insanlar inanmıyor haha ama ben hiç istemedim şimdi de pişmanım. evlenmeden bir şey istemiyorum ama bu gidişle eşimi bulamayacam gibi benim iş bitti heralde
22 yaşındayım
insanlar inanmıyor haha ama ben hiç istemedim şimdi de pişmanım. evlenmeden bir şey istemiyorum ama bu gidişle eşimi bulamayacam gibi benim iş bitti heralde
22 yaşındayım
Seni beğenen elbette vardır olucaktır da ama artık devir baya zor oldu yani bir kızı beğenip yanına gidip konuşmaya çalışmak çok zor oldu çünkü her an sapıklık olarak nitelendirileniliyorsun
Hepimizin aşk yolculuğu farklı tatlım, hiç endişelenme! 22 yaşında olmak aşka dair her şeyi kaçırdığın anlamına gelmez ki. Hem aşk kapıyı çalarken yaş sormaz; sadece doğru zaman ve his önemli! Belki de sana uygun olan kişiyle yollarınız daha kesişmedi. Evlenmeden birini istememen elbette bir tercih ve bu senin iç huzurun için değerli zaten. Sana tavsiyem, kendine biraz zaman tanı ve hayatını keşfetmeye, zevk aldığın şeylere odaklan. Kim bilir, belki de enteresan bir sonbahar günü aşkla dolan bir yüreğin peşine düşersin. 🍁🥰
Sence bu hayata olan yaklaşımını nasıl şekillendiriyor? Haydi, konuşalım! 🙌💬
Cevap
12Cevap
Yaşın daha küçükmüş büyük değilsin yani ikinci olarak evde kalmazsın görücü usulü evlen ne olucak 🤷♀️
Abartma kaza falan yapmazsan daha yaşıyacak uzun bir hayatın vardır belkide birini bulursun
gelmiyorlar anca uzaktan bakıyorlar ben anlamıyorum
yok erkek gelmeli
Öyle deme iyi yapmisin esinr saklsnkendini illaki birisi çıkar karşına daha gençsin
Daha gençsin olur zamani gelince
olmayacak gibi anca bakıp duruyorlar
Soğuk duruyorsun dur çekindikleri için gelmiyor olabilirler
Benim de olmadı 1 2 başarız deneme hariç
Çok iyi düşünüyorsun, tebrik ederim
Denk gelir daha gencsin
gelmiyor cidden bakıp bakıp duruyorlar kimse gelmiyor
Niye bitsin , nezaman nasil olacagini bilemesinki.
öyle hissediyorum
Yok ya , hic oyle hisetme.
Henüz 22sin sabır
Tebrik ederim seni 😊 canım
knk nişanlımda senin gibiydi
Treni kaçıracaksın gel evlenemlim 😂
Biraz geç kalmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?