Kızlar, bir erkeği kafanızda ne zaman tamamen siliyorsunuz? Geri dönüşü olan ve olmayan çizgi neresi?

Kızlar, bunu gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Birçok erkek için “bitmek” net değil. Kavga oluyor, soğuma oluyor, bazen uzaklaşıyorsunuz ama yine de içten içe “Belki düzelir” umudu kalıyor. Sizde durum nasıl işliyor?

Sizin için bir erkeği kafanızda tamamen silip “Bu iş bitti” dediğiniz o kırılma anı tam olarak ne?
Aldatma mı, saygısızlık mı, ilgisizlik mi, yoksa küçük gibi görünen ama üst üste biriken hayal kırıklıkları mı?

Mesela:

Defalarca aynı hatayı yapması mı?
Sizi dinlememesi ve duygularınızı küçümsemesi mi?
Başkalarının yanında sizi utandırması mı?
Yoksa hiçbir açıklama yapmadan yavaş yavaş uzaklaşması mı?

Bir de şunu merak ediyorum:
Gerçekten “kafada bitirmek” diye bir şey var mı? Yani o çizgiyi geçince, adam ne yaparsa yapsın geri dönüşü olmuyor mu? Yoksa “asla affetmem” deyip, sonra içinde bir yerlerde hâlâ yumuşayan bir taraf kalıyor mu?

Erkekler için bazen “engelledi ama hâlâ bana kızgın, demek ki tam bitmemiş” gibi düşünceler oluyor. Sizin için engellemek, konuşmayı kesmek, stalk’ı bırakmak… Bunların hangisi gerçekten “bitti” anlamına geliyor?

Son olarak da şunu samimiyetle soruyorum:
Bir erkeğe ikinci şansı neye göre verirsiniz?
Ve hangi noktadan sonra “kendime saygım izin vermez” diyerek kesin çizgiyi çekersiniz?

Yorumlarınız bence sadece erkekler için değil, ilişkilerde sınır koymakta zorlanan birçok kadın için de yol gösterici olacak.

Kızlar, bir erkeği kafanızda ne zaman tamamen siliyorsunuz? Geri dönüşü olan ve olmayan çizgi neresi?