Sizce döner mi yoksa dönmez mi?

Hayatımda uzun zaman sonra ilişki konusunda birine inandım çok seviyorum oda beni çok seviyordu öyle söylüyordu yani çok güzel zaman geçirdik beni hiç kırmadı beni benden daha çok seviyor düşünüyordu birseye a ne güzelmiş dememle önümde bitiyordu gerçekten çok onemsiyordu sonra onun hayatında işler kötüye gitmeye başladı işi battı borcu çoğaldı eleman olarak çalışmaya başladı sürekli banka icra vs ailesi zaten kötü alkolik bir baba kafadan kırık bir anne dedesi büyütmüş dedesi de vefat etmiş bana hayatımda bir tek sen varsın yanımda duran suanda dedemden sonra beni bu kadar koruyup kollayan seven dedi benim için yaşadığı şehri değiştirdi bana dediki merak etme ben diğer isimde de herseyi tek başıma yaptım şimdi yeniden başlıyorum çalışırken borçlarımı oducem para biriktircem evlencez hersey güzel olucak tabi eleman olarak çalışarak tr ekonomisinde borçlara yetişemedi beni buluşmaya cagirdi ağladı dediki sen benimle. mutsuz olursun ben 5 sene de anca borcu öderim sonra düğün parasını bitktiririm yanımda rezil olursun surunursun fakirliğin gözü kör olsun dedi seni çok seviyorum ama ben seni mutsuz ederim 5 sene benimi bekliceksin sen çok güzelsin çok güzel bir insansın benimle surunme mutlu ol herseyin en iyisini hakediyorsun benim hayatimi duzeltmemi bekleme bu yükü sırtalama dedi biz çok geç karşılaştık yanlış zamanda aşık olduk ben şu an 18 yaşında olsam yirmilik ortasına kadar herseyi tekrar kurardım ama sen 25 yaşındasın ben sana bekle herseyi duzelticem diyip 30 yaşına geldiğinde başaramadım diyemem dedi seni istemeye gelsem alkolik sorunlu babami mi kafadan kırık annemimi getireyim kapına ailenle aran iyi seni seviyorlar sen beni değil ben seni haketmiyorum dedi tüm sosyal medya hesaplarını kapatıp hattını kırmış bende onu çok seviyorum evi olmasın arabası olmasın iki kişi çalışır yaşarız diyorum ama o yanında durmama izin vermedi

Sizce döner mi yoksa dönmez mi?