi laf yapar
Karakter
ya da çirkin şansı
bunlardan 1 tanesi dır
Aleyna Tilki de kendini bir halt sanmaya başladı önce dedi ki Las vegas da Justin Bieber bana yavşadı dedi sonra Justin Bieber instagramdan takip etti sonra dedi ki ben şarkı yazdım ona gönderdim o da beni öyle takip etti dedi
size sormak laızm nerde dengesiz piskopat ona tav oluyorsunuz :D
Böyle pislik tipleri severler kızlar sonra dayak şiddet cinayet
Özgüvenli ve kendini bu tür erkeklerin koruyabileceğini düşünüyorlar
İkiside ünlü kendi ayarında insanlarla geziyor.
Resimdeki kız bebek gibi literatüründeyse gayet normal o tip erkeklerle takılması
Verdiği pozda kendileri gibi feryat ederek çıkmış qm dan 🤣
gerçekten tiple alakası olduğunu düşünmen düşünmeniz komik. kafalar uyuşuyorsa tipe bakmadan gider sevgili olur
Valla bilmiyorum benimde ilgimi böyle sert elini masaya vuran yavrum güzelim diyen kekolar çekiyor
Daha çok para için bence
Çünkü akıl denen kavram oturmamış ondan
İşte, yakışıklılık algıları bozuk olduğu için...
Bence gizli bir örgüt var.
Cunku kizlav sevevsiz seviyov
Ya kızlar mal ya neden ben yakışıklıyım bakmazlar cidden
Zevk meselesi…
Hiç yakismiyorlar
Kizlarin icinde kanka var ondan
Bilemiyorum
Cvp acık bencee
Eğlenti.
Bizi çekiyorlar 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?