28 yaşındaki kızın 22 yaşındakı erkeği sevmesi?

Ya sürekli gittiğim bi yer var 4 yıldırım devamlı ama orada çalışan kızla hiç muhabbetimiz olmadı 4 yılın sonunda bana bi açıldı bu işte tam olarak söylemedi sevdigini ama ben teklif etsem direkt kabul edicek yaşımı biliyorsun demi dedim evet dedi 18 yaşımdan beri oraya her gittigimde göz göze geliyoruz ama yaşı büyük olduğu için hiç bir şey yapmadım onada dedim yaşın büyük diye bu tarz düşüneceğini zannetmemiştim falan filan diye yaşım sıkıntı olur mu dedi hayır olmaz dedim o anın verdiği şeyle ama şu an kafamı çok karıştırıyor çevrem olmaz diyor yaşı büyük kızdan arada 6 yaş var çünkü benimde kafam çok karışık yarın ne olacağı belli değil hadi oldu diyelim ama 1 2 sene sonra evlenmek isteyecek normal olarak tek sıkıntı benim en az 5 seneden erken evlenmeye niyetim yok e böyle olunca karşımdaki kişinin bahtında kapatmak istemiyorum duygularıyla oynamak istemiyorum şans vermek istiyorum bende ama işte yaşının 28 olmasından dolayı bi korku var içimde neden 22 yaşındaki birisine hiç bir şey yaşanmamasına rağmen birşeyler hissettiğini anlayamıyorum temiz bi kızada benziyo hani böyle takılmalık tipide yok hadi geçmisi kirli olsa yıkmaya caliscak diyim ama oda yok kafam çok karışık ya

28 yaşındaki kızın 22 yaşındakı erkeği sevmesi?