Her erkekte biraz var galiba?

Dokuz aydır güzel giden bir ilişkim var erkek arkadaşımın dilinde hep bir gelecek lafı var ama tam ciddileşme konuları açılınca geçiştiriyor gibiydi ben de rahatsız oldum hatta son buluşmamızda biraz trip attım o da neden böyle yapıyorsun dedi her ciddiyet konusu açıldığında böyle bir geçiştirme gibi oluyor dedim sen bana güvenmiyorsun demek ki ben sana çok güveniyorum senle konuşmamız saçma olurdu ama artık bence böyle şeyleri konuşmalıyız dedim o da ben böyle şeyleri sana söyleyip sonradan yapamazsam diye Düşünürüm hep ama tabii ki ben düşünüyorum hatta en son babasının yazlığına gittiğinde nasıl yaparız düğünü diye düşünmüşler orada orayla ilgili hayallerini anlattı bana oradaki jeneratörü yemekleri alkolleri bile düşünmüş bunları neden bana söylemiyorsun dediğimde yapamayız bir şey olur diye çekiniyorum bir de belki de fobim vardır bana emin ol böyle konuları açtıkça daha da geriye tepiyor olacak şeyi belki de itiyoruz bırak yol zaten oraya gidiyor diyor ama emin ol ben böyle şeyleri düşünüyorum dedi ve babamla tanışmaktan da çekinmiyor ama babam sana mutlaka soracak dedim ne zaman ne yapacaksınız diye onu da beraber karar verip şu zamanda şöyle yapmayı düşünüyoruz diye söyleriz dedi benim lütfen laflarıma bakma davranışlarıma bakarak karar ver sen sözlerimde arıyorsun hiç mi anlamadın bunu istediğimi illa sözle mi demem lazım diyor sizce iyi etmiş miyim böyle konuları açmakla?
Her erkekte biraz var galiba?