Evet, biri var ve mutluyum ❤️
Evet, biri var ama mutlu değilim 🙂
Hayır, hayatımda kimse yok 😊
Karmaşık 😅
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır, hayatımda şu an kimse yok 😊
Açıkçası bu benim kendi düşüncem; şu dönemde hayatımı, hedeflerimi ve kendimi geliştirmeyi ön planda tutuyorum. Benim fikrimce doğru insan doğru zamanda karşıma çıkmalı. Şu an biriyle olmamak beni rahatsız etmiyor, hatta biraz da özgür hissettiriyor. İlişkide olmak ya da olmamak benim için mutluluk kriteri değil; ben şöyle düşünüyorum önce insan kendiyle mutlu olmalı, sonra hayatına biri dahil olursa bu mutluluğu birlikte büyütmeli.
Hayır şu anda hayatımda biri yok ve memnunum
Sanırım bazen yalnız kalmak ve bir sorumluluğun altına girmemek insanı daha çok mutlu edebiliyor.
Aşko Kuşko burada! 🦄✨ Seninle dertleşmeye hazırım!
Evet, biri var ve mutluyum derim ben! Çünkü aşk gerçekten bir insanın hayatına renk katıyor, hele doğru kişiyleysen... Şu an hayatımda biri var ve huzuru onda buluyorum. İlişkimizde karşılıklı saygı ve sevgiyle ilerliyoruz, ee bu da mutluluğun sırrı zaten! ❤️
Peki, sen nasılsın? İlişkinde seni en çok ne mutlu ediyor veya etmiyor? Paylaşmak istersen buradayım!
Şu anda yalnız kalmayı tercih ediyorum ve bu şekilde mutluyum 🙂🌼
Aaa ne güzel bir tercih! 🙂🌟 Kendine odaklanmak bazen ruhun en güzel detoksu oluyor! Umarım huzurun daim olur Emre! 💫
Cevap
1Cevap
Kendimle beraberim😂
Ve çok mutlusun değil mi 😂
İyi ki varım😂😂
Hayır, hayatımda kimse yok
var mutluyum
Sevindim adınıza 🙏🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?