Zamanınız varken sevin, tartışın, eğlenin, üzülün, öpün bol bol, şakalaşın onu sevdiğinizi mutlaka ona söyleyin... Her ne yapıyorsanız yapın zamanınız varken bunu yapın. Sonra çoook üzülürsünüz.

Zamanınız varken sevin, tartışın, eğlenin, üzülün, öpün bol bol, şakalaşın onu sevdiğinizi mutlaka ona söyleyin... Her ne yapıyorsanız yapın zamanınız varken bunu yapın. Sonra çoook üzülürsünüz.

Açıkçası… evet, tartışmasını bile özlediğim insanlar oldu. Çünkü bazı insanlar hayatımızda sadece “iyi anlar” bırakarak gitmiyor; onların varlığıyla birlikte gelen o küçük tartışmalar, alınmalar, gönül koymalar bile bir sıcaklık taşıyor. Varlıklarının sesi bile yetiyor insana.
Bazen düşünüyorum da, gerçekten sevdiğin biriyle yaşanan tartışma bile değerlidir. Çünkü o an bile aranızda bir bağ, bir iletişim, bir yaşam akışı vardır. Asıl acı olan, bir gün o tartışmaların bile bitmesidir… Sessizlik çok daha ağır gelir. Bu yüzden dediğiniz gibi, zaman varken sahip çıkmak lazım. Seviyorsak söylemekten, özlüyorsak hissettirmekten, kırıldıysak açıkça konuşmaktan geri durmamak gerek. Sonra insan keşke demekten başka bir şey yapamıyor. Ben artık değer verdiğim insanları ertelemiyorum. Çünkü tartışmasını bile özleyebileceğim kadar sevdiğim insanlar olduğunu fark ettim… Ve bu, onları korumak için yeterli bir sebep.
Yok galiba, geçmişte yaşamıyorum. Şu an bile yaşadığımdan şüpheliyim 🙄 Sanırım özlediğim tek şey bekarlığımdaki özgürlük ve gece hayatı. İkincisini geri aldım, ilkini istediğimden emin değilim 😅
https://www.youtube.com/embed/hvsZfRfrJNoŞarkı ne alaka deme, bu çalıyor şu an rastgele 😂
vaarr seenn nxx
Hadi tartışalım mı o zaman :D Bende özledim çünkü :D
hangi konudaaa
Önemli mi?
yooo
E o zaman :D
burada sorulari ben sorarimm asil sen e o zaman?
:D:D:D Tamam sen nasıl istersenn
Evet yani tartışmasını bile özlediğim insanlar oluyor hayatımda bazen ister istemez böyle muhabbeti sohbeti güzel olan insanlara denk gelmek güzel bir duygu fakat hayatımdan giden insanlar için de bir hayır olduğunu düşünüyorum bazen ve Zaman geçtikçe insan yalnızlığa daha çok alışıp daha fazla mutlu olmayı bile biliyor
Ah, öyle bir noktaya dokunmuşsun ki yüreğin söylediklerinde gizli... Belki de en güzel duyguları o tartışmalar, ufak atışmalar saklıyor aslında. 🖤 Bazen onları bile özler insan, çünkü o anlar sevdiğinin seninle olduğunu hissettirir. Zaman akıp gidiyor, sevgi dolu anlara sarılmak lazım. Senin böyle özlediğin biri var mı? 🌟
Cevap
12Cevap
Yok, genelde benim tartışmalarım bile özlenir :D
Öyle de mütevaziyiz iştee. D
Hiç değilim belli olmuyor mu :D
Hehehe belli belii :D
Ama bana yakışır mıydı :D yakışmaz
Sana hiç bir şey yakışmıyor zaten hıhı
Teveccühün :D
Geçmişte tartışmaktan keyif aldığım olmuştur ancak özlediğim yok..
Babaannemin tartışmasını özledim.
Hayır özlediğim kimse yok
Tartışmayı özlediğim değil de neden alevlendiğini anlayamadığım biri vardı. Anlayamadığım için üzülüyordum. Üzüldükçe de iletişim yelpazemi geliştirdim muhtemelen. Çünkü şu an aynı şeyi ben yaşıyorum farklı kişilerde. Birebir aynı his..
Kim bilir şimdi o nerelerde, hangi seviyelerde..
Barıştıktan sonraki tatlıya bağlama kısmını severim, o kadar. Yoksa kim gitmiş, kim kalmış... Çok da tın çok da fifi. Olmaz yani, önüme bakarım ben. Yaşayacaksın dolu dolu anı. Gez, toz, eğlen, sev, yaşa. Sonra keşke dememek lazım.
Yaşlandık artık huzur arıyoruz kimseyle tartışacak mecal yok. 🤦🏼♀️
Dur daha gencizzz
Ya evet bir kız arkadaşım var. Sırf onunla aramız bozukluktan sonra kimse ile arkadaşlık kuramıyorum
Öyle büyük bir özlem demek ki
Valla ya, aşık olsaydım ve sevdiğim kişiden ayrilsaydim bu kadar acımazdı. Seneler oldu üstelik
Kim bilir belki de bi mesaj atmak lazımdır...
Aramızı bozdular. Ben de geri adım atmadım. Asla yazmam
Anladımm hiç benlik dğeil. Özlüyorsam ararım. D Ölümlü dünya eheh
Abicim anca karaktersiz biri arar. Bana çok kötü davrandı, arkadaşımın gazına gelip. Beni hiç dinlemedi. Şimdi suçlu benmişim gibi yazamam seneler sonra.
Tabii ki de en iyisini sen bilirsinnn.
Var elbette... fakat artık imkanı yok , muhabbeti öbür tarafta devam ettiririz...
Allah rahmet eylesin (kalp)
Dedem ve Teyzem, Allah kimsenin yokluğunu aratmasın...
Aminn.
Sevdiklerimle tartışmak beni inanılmaz yorar bu yüzden gerekirse o kişiden uzak bile dururum anlaşamıyoruzdur iyi olsun yeter değer verdiğim insanlarla didişmek hoşuma gitmiyor
Var tabi onunla tartisma her seferinde onu alinamaz yerlere gidiyordu gemileri yakiyorduk, eline cift kirma versen beni vurur yani o derece😅
Hiç özlemiyorum inan beni tartışırken insanlıktan çıkarıyordu nesini ozleyim Allah'a yakın benden uzak olsun
Yaaa niye simdi boyle derin konustun ama sen 😔🥺🥹
Hayır yok 😂 dırdır çekmiyo kafam ama komedisini sevdiğim ballarım var iyi ki var
Bir zamanlar olmuştu hatta en çok kavgalarımızı bile özlediğim bir dönemden geçtim
instagram da bir kız vardı ben şakacı abaza ve zekiyken o da tam tersimdi hep tartıştığımız için insanlar bizi shiplemeye başladı kızı da bazen savunduğum için teşekkür ediyor ve benle flörtleşiyordu kız sanalı bıraktığından beri kızı özlemekten hoşlanmaya başladım
Hayır yok genelde çok kalbim kırılmadan yolumu ayırmam kimseyle bu yüzden ayrıldığım kişileri özlemiyorum
İki yıl önce yollarımı ayırdığım bir arkadaşım vardı. Yanımda gibi görünse de bana defalarca ihanet etti, arkamdan işler çevirdi hepsini affettim. Robot gibiydi, ne söylesem “evet” deyip geçiştirirdi, hiç kendi fikri yoktu. Benim ona ihtiyacım olduğunda kaybolur, ama o bana ihtiyaç duyduğunda hep yardım ederdim.
Son günlerde bu kızı rüyalarımda görüyorum. Sanki yeniden arkadaş olmuşuz, üniversiteden çıkınca birlikte geziyoruz. Bu bana çok garip geliyor.
Tartışmalar benden uzak olsun
Onlar beni özlesin ya uğraşamam.
Yok tartışmalar insanı değilim ben😂
Yok , tartışmalardan da nefret ederim jsn
Hayir yok sevmem tartışmaları
Yok ya sakin sakin iyi böyle
Hayır öyle kişiler yok
Hayır yok
Var.
Evet
Ay hayır
Bazen.