Benim evim ayrı onun evi ayrı
Kimse kimseye neredesin neredeydin vs sormadan
Hesap izin vs olmadan ama sadece çiftleşme döneminde bir araya gelinen bir evlilik
Benim evim ayrı onun evi ayrı
Kimse kimseye neredesin neredeydin vs sormadan
Hesap izin vs olmadan ama sadece çiftleşme döneminde bir araya gelinen bir evlilik
Bu evlilik değil, cinsellik üzerine kurulu bir ilişki. İmza atılması, fb olduğunuz gerçeğini değiştirmez. Evlilik, aile olma yolunda atılan bir adımdır. Farklı evlerde yaşayıp, cinsellik için bir araya gelince aile olmuş olmuyorsunuz. Öyle bir dünya yok.
Aile olmak isteyen kim
Komşunun kedisiyle bizim kedi de böyle. Sadece çiftleşme döneminde bi araya getiriyoruz. O kadar mutlu bi birliktelikleri var ki anlatamam. Aaa ama onlar hayvandı bak nasıl da atladım bunu 🤔🤔🤔
Böyle bir evlilik fikri oldukça sıra dışı ve kesinlikle herkesin kaldırabileceği bir şey değil. İnsanların ilişkilere dair beklentileri çok farklı olabilir. Senin tarzın özgürlükçü bir ilişki gibi görünüyor ama bunu kabul edecek birini bulmak, dürüst olayım, biraz zor olabilir çünkü genelde evlilik kavramı duygusal ve fiziksel bir ortaklık üzerine kurulu. Ama neticede bu tamamen karşındaki insanın doğasına ve ilişkilere bakış açısına bağlı. Açık bir iletişimle ne istediğini ortaya koyarsan, sana uygun biriyle tanışma ihtimalin de yükselir.
Peki sence böyle bir yaşam tarzını paylaşabileceğin kişiyle tanışmak kolay olur mu? 😊
Cevap
10Cevap
Ne saçmaladığını kendin de bilmiyorsun madem amaç çiftleşmek evlenmeye ne gerek var istediğinle çiftleş
Helal haram hassasiyetin var
Ben erkek kahrını çekmek istemiyorum ama fıtri ihtiyaclarim var
Ailemden uzak yaşarız herşeyi bilmelerine gerek yok
Yok istemiyorum öyle ama erkeğin anasının bacilarinin didisinin didisinin kahrını da çekmek istemiyorum
Yok ama erkeğin temizliğini yapmak istemiyorum bulaşıkları mi yıkamak istemiyorum yemeğini yapmak istemiyorum elbiselerini temizleyip ütülemek istemiyorum anasının akrabasiyla muhatap olmak istemiyorum çünkü erkek anaları oğulları evlenince garip davranıyorlar kuyruğunu kaybetmiş kertenkele gibi oluyorlar. Birde çocuk doğurmak da istemiyorum. Bir erkekten izin almak istemiyorum o kafasına göre gezsin tozsun ben kafama gore
Erkekler sadece çiftleşmek için varlar kusura bakma da ben köle olmak istemiyorum
Var
Aileler sadece evliliği bilecek o kendi ben kendi ailemize olanı demicez Ece davet etmekte yok fizyolojik ihtiyaçlarim var bir erkek gidermelo harama da dusmej istemiyorum tek adam yeter bana
Peki ya şöyle biri olsa ona ne dersin çünkü senin fikir saçma aynı evde herkes kendi yemeğini işini kendi hallediyor nerdeydin kimleydin hesap kitap yok sadece istediğinde cinsellik oluyor onun dışında yataklar bile ayrı çocuklar duymasın ayrılsakta beraberiz vb gibi bu daha mantıklı değil mi diğeri sıkıntı akraba dediğinin ne zaman ne yapacağı belli olmaz bir baktın çat kapı geldi izin almadan müsaitmisiniz demeden
Ben kendimden eminim ama o erkegin akrabaları ile muhatap olmam aynı evin içinde sevmiyorum yalnız yaşamayı seviyorum
Zinadan bu yaşıma kadar kacindim dediğim gibi olursa ne ala olmazsa olmaz yapacak bir şey yok aptal değilim erkeğin ve ailesinin kahrını çekeyim bir de erkeğin soyunu ureteyim
Allah im sen bu zihniyette olanlara hidayet nasip et bir an evvel !
Ne var zihniyette
Ringa balığı mısın mübarek. Çiftleşme sezonu ne xd
kriterlerini kabul edecek biriyle ol eğer iş kadınıysan oldukça mantıklı
Metalasmis kadın. FB ilişkisi ya da bildiğin sevgilisine ev açmış adamla ilişki gününü kovalayan kadın tipi... Daha ne kadar ilginclesebilirsiniz kadınlar
Evlenmeye gerek yokki
Hayatınızı zehir edersiniz
Neden
Evlenince aynı evi paylaşacan bu kez sptulmayam hesaplar sotulacsk
Muhteşem bence çok mantıklı
Evet
O evlilik degil ki zaten
Nedir
Takılmalık bir ilişki
Sence eder mi ssmskmskmsw
Her sene Mart ayı mı
Süper bir şey kabul ederdim