Lütfen yardımcı olabilecekler cevap versin (Aşk Konusu)?

Arkadaşlar 27 yaşındayım polisim kendimi bildim bileli Türk milliyetçisiyim polislik mesleğini seve seve yapiyorum. Bu arada Arnavut’um. Konum şu
3 yıl önce benim psikolojimi bozacak bir ayrılık yaşadım çevrem ailem kızlarla tanıştırdılar ama hiç biriyle duygusal bir ilişki yaşamak istemedim Geçen ay spor salonunda bir kızla tanıştım salona da ortam olsun diye giden biri degillim. O kızla tanıştığım ilk gün öyle güzel bi enerji aldım ki ilk defa kendimi huzurlu mutlu hissetmeye başladım her salona gittigimde tekrar onu görmek istedim konuşmak istedim her seferinde bu kıza aşık olma asik olma diye uyardım kendimi ama bir yandan da onunla sevgili olmayı çok istiyorum hatta evlenmeyi de düşünüyorum ama bir yandan da kafam da ya kaybedersem ya benimle sevgili olmazsa diye kötü kötü şeyler düşünüyorum. Kızın Diyarbakırlı olduğunu öğrendim mesleğim icabı çok mert vatan sever diyarbakirlilarda tanıdım bir o kadardan fazla vatan haini şimdi kızın ailesini kızıda pek tanımadan ben böyle tutulmuşken ya korktuğum şey başıma gelirse. Ailemde kendimi memleketlimizle evlenmemi istiyor gelenek goreneklerden zorluk çekmeyelim diye
Hem bu kızı kaybetmek istemiyorum hemde ikilemde kaldım
Lütfen yardımcı olabilecekler cevap versin (Aşk Konusu)?