Kocam eften püften sebeplerle kavga ediyor. Sizce aldatılıyor muyum?

Eşim bu son birkaç aydır benimle eften püften sebeplerden kavga ediyor. Bana işte işin yok güzelliğin yok ama seninle evlendim diyor. Neyini eksik ettim diyor. Senden tek isteğim çocuklara iyi davran ve eve misafir al diyor. Sağlıl sorunlarım var evime bile zor yemek yapıyorum. Çocuklarım bana çok saygısız babalarına davrandıkları gibi bana davranmıyorlar. Laftan anlamıyorlar. Ben de onlarla maalesef çekişiyorum ve en son noktada da beddua ediyorum. Eşim çok şikayetçi bundan ama geçen kendisi de etti. Ama o edince bir sorun yok ben edince var. Telefonunda şifre var ve asla bana söylemez istesem de bahane bulur. Whatsapp da bir sürü 10-20 arşivlenmiş ve sohbetler silinmiş vaziyette bir sürü numara var. Facebook tan fake hesap açmış neden diye sordum. Herkesin var ben insanları araştırıyorum dedi. Ama bu son zamanlarda telefonuna parola ve şifrelerim diye bir uygulama yüklemiş. Telefonunu neredeyse hiç açık bırakmaz. Telefonunu ben veya çocuklarım iki mm kıpırdatsak ayıp başkasının telefonu ile oynanmaz diyor. Dışarı çıkıyoruz gözü hep dışarda bana asla mini giyindirmez ama kendisi hep özellikle uzun boylu sarışın renkli gözlü kadınlara bakıyor ve çeşitli bahanelerle onlarla konuşuyor. Son kavgamızı kendi çıkardı ve bana senden çok bir şey mi istedim dedi beni suçladı ve yastığını aldı gitti oturma odasında yatıyor. Benden yatağını da ayırdı. Çocuklarla da konuşmuyor eve ilgisi kalmadı. Bana doğru düzgün para bile vermiyor senin ne giderim var diyor. En ufak bir kavgada annenin evine git diyor gurursuzsun diyor. Ben artık çok kötü hissediyorum sizce bunlar aldatma belirtileri olabilir mi
Bu arada yaşım 50 anlaşılmasın diye burdan yazıyorum kadınım kocamdan şüpheleniyorum

Güncellemeler
7 ay
Kocam dindar bir insan diye şimdiye kadar konduramadim bir de zaten geç evlendik dedim öyle bir arzusu yoktur öyle sekse düşkün birisi de değil öyle olsa hemen evlenirdi
Güncellemeler
7 ay
Benimle çocuk yapmak için evlendi daha önce çıkan talipleri hep reddetmiş kimseyi kendine layık görmemiş beyefendi
Kocam eften püften sebeplerle kavga ediyor. Sizce aldatılıyor muyum?