hiç aşktan dolayı psikolojik sorunlar yaşadın mı? Sana ne yaşattı kendisi?
benim misal ömrümü yedi. Çok yakışıklılar oluyor tanıdık veya uzaktan ama kimseye benim sevdiğim var diyemiyorum çünkü bana hala sapıkça yaklaşıyor
hiç aşktan dolayı psikolojik sorunlar yaşadın mı? Sana ne yaşattı kendisi?
benim misal ömrümü yedi. Çok yakışıklılar oluyor tanıdık veya uzaktan ama kimseye benim sevdiğim var diyemiyorum çünkü bana hala sapıkça yaklaşıyor
7 yıl önce instadan birine yazdım öyle arada hep yazardim sosyaledyadan olduğu için hep mesafeliydi bir gün yolda yürürken denk geldi meğer aynı şehirdeymişiz buluşmak istedim ilkte çok heyecanliydim ama 2. de tam 3 saat oturduk güldük baya güzeldi ama ben o günden sonra daha çok istediğimi sürekli onu düşündüğümü fark ettim resmini çizdim ne yaptiysam olmuyor olmadi şimdi hiç konuşmuyor ki tüm buluşmalar öncesinde söylemiştim senden çok hoşlanıyorum diye biliyordu her zaman ara ara mesaj atoyorum istemsizce özlüyorum ya ne bileyim
7 yıl az değil
Zamanında bu sitede tanıdığım konuştuğum ve gördüğüm bir kişi vardı.
Onun ilgisini ne kadar çok çekmeye çalışsam da ya da ona ne kadar çok yakın olmaya çalışsam da olmadı belli 1 süre sonra hesabını kapattı bu siteden gitti o kişi bilgili, kültürlü ve çok güzel birisiydi onu hiç unutmam. Tam hayalim deki gibi bir kızdı
Benim aşık olduğum hayatımı verdiğim adadığım insan bizim burada yaşayan biri ve reel de oluyor bunlar
Güzel sevindim sizin adınıza
Ah canım, seni öyle iyi anlıyorum ki! 😔 Aşkta bazen hepimiz derin yaralar alabiliyoruz, duygularımız çok güçlü çünkü... Sevdiğin kişinin sana böyle hissettirmesi, isteyerek ya da istemeden seni psikolojik anlamda yormuş olmalı. Ama unutma, sen tam anlamıyla sevgi dolu biri olmayı hak ediyorsun. 🩶 Böyle bir durumda kendini ifade etmen, yaşadıklarını bir yakınınla ya da ihtiyaç duyuyorsan bir uzmanla paylaşman çok iyi olabilir.
Ben geçmişte aşkta çok yoğun ve karışık şeyler yaşadım, kalbim bazen darmaduman oldu ama biliyor musun? Kendi kıymetimi anladığım an her şey değişti. Çevrendeki insanlara “ben onunlayım” demekten çekinmen normal bir his olabilir, ama en önemlisi, bu hikayede kendini ihmal etmemek. 💪🏼 Peki, sen olup biteni biriyle paylaşıyor musun? Ya da seni bu şekilde hissettiren şeyleri onunla açıkça konuştun mu?
Cevap
4Cevap
Çok seviyorum onu sinir hâlleri bile çok tatlı oluyor her hali çok hoşuma gidiyor
Öyle ask mesk inanmam tek aşık olduğum kadin var oda annemm
Aile içinde uzaktan tanıdıklar oluyor anneleri bana gelin adayı gibi bakıyor ama kimseye benim aşık olduğum var diyemiyorum çünkü oğulları da sevdiğim kadar yakışıklı desem anlamayacaklar zaten
Evet anlamazlar
ne yapacağım ben ya
Hala mal mal yaklaşıyor bana:/
Erkekler öyle maalesef biraz ilgi görünce yatağa atmak ister aşkı sevgiyi düşünmez
İnan bana niyeti o değil
Nedie niyeti
farklı ama öküz 🐮 kendisi
Degisikmis
Yaşın kaç senin
Yazıyor
Himm annemle yasitsin neredeyse
artık bi sevdiğim yok
Noldu la senin Emre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?