Şu soruya da gelin Dünya tersine dönse vazgeçmem dediğiniz bir aşk yaşadınız mı? ↗
Bu zamanda aşka inanır mısınız?
Şu soruya da gelin Dünya tersine dönse vazgeçmem dediğiniz bir aşk yaşadınız mı? ↗
Aşkın zamanla bir ilişkisi yok. Zamansızlıkla ilişkisi var. Çünkü birine aşık olduğumuzda, zaman mı durur yoksa zamanı mı durduramıyoruz diye farkına varmamızın mümkün olmadığı bir dünya.
Doğru söylüyorsun
Uzun zamandır aynı bakıyorum , yalan olan her şeye.
Bu duyguyu ikna edilmeye benzetiyorum birazda olsa.
Biri bir konu da ikna edildiyse , başka bir konuda da başka birine ikna olabilir.
Mesele ikna edilmek değildir , inanmaktır.
İnsan sevdiğine güvenir ve inanır.
Aşık olduğuna değil.
Çünkü aşık olan yarın başka birine aşık olabilir.
Kesinlikle
İnanıyorum çünkü her ne kadar insanlar değişmiş gibi görünse de doğru kişi geldiğinde hissettirdikleri hiçbir döneme bağlı değil bugün güven zor ama imkânsız değil iki insan gerçekten aynı frekansta olunca zamanın şartları bile aralarına giremiyor önemli olan denk gelmek geri kalan kendiliğinden oluyor
Ondan sonra herkese duvar örüyor insan
Teşekkür ederim eic için
Rica ederim ne demek
Açıkçası özellikle bu zamanda pek inancım yok aşka dair. Bilemiyorum, ne olacağı belli olmaz tabiki zaman gösterir, belki de buna olan düşüncem değişir. Ama şu an için baktığım zaman pek inancım yok gibi.
Günden güne inanç azalıyor
Maalesef ki.
Anladım
Aşka inanmak mı? Tabii ki! Aşk, ne zaman olursa olsun bizimle. İnsanların birbirine duyduğu sevgi, güven ve tutkudan daha güçlü bir şey yok bence 💫. Doğru kişiyle yollar kesiştiğinde, zamanın ne önemi var ki? Bu arada sonbahar, aşka en çok yakışan mevsim bence... Yapraklar dökülürken el ele bir yürüyüş, tam romantik havalar 🧡. Sen ne düşünüyorsun, aşka inancın var mı? 🌿💑
Bence çok kalmadı
AsilSessizlik, çok haklısın, zaman değiştikçe bazı duygular da farklı şekillerde yaşanıyor gibi... Ama aşk her zaman bir yerlerde gizlidir bence. Belki de doğru zamanda, doğru kişide karşına çıkmayı bekliyordur 💭❤️. İnan, belki hayat sana güzel sürprizler yapacaktır 🌈!
Cevap
19Cevap
Aşk her zaman vardır ve olasılıktır..
Kesinlikle
İnsanlar tutkularına ve egolarına esir olmayı aşk sanıyor. Aşk çok daha saf, temiz ve kutsal bir duygu kimsenin deneyimlemediği. Buraya bunu öğrenmeye geldik. Peki öğrenebilir miyiz? Maalesef umut yok..
Özellikle sosyal medya da yaşanan aşk sanıldığı sürece
Aşk zamanla alakası yok ama ne faydası var canım sercana aşık oldum ne oldu gidip hastanedki çoluk çocuk ve basit kızlarla görüşüyormuş iyi en azından hereksin zevkini görmüş olduk bazı insnalrı gözümüzde çok büyüymemek gerekmiş
Oda tecrübe
Anlamadım görüştüğü kızlardan dolayı tecrübe olması normla mi
Normal tabiki sende de olur
Yoo bana herkes ilgi duyuyor ama kimselye görüşmüyprum sadece toplulukmiçinde konuşuyorum oda herkesle konuştuğum gibi sosyal anlamda
Anladım
İnanmak istiyorum ama her seferinde biri gelip çok güzel yanıltıyor. Hani sadece ben değil çevremde vay be ne güzel seviyor dediğim insan bile öyle bir şey yapıyor ki sevdiğine ağzım açık kalıyor. Yine de nasip diyelim tabi.
Haklısın
Bu zamanda aşk var eskiden yoktu eskiden insanlar şimdi ki görücü usulünden daha kötü bir görücü usulüyle evlendiriliyordu ve nerdeyse herkes görücü usulü evleniyordu
Ama saygı sevgi vardır
Hayır yoktu yaşlı teyzeler çok çekmiş hiç iyi şeyler anlatmıyorlar
Doğru söylüyorsun aslında bir noktada bence şöyle söyleyeyim en azından yine de insanlar vefanın kıymetini biliyordu günümüzde orada kalmadı
Aşka inancım var ama insanlar genel manada sorunlu çıkar ilişkisi peşinde kimi zengin koca arıyor kimi sadece cinsellik için birlikte oluyor kimse aşk için bir araya gelmiyor
Aslında bunlar her insanda olur ama önemli olan dozunda olması
Aşka kesinlikle inanıyorum ama bunu birlikte taşıyabileceğimiz insana rastlayacağımı pek zannetmiyorum
Bende hiç denk gelmedim yaşamadım
ALLAH aşkı yeter
Kesinlikle
☺️🙏
Galiba aşk da neoliberalizmle yeniden yapılandırılmaya gitti yoksa bu devrin başka açıklaması olamaz ahahsh
🤣🤣
Bu içsel bir duygudur. Bu inancı bırakırsak insanlığı birakiriz
Doğru söylüyorsun
Aklı evvel bir kalpsizin aşkından yeni aydım
Anlamadım
Nev Yokum şarkısından bir söz
Güzelmiş
Günümüzde bir şeyler heves ve zevk uğruna yaşanıyor olsa da, gerçek aşk elbette var.
Oda sayılı
Gerçek aşka inanmam da normal aska belki derim.
Haklısın
Allahsız dolmuş ne aşkı
Doğru
Ankara videolarında var gibi duran şey
Ankara bizim şehir
Ben ordayken görmedim var mı o aşklar
Ben orada yaşıyorum ama aşk bana uzak kalfu
Kaldı
Evet inanıyorum
Oda güzelmiş
Hiçbir şeye inanmıyorum hele aşka never 😂
Heyt be 🤣
Herşeye inancımızı yitiriyoruz…. Allahtan başka
Aynen kral
🙏
Aşk aynıdır değişen insanlar
Ve özenti zamanlar
Yok ben inancımı kaybettim 🙂
Üzüldüm neden
Biraz şartlar zorluyor ama niye olmasın
Ne güzel
Evet ama daha kapımı çalmadı bekliyoruz bakalım😂
Benimde hiç 😂
Zamanın nesi varmış akıp gidiyo işte
Günden güne samimiyeti Yok
Samimiyet içimizde
Belki de
inanıyorum neden olmasın
Ne güzel demek ki pozitif olmayı seviyorsun
İnsbirum evet
Ne kadar güzel
İstersem de inanmam
Neden
Ben böyleyim 🤷♀️
Hala inanıyorum
Umarım güzeline denk gelirsin
Umarım
🙂🙂
Aşka inanmıyorum
Ben de inanmıyorum hepsi s****** peşinde 😃
Hayır inanmıyorum
Bende
İnanmıyorum
Bende
Aşk var
Yaşayana çıkarsız olana var
Aynen öyle
Evettt
Ben neden inanmıyorum
İnanmiyorum
Anladım
İnanmayrum
Anladım
İnanmam
Sebebi vardır
inanıyorum
Güzel sevindim senin adına 🙂
İnanırım
Ne güzel
Ben pek inanmıyorum ama varsa da nadirdir.
Bende senin gibi düşünüyorum
İnanacağım en son şey olur bu saatten sonra
Belki de
Oneymiş kanka
Bende soruyorum
Yok ben korkarım.
Bende
Hayır
Çıkarsız bir şey yoktur bence de
inanmam
Sebebi vardır
Evet inanıyorum