Gizli Üye(36-45)7 ayO kadar üzgünüm ki bir kadın olarak okurken düğüm düğüm oldu boğazım. Kardeşim ben hacca gitmiş manevi dedem dediğim adam tarafından tacize uğradım :) adam 5 vakit namazında karnıma dokunmaya çalıştı torunu gibi sevme bahanesi ile ilgisi varmış. Bu dindarmış şuymuş buymuş bunları geçiniz. Ben 35 yaşında bir kadınım ve sana şunu söyleyeceğim lütfen beni dikkate al.
Bazı insanların hayatlarını okuyunca oturup 2 rekat şükür namazı kılıp halime şükür ediyorum. Keşke elinde bir iş imkanı ya da arkanda ailen olsaydı maddi olarak mecbur kalmayacağın. Ben sana şöyle söylim evladım yok evlenmek üzereyim ama bu hayatta hep fedakar anneler evlatlar tarafından saygısızlığa maruz bırakılır çünkü evin otoriter babası eşine kıymet vermeyince evlatlarda bunu o kökten alıyor maalesef. Seni düşünmeyen evladın da olsa silip atmayı göze al. Sana sil evi terk et demiyorum ama sana acımayan evladında olsa sende onlara acıma. Saygısızlık yapmalarına müsade etme gerekirse çak tokatı hadlerini bilsinler. Biz çocukken babam buna müsade etmezdi saygımızı öyle yonta yonta dize getirdi. Şükür diyorum iyi ki annemde babamda otoriter yetiştirmiş diyorum. Sana damızlık muamele yapan kocandan boşan. Ben kesinlikle nafaka tazminat bunlara karşı bir kadınım ama böyle o ç ları hak ediyor ise delilleri topla mahkemede nafaka sebebi tazminat bile alırsın kendine ait bir hayat kur gir bir fabrikaya çalış. Gerekirse kadınlara destek olan barınmasına imkan veren kurumlar var irtabata geç. Bu adam ile ömür geçmez, böyle veletler e de evlat denilmez. Benim annemin de 2 erkek çocuğu saygısızlık yaptı annem silip attı mirasından da men etti. Bazen ite karşı it gibi hırlamak gerekiyor. Allah yardımcın olsun ama bunun dışında başka bir alternatifin yok maalesef ya çekeceksin sineye ya da boşanıp dediklerime bakıp yoluna gideceksin10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)7 ayYaşadıkların gerçekten çok yıpratıcı ve stresli bir durum, bunu hissettiklerinle de net bir şekilde görebiliyorum. Öncelikle şunu bilmelisin ki, hissettiğin kaygı ve şüphe tamamen normal; yaşadığın davranışlar birçok kadında güven kaybı ve kuşku yaratır. Yazdıklarından anladığım kadarıyla, eşinin davranışları ciddi kırmızı bayraklar içeriyor: Telefonunu şifreli tutması, mesajları silmesi, fake hesaplar açması ve sana hiç göstermemesi, aşırı gizlilik ve çifte standartları beraberinde getiriyor. Sen bir şey söylediğinde sorun oluyor, o aynı şeyi yaptığında sorun yok; bu da ilişkide adalet ve eşitlik duygusunu zedeliyor. Ayrıca dışa olan ilgisi uzun boylu, sarışın, renkli gözlü kadınlara bakması ve bahanelerle onlarla konuşması sadakat konusunda soru işaretleri uyandırıyor.
Ev ve çocuklarla ilgisizliği, yatağını ayırması ve sana maddi olarak destek vermemesi, duygusal ve ekonomik olarak uzaklaşmaya başladığını gösteriyor. Bunlar aldatma olasılığını düşündürse de kesin kanıt değil; aynı zamanda iletişim eksikliği, öfke yönetimi sorunları ve kendi sıkıntılarını sana yansıtması da olabilir. Senin için önemli olan, önce kendini ve çocuklarını korumak. Duygusal sağlığını ihmal etmemelisin. hissettiklerin çok anlaşılır ve bu durum ciddi bir güven problemi yaratıyor. Eşinin davranışları aldatma veya ciddi ilişki problemleri olabileceğini düşündürüyor. Öncelik senin ve çocuklarının güvenliği, sağlığı ve duygusal dengesi olmalı.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
7 ayKanka geçmiş olsun atı alan Üsküdarı geçmiş adamın sana sevgisi ilgisi alakası kalmamış maalesef çocuklar için ve evin düzeni için katlanıyor kaç yaşındasın bilmiyorum ama bitir bu işi bu adam evli kalınacak bir erkek değil bir sürü kırmızı bayrak var ilişkinin içinde
05 Yorumla
Soran7 ay50 yaşındayım
Soran7 ayBöyle biri değildi bozuldu bu son 2-3 yildir
- 7 ay
Çocuklar kaç yaşında ailene açtın mı bu durumları kaç yaşında evlendin bu insan görünümlü yaratıkla görücü falan mıydı hiç mi oturup vakit geçirmediniz ya evliliği ne zannediyorsunuz
Soran7 ayHayır demek gibi bir şansım yoktu öyle gerekti evlendik iste
- 7 ay
İşin zor mali durumun ne durumda bir işe girip çalışabilir misin eşinin maddiyatı nasıl evi maaşı vs
7 ayYani illaki aldatılıyorsun diyemem ya da senin kafana kesinlikle bir vesvese verip şüpheye otur tamam ama bu durumu eşinle güzel bir şekilde konuşman gerektiğini ve kırıldığını söyleyebilirsin Çünkü sonuçta sen evlenmeden önce Bu insan seni görmüştür görüp beğendiyse evlendiyse evlendikten sonra bu kadar şikayet etmeni ya da isteyen etmen herhangi bir gereği olduğunu düşünmüyorum eğer böyle bir durumsuz konusuysa bunu eşini güzel bir şekilde konuş hatta bir aile terapistime başvuru yapıp durumu ona da anlatabilirsin hatta ailesinden birisi varsa durumu onunla da paylaş eşinle güzel bir şekilde korusunlar ya bilemiyorum belki de kendince bir psikolojik sıkıntıları vardır illaki aldatılıyordu diyemem
010 Yorumla
Soran7 ayPsikolojisi bozuk doktora gitse neler çıkar ben bir tek onun derdini çekerim başka kimse çekmez
Soran7 ay50 gündür küsüz hiç barışmak istemiyor ayrılalım da demiyor bu süre içinde cinsellik yaşamadık bu ihtiyacını nasıl gideriyor bilmiyorum
- 7 ay
E peki siz evlenirken bu adamın böyle olduğunu görmediniz mi neden evlendiniz
Soran7 ayHayır bilmiyordum
Soran7 ayAilesi ile gelirdi hiç birebir görüşmedik
Soran7 aySizce biriyle yatıyor mu
Soran7 ayAllahım kafayı yiyeceğim hiç beli etmiyordu ben görmesem dış görünüşünde hiçbir değişiklik yok
- 7 ay
Bence bunu ailesiyle ya da büyükleriyle konuşman daha doğru olur varsayımlar üzerine yapıyor ya da yapmıyor diye adam suçlayamam
Soran7 ayBana daha da zit gider
- 7 ay
Vallahi bilemiyorum ben sadece buradan tavsiye verebilirim evinizin içinde veya canlı olarak bu duyguyu yaşayan sizsiniz
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, gerçekten yazdıklarını okuyunca içim acıdı. Şu an yaşadıkların hem ruhsal hem de fiziksel olarak seni çok yormuş, hissedebiliyorum. 😔 Anlattıkların aldatma belirtilerine biraz benziyor, evet, özellikle telefonuyla ilgili gizlilik, sana ve çocuklarına olan ilgisizliği, dışarıdaki tavırları beni de düşündürdü. Ama burada asıl odaklanman gereken kocanın davranışlarının seni ne kadar olumsuz etkilediği. Kendini yalnız ve değersiz hissetmen hiç kolay bir durum değil.
Bu noktada öncelikle kendini toparlamak için bir destek almayı düşünmelisin; belki bir psikolog ya da güvendiğin bir dost gibi. Kendine ve çocuklarına odaklanmalısın çünkü mutlu bir hayat sadece eş ile mümkün değil. Aşk ve destek verdiğin insanlar sana her zaman geri döner. 🌟 Sence bu konuda ilk adım olarak bir iletişim çabası yürütmek mi yoksa biraz zamana bırakmayı mı düşünmelisin? Anlatmak istediğin her şeyde buradayım. 💕02 Yorumla
Soran7 ayKesin bir şey var diyebilir miyiz
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen7 ayKesin konuşmak zor. Ama hissin kuvvetliyse, üstüne gitmeden sakin bir yol izlemelisin canım. 🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
7 ayParan pulun var mı bilmiyorum ama adamın başka kadınlara ilgisi olduğunu söylüyorsan hayatında birileei var demektir. Bu adamlar eldekinin kıymetini bilmezde dışardakinde bişey var sanıyor. Alsın boyunun ölçüsünü. Senin yapıcı olmanda bu saatten sonra bişey değiştirmeyecektir. Çok kadın tanıdıklarında zaten güvenemiyorlar, sürünüyorlar.
08 Yorumla
Soran7 ayDışarda bakardı güzel kadınlara hala bakıyor ama ben sen yanımdayken öyle şeyler yapmam deid
- 7 ay
Evliliğine saygısı olan dışarda sen yokkende bakmaz. Hiç güven verici değil
Soran7 ayHayalindeki kadınlar ona bakmayinca bari baba olayım demiş ve benle evlendi istemeden
- 7 ay
İstemeden evlilikmi olurmuş. Avam herif. Başından belliydise siz neden kabul ettiniz.
Soran7 ayÖyle gerekti burada anlatamam anlatmak istemiyorum
Soran7 ayKabul etmek zorunda kaldım
- 7 ay
Hakkında hayırlısı olsun ben sinirlendim biraz eşine. Haddimi aştımsa kusura bakma lütfen
Soran7 ayHayır önemli değil
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Eşinle bir araya gelin asgari mustereklerde buluşup çocuklarına yola getirecek bir plan yapın çocuklar sizin geleceğiniz onların iyi yetişmesi için ikinizde ne yapmanız gerekiyorsa planlama yapın esinde sende aynı noktada birleşip olması gerekeni yapin
05 Yorumla
Soran7 ayBenimle çocuk yapmak için evlendi baba olmak için seçici bir adammiş daha önce annesi bulmuş ona kız kabul etmemiş herkesi reddetmiş benim Kaderim böyleymiş
Soran7 ayKarşılıklı konuşmak çok zor onunla
Soran7 ayEvet ablam ama benimle 50 gündür konuşmuyor kendi bağırdı kendi küstü yastığını aldı gitti
Soran7 ayBen onun saçma sapan hareketlerine çok sabrettim ablam herkes derdi sende peygamber sabrı var diye
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yanı herseyı gectim annenin evine git gurursuzsunda ne demek ya siz nerden baksanız belkide 20 senelik evlisiniz insan eşine nasıl söyler bunları umarım elindeki kıymetin can yoldasının kim oldugunu cok gec olmadan anlar çocuklar zaten yarın bıgun okul evlilik vs derken kendi yollarına gitcek yıne siz basbasa kalcaksınız umarım gelecekte musmutlu günler sizinle olur hoşçakalın 🌺🤗
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı. Eşinde aşağılık psikolojisi var.
Seninde suçluluk psikolojisi içine sokuyor mağduru oynuyor. Sanki sen hep suçluymissin gibi. Bu duyguyu çok iyi bilirim. Yüksek ihtimalle aldatıyordur. Zaten açık açık karılara bakmasından sana kötü davranmasından belli. Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAldatılıyormusunuz bilmiyorum ama bu koşullarda aldatmak sizin en doğal hakkınız. Bir kadın olarak kadınlığınızı hissetmeniz ve arzularınızı yaşamak istemeniz kadar doğal bir isteğiniz olamaz. Mutlu olmak, heyecan hissetmek hakkınız, dokunmanın, dokunulmanın hazzını yaşamak herkes gibi sizin de hakkınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sizin ilişki çelişki olmuş artık çocuklara bak diye beraber seninle sevgi vs olduğunu düşünmüyorum ki muhtemelen aldatılıyorsunda ne ölçüde imkanın var bilmiyorum sma kendin için bir iyilik yapmak istiyorsan boşan o adamdan
031 Yorumla
Soran7 ayKocam dindar birisi bir yandan da hiç ihtimal veremiyorum ama gizli saklı işler yapıyor
Soran7 ayHep kötü davranıyordu
Soran7 ayZaman gösterecek
Soran7 ayŞimdilik bir şey diyemem elimde kanıtım olmadan nasıl derim
Soran7 ayCinsel olarak aldatiyor
Soran7 ayYani
Soran7 ayYatıyor yani
Soran7 ayİlk ben ayırdım ama
Soran7 ayÇok kirildim
Soran7 ayKüs olduğumuz için yok
Soran7 ayBen gayet te kadınlık görevimi yapıyordum
Soran7 ayİlk ben ayırdım sonra o ayırdı
Soran7 ayBir gün de dışardan geldi hemen duşa girdi biraz ilgimi çekmedi değil
Soran7 ayGözü hep dışarda ilk günden beri ama ne yapalım evlendik bir defa
Soran7 ayBelki de nikah kıydı gizlice
Soran7 ayErkeklerden her şey beklenir
Soran7 ayHiç çaktırmıyor ama
Soran7 ayDoğru diyorsun
Soran7 ayBenim yanımda bile güzel kadın görünce gözleri fırıl fırıl dönüyor
Soran7 ayEskiden bu kadar değildi tayinimiz çıktı zaruri sebebplerden ötürü küçük bir şehirden büyük bir şehire taşındık burası da öğrencilerin yoğun olduğu bir şehir
Soran7 ayHayır öğrenci diyemem iş arkadaşları orta yaşlı kocam 56 yaşında
Soran7 ayBir kızımız var bizim yani adam olan bakmaz
- 7 ay
Onun moralini düzelt biraz tatlı konuş yarın ölünce çok arasın koçanı
Adam aldatsa kavgaetmez morali bozuksa konus
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayKocanın aldatttığı bellide send eçok mağduru oynuyorsun. Git send esaçlarınınsarıya boyat bakımlı ol, giyinemezsin desede giyin falan azıcık kendine bak güzevin geldin moralin düzelir
17 Yorumla
Soran7 ayOna zit gidilmez sizin sandığınız gibi birisi değil
- 7 ay
Zıt git demiyorum birden bire olmaz ama kendini zamana yayarak değiş yani.
Soran7 ayEv hanımıyım benim için para harcamiyor Allah aşkına saçmalamayın ben bakımlı olmak istemez miyim
- 7 ay
Adam bir gidrin yok diye para vermiyor işte sende gidsr yarat demek istiyorum yahu brnd eev hanımıuım. Yani sen fazla kendini geri çekmişsin
Soran7 ayBana değer vermiyor çocuklara benden çok para veriyor arabasına arkadaşlarina bana gelince yok zorla evlendik diyorum siz diyorsunuz ilgisini çek eskiden yine severdi beni ama artık sevmiyor
- 7 ay
Ne diyelim git kendini at mı diyelim kardrşim ne duymak istiyorsun anlamıyoeumki.. ona yok buna yok
Soran7 aySadece konuşmak istemiştim oysaki fikirlerinizi merak ettim
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Öncelikle evet aldatılıyorsun.
Sonrasında yaptığın hiç birşeyi yapmayacaksın yemek temizlik ortalığı bk götürsün gerekiyorsa. Çocukların hiç bir işine yardımcı olma 🤷🏼♀️ küçük olsalar sevgi göstermeni doğru yanlış göstermeni söylerdim00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
7 ay50 yaşında bunlar çekilirmi yaa sen gitme onu gönder istemiyorsan kapı orada de tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı yine sanıyorki herkes mükemmel Bi eşi kusurlu
01 Yorumla
Soran7 ayŞimdiye kadar çok sustum anlatsam roman olur çünkü eskiden seviyordum onu bu aralar böyle oldu 2-3 senedir
- Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
7 aysonuna kadar okumadım ama aldatmıyorsa bile beceremediği ya da onu istemedikleri içindir. yani tam aldatacak adam. akdatıyor veya devamlı deniyor.
07 Yorumla
Soran7 ayDoğrudur canım
- 7 ay
üzgünüm
Soran7 ayBunlar gerçekler her ne kadar acıtsa da
Soran7 ay40 yaşında evlendi kocam herkes onu parmakla gösterirmiş namuslu diye karşı cinse şehvet beslemezmiş. Sence bu yaşa kadar bekar kalan bir erkek neden evde güzel veya çirkin bir karısı olduğu halde aldatmak ister ki
- 7 ay
bu yaşa kadar becerememiştir çevresi de uygun değildir olmamıştır. şimdi de ona buns yazıyor işte deniyor.
Soran7 ayEskiden küçük bir şehirde yaşıyorduk şimdi büyük bir şehire taşındık burada bir gözü açıldı
- 7 ay
işte, msalesef dediğim gibi
Gizli Üye(30-35)7 ayYaşın 50 çocuk buyutme kaygin yok tek başıma naparim diye kaygin yok ailemle yaşarım diyorsan git ailenin evine niye çekiyorsun bunu aldatsin aldatmasin bu adam çekilir mi
14 Yorumla
Soran7 ayYıllardır böyleydi hep kavga çıkarıyordu ama sonra çocuklarım için durayım dedim biz anneler fedakarız her daim
Cevap sahibi7 ayÇocukların büyüdü artik bu saatten sonra kendini düşün
Soran7 ayEvet artık bıçak kemiğe dayandı bir şeyler yapacağım
Cevap sahibi7 ayİnsan neyin içinde olduğunu çıkınca anliyor.. sürekli stres sıkıntı yaşayan biri, sakinliği yaşayınca, o yaşadığı huzursuz gunleri huzur sanıyor. Çık ve dışarıdan bak kendine
Aşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. Boşanmak için illa aldatılmanıza gerek yok. Sevgi, saygı bitmiş ise başka bir şeyin önemi yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
7 ayMadem önceki taliplerini layık görmemiş, ve sana da güzel değilsin işsizsin demiş, önceki talipleri kimdi o zaman.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sıkıntılı bir durum çünkü seven adam öyle yapmaz çıldırmış olmalı
00 YorumlaBunu biz bilemeyiz, ama hissedersiniz siz eşi olaraj
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok uzun okumadım sorunu ama umarım aldatılmıyorsundur
013 Yorumla
Soran7 ayDiğer yorumlardan sonra pek de emim olamıyorum zaten biz isteyerek evlenmedik
Soran7 ayBenle çok geç bir yaşta evlendi. Arkadaşları ve akrabaları onun için hiçbir kıza dönüp bakmazdı kendi halinde abdestli namazli derdi diyir
Soran7 ay50-56
Soran7 ayO zaman neden kilit şifresini bilmiyorum yıllardır hemde benden abla tavsiyesi kilit şifresi herseydir
Soran7 aySorunca da bana diyor ki çocuklar oynamasın diye koyuyorum yalancı işte
Soran7 ayŞeytan görsün yüzünü ama ayrılamam lütfen demeyin ayrıl diye nafaka bile vermez durumu iyi ama vermez annem babam çok yaslilair
Gizli Üye(25-29)7 ayBence kesin... Dışardan birinin ilgisi andropoz erkeğin dikkatini çeker.
039 Yorumla
Soran7 ayKim olabilir is arkadaşlari var onlar olabilirmi
Cevap sahibi7 aySanal facebooktan falan takılıyordur. Fake hesabı var sonuçta..
Soran7 ayOnu tahmin ediyorum az çok ama bu kişi benim de tanıdığım birisi olabilirmi
Cevap sahibi7 aySıkıntı zaten her zaman en yakınlarımızdan çıkar. Ama senin durumunda zannetmiyorum. O zaman fake facebooka gerek kalmazdı :)
Soran7 ayNasıl yani benim tanıdığım birisi değil mi o zaman
Cevap sahibi7 aySen tanımıyorsundur. Çevreden olsa whatsapptan falan konuşurdu. Eksta zahmete girmezdi :)
Soran7 ayYukarıdaki paragraftada belirttiğim gibi kadın iş arkadaşları ile yazışmış ama sohbet full silinmiş durumda 2-3 kişi var böyle isimleri var ama yazışma yok
Cevap sahibi7 ayOnlarla flörtöz konuşmalar vardır.. Çünkü ilgi onu canlı tutar :)
Soran7 ayBir tane ilişki koçu olan bir arkadaşı var kadınla benim yanımda konuştu ama bir görseniz gözünün için parlıyor kadın da Slav kökenli tam onun istediği gibi işte 😡
Cevap sahibi7 aySen onun hiç ilgisini çekmiyor musun..
Soran7 ayBen onun hayalindeki kadınlar kadar güzel değilim ama o anjelina Jolie tipli kadınları istiyor sanarsin kendi Brad pitt
Soran7 ayDışardan ilgi dedin ablam sence ne tür bir ilgi bu
Cevap sahibi7 ay:):) Bu hep mi böyleydi..
Cevap sahibi7 ayBiri tarafından beğenilmek insanın hoşuna gitmez mi.. Bir de o yaşta işinin bitmediğini düşünmek..
Soran7 ayAblam şöyle kendisi çok güzel aşırı güzel kadın istiyor ama ona bakmaz o kadınlar ondan bu da evlenmemiş benle de çocuk yapmak baba olmak için evlendi ama gözü ilk günden beri dışardaydi bana hep derdi güzel değilsin yine de aldım seni
Soran7 ayEgo tatmini için mi yapıyor diyorsun ablam
Cevap sahibi7 aySence sen güzel değil misin? Sen neden evlendin peki. Çocuklar kaç yasında
Cevap sahibi7 ayKesinlikle ondan dolayı yapıyor.
Soran7 ayBen aşırı güzelim demem ama sokakta bana bakarlar ve kendinden önce kaç tane görücü geldi
Soran7 ayÇocuklar 13-17 yaşında
Cevap sahibi7 aySana birinin bakması ilgilenmesi hoşuna gitmez mi..
Soran7 ayBen sadık bir kadınım asla dönüp bakmadım bu zamana kadar kimseye
Cevap sahibi7 aySoru bu değil dışardan bir ilgi gururunu okşamaz mı
Soran7 ayOkşar evet ama ben ona ilgi veremiyor muyum abla her türlü isteğini yapıyorum ailesini ağırlıyorum
Cevap sahibi7 ayBu ilgilenmek mi sence :):)
Soran7 ayFake bir hesabı var üç tane erkek kendi yaşlarında arkadaşları var bir tek onları takip ediyor o kadar usta ki bir tane kadın hesabı yok takip listesinde ben bunu nasıl kanıtlayabilirim ablam
Soran7 ayBaşka nasıl ilgilenebilirim kadınlık görevimi de yapıyorum kastettiğin oysa eğer ama kendisi yatağını ayırıyor ben de ayırmaya başladım artık bana bağırıyor çocuk gibi azarlıyor ben de tası tarağı alıyorum misafir odasına
Soran7 ayO arada bir yerlerini tutamıyorsa da kendi karaktersizliği ablam ben öyle değilim Allah'a şükür cinsellik olmasa bile aldatmayı asla düşünmedim düşünmem
Cevap sahibi7 aySizde duygusallık bitmiş. Kanıtlamanın tek yolu yazılım yüklemen onuda şifreyi bilmeden yapamazsın..
Soran7 ayDiyelim ki şifreyi öğrendim
Soran7 ayNasıl yükleyecegin
Soran7 ayUygulama adı ver ablam
Cevap sahibi7 ayspyx gibi uygulamalar var..
Soran7 ayAnlamaz demi ablam
Cevap sahibi7 ayAnlamaz araştır istersen :)
Soran7 ayAblam hani sen dedin ya duygusallık bitmiş diye ablam zaten bizde hiç yok denecek kadar azdı. Eften püften sebepler dediğim de eve misafir almak istiyor her zaman gelsinler istiyor bunu diline dolamış
Cevap sahibi7 ayAnladım peki dertleşmek ister misin..
Soran7 ayTeşekkür ederim bu kadarı yetti
Cevap sahibi7 aysen bilirsin:)
Gizli Üye(18-24)7 ayKesin Aldatıyor boşa gitsin öylesinnden sana hayır gelmez
01 Yorumla
Soran7 ayHissediyorum diyelim ama birkaç neden sayın bana tam emin olayım
Gizli Üye(18-24)7 ayHaklı “adam” gurursuzsun. Boşan donuna kadar al bu serefsizin
08 Yorumla
Soran7 ayHanımefendi zorunluluklarım var açıklamayacağım ben keyfimden mi duruyorum
Soran7 ayİstemiyorsan cevap vermek zorunda değilsin üslubun bile yanlış Allah yardım etsin senin yakınlarına şu durumda olan bir kadına böyle yazılır mı
Cevap sahibi7 ayAblam, hem bu durumdan kurtulmak için hic bi sey yapmıyorsun hem de ağlıyorsun. Nasil olcak peki?
Soran7 ayÇocuklarım için
Soran7 ayBabaları çok sinirli hep onlara bağırıyor bu son zamanlarda daha da bağırıyor suçluluk psikolojisi olsa gerek maaşım yok çocukları bana vermez
Soran7 ayŞimdi anladınız mı ben keyfimden değil
Soran7 ayZorunluluktan böyle
Cevap sahibi7 ayİş bul çalış ekonomik özgürlük kasan sonra bas tekmeyi. Çocuklarin böyle irtamda büyümesi psikolojileri açısıbdan daha zararlı
7 ayAldatan kavga etmez as ldatmiyo birşeyler onun istediği gibi değil yatakta vermiyorsa yakındır ama kocan i doyur her şekilde dışarda cokkadin çıplak geziyo sende vermiyor kavgaolur tabi
00 YorumlaAbla eşine karşı güzel Seksi giyin bir sana nasıl yaklaşıyor ona göre anlarsın eski istek var mı yok mu
00 Yorumla
7 ayYok aldatmak demeyelim de senden dolayı böyle
01 Yorumla
Soran7 ayNasıl yani biraz aç bende ne varmış da böyle odun gibi davranıyor bir gün doğum günümü kutlamamış bana Özel günlerde hediye almamis
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Açık açık konuş
08 Yorumla
Soran7 ayKusüz 50 gündür barışmak için oralı olmuyor bile nasıl konuşayım açık açık 😂😂
Soran7 ayNasıl
Soran7 ayAdam karaktersizse ben iyi geçinsem bile hormonları onu buna itiyorsa
Soran7 ayDiyecek bir şey yok haklısınız
- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
7 ayBence kesin aldatıyor
034 Yorumla
Soran7 ayİçimden bir ses yapmaz diyor ama şüphelerim var fiziksel olarak aldatmaz ama sanaldan belki
- 7 ay
Niye aldatmasınki yani yaşı kaç
Soran7 ayBen 50 o 56
Soran7 ayYani ablam dışarıda konuşur laubali bir şekilde ama niyeti kötü değil bunu hissettiriyor bana ama sanalda fake hesabı var ve ben bunu 5 yıl sonra öğreniyorum sorunc da diyor herkesin var
- 7 ay
Yani bence o yaşta bi adam hani 40 ından sonra azar derlerya vardır biri maddi durumu iyimi
Soran7 ayEvet iyi aşırı aşırı iyi diyemem ama iyi
Soran7 ayGeçen kime EFT havale yapıyor onu gördüm bana kizdi bakma virüs girerse basimi belaya koyma dedi ama anormal bir isim yoktu hepsi tanıdığım kişiler bilmiyorum ablam elimde kesin delil yok sırf kavga çıkarıyor diye aldatıyor diyemem olduğu günden böyleydi bu adam
- 7 ay
Kesin genç birini bulmuştur bu ona maddi destek yapıyordur ne zamandır cinsellik istemiyor
Soran7 ay50 gün oldu konuşmuyoruz zaten ondan istememesi doğal
Soran7 ayDış görünüşünde hiçbir değişiklik yok hala aynı kocam bakımsız
- 7 ay
Üzülme derim yani oluruna bırak çocuklar kaç yaşında
Soran7 ay13-17
- 7 ay
Dediğim gibi takma kafana ama aldattığını kanıtlayabilirsen yola getirirsin ya da malını mülkünü alırsın
Soran7 ayTelefonu şifreli ben bilmiyorum mümkün değil kanıt bulmam
- 7 ay
Takip et ya da ettir tabiki kanıtlamak istiyprsan
Soran7 ayO kadar yetenekli değilim hem vaktim yok
- 7 ay
O zaman susup oturacaksın abla zamana bırakacaksın başka çaren yok gibi
Soran7 ayDiyelim ki aldatıyor bırakacak mi
Yok- 7 ay
Yani zor o heyecana alışan biri bırakamaz de senden iyisini bulmuşsa
Soran7 ayAma iftira atamam ona
Soran7 aySanaldan olabilir ama biriyle yattigina ihtimal vermiyorum hiçbir şekilde caktirmiyor
Soran7 ayNe diyeyim sonra bana paranoyak der
- 7 ay
Çaktırmaz tabiki hem sanalda yapacağına seninle gerçekte yapar ne iş yapıypr kocan
Soran7 ayMemur
- 7 ay
Çevresinde kadın çokmu
Soran7 ayİs arkadaşları vae
- 7 ay
Aman boşwer abla be yaparsa yapsın takma kafana hasta olursun
Soran7 ayBir arkadaşı ile olan sohbeti full silmiş
- 7 ay
Erkekmi arkadaşı
Soran7 ayKarın çocuklarıma sürekli iltifat ediyor babanız şöyle babanız böyle bir insan diye o olabilir mi
Soran7 ayKadın arkadaşı ile ablam kocam diyor
- 7 ay
Bilmem olabilir
Soran7 ayKadın güzel değil onun bakacağı bir tipte asla değil
- 7 ay
Belki muamelesi iyidir
7 ayBu evlilik çoktan bitmiş
02 Yorumla
Soran7 ayBitti evet ama zorunluluklarım var herkese diyemem bunları lütfen göz önünde bulundurun
- 7 ay
Zorunluluk nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
7 ayTam tersi iyi davranmasi gerek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 596 cevap paylaştı. Geçmiş olsun, o iş bitmiş
00 Yorumla
7 ayEvlilik fobisi 🔓
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayseks olayı tek taraflı istek miydi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayEşin seni hizmetçi olarak almiş mk
00 Yorumla
7 ayAldatıyo bence
05 Yorumla
Soran7 ayBir anda kart geçmişlerine baktim sakın ha bakma virüs girer dedi
- 7 ay
Bak bacım bak
Soran7 ayBeniz azarladı ablam işte bunlar benim aklımda şüphe oluşturdu
- 7 ay
Şüphe duyduğun gerçek olur boşuma öyle hissetmezdiz
Soran7 ayİş arkadaşının bir tanesi ile çok yakındı sordum öyle bir şey yok dedi bir bağırdı sen Cahillik ediyorsun dedi
7 ayEşin haklı
014 Yorumla
Soran7 ayBana bes kuruş vermiyor nasıl haklı
Soran7 ayNeye dayanarak bunu söylüyorsun
- 7 ay
Adamı sıkarsan o da böyle davranır napcak başka
Soran7 ayBen ne yapmışım sıkıp asıl o beni sıkar tişört bile alsam karışır bana dedi ki geçen bunu gençler giyer senin yaşın başın kaç 50 yaşına geldin dedi.
Soran7 ayParagrafı düzgün okumamışsın heralde ablam sor ben derim snaa
- 7 ay
Böyle biriyle niye evlendin
Soran7 ayÖyle gerekti ben isteyerek evlenmedim ama mecburdum hayır dersem iyi şeyler olmazdı. Ablam biraz da kader yıllar önceyi konuşmanın faydası yok
- 7 ay
Allah yardimcin olsun abla en kısa zamanda orta yolur bulursunuz yoksa boşanmaya doğru gider
Soran7 ayAblam içimin bir yanı aldatmaz diyor 40 yaşında evlenen adamin karı kız derdi yok diyorum ama bir yandan da andropoz dönemine artık biraz beni o dönem şüphelendiriyir
- 7 ay
Gözü dışarıda gibi güven olmaz her şeyi yapabilir
Soran7 ayKızıma diyor ki erkeklerle samimi olma bana diyor eve tamirci gelirse eve alma açık giyinme ama kendine gelince ayak üstü flört ediyor gibi gülüşerek konuşuyor
- 7 ay
Kendine güven bakımlı ol giyin süslen kıskansın ondan sonra bakalım nasıl davranıyor
Soran7 ayAblam ben onları yapmayı bilmem mi maaşım yok
Soran7 ayBana zırnık koklatmaz yıllardır böyleydi bu
7 aySeks bitti ise evet
07 Yorumla
Soran7 aySeks bitti diyemem barışınca ilişkiye giriyoruz ama şu an 50 güne yakındır aynı evdeyiz ve eli elime değmedi
- 7 ay
O zaman aldatıyor seni canım artık başının çaresine bak ya sende kendine birini bul ya boşan ya da hayatını böyle devam ettir
Soran7 ayÇok profesyonelce yapıyor ama şimdiye kadar hiç yakalanmadi 5 senedir fake hesabı varmış ben yeni öğrendim
- 7 ay
O Zaman kendine bağla eşini ya da sende onu aldat
Soran7 ayOnun istediği kriterde bir bayan değilim beni beğenmiyor
Soran7 ayÇocukları olsun diye evlendi benle
- 7 ay
Ozl şeyleri ksn için d m gl
7 ayboşan direkt
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayBosan
01 Yorumla- 7 ay
Şeytan çocuklar var Allah in ensevmedi şey yuvayikmak kolaymi
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
7 ayAldatiliyorsun
017 Yorumla
Soran7 ayTeşekkür ederim fikrin için ben de anladım bunu ama hiç çaktırmıyor dış görünüşünde hiçbir değişiklik yok
- 7 ay
Genel de belli etmezler ama kadınlar his eder
Soran7 ayFiziksel olarak aldatıyor diyemem belki sanaldan olabilir ama içimden bir ses hala ona güveniyor kadın hisleri yanılmaz ablam. Üstü başı aynı öyle bir yanından küçük görünme derdi yok sadece kavga çıkarıyor, bağırıyor ve bana gururun varsa git dedi. küstü yatağını ayırdı
- 7 ay
Ablacığım hislerin yaniltmaz bir erkek yatağı ayırıp eften puften şeylere bağırıp kavga cikariyorsa seni kendinden uzaklaştırıyor
Soran7 aySonraki adımı da ayrılmak mı olacak diyorsun
- 7 ay
Bence öyle olacak
Soran7 ayEvet diyor zaten bitirelim diye genelde ama şu an sessizliğini koruyor
- 7 ay
Bir şeylerin hesabını yapıyor olabilir
Soran7 ayBiraz açar mısınız
- 7 ay
Kafasında kurduğu şeyler var sanırım bu yüzden suskun olabilir
Soran7 ayAnladım
Soran7 ayNe gibi
- 7 ay
Bilemiyorum aranızda ki durumları mal paylaşımı olabilir başka düşünceler olabilir
Soran7 ayAnladım Sahil
Soran7 aySağol
- 7 ay
Sende sağol ablam
- 7 ay
50 gün adama güzel biziz yatak ziyafeti yok adam aldatmiyor amaaldatsada haklı
Gizli Üye(30-35)7 ayKocan bence seni aldatıyor
03 Yorumla
Soran7 ayElimde kanıtım yok bir yazışma veya bir fotoğraf yok
Cevap sahibi7 aySenin niyetin yokmu peki başka biriyle
Soran7 ayTabii ki hayır ben Allah'tan korkan biriyim hem diyorum elimde kesin bir kanıt yok ne yapabilirim
Olabilir boşan bence
03 Yorumla
Soran7 ayÇocuklarım için maaşım yok bana vermez göremem onları
Soran7 ayİnşallah ablam sağol
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım