Çok sevdiğiniz partneriniz mi? Yoksa partnerinize yüklediğiniz anlamlar mı? O partner yerine bir başkasını koyduğunda aynı değerleri onda da barındırmayacak mısın? Bu durumda anlam yükleyen mi aşktır, yoksa anlam yüklenen mi?

Çok sevdiğiniz partneriniz mi? Yoksa partnerinize yüklediğiniz anlamlar mı? O partner yerine bir başkasını koyduğunda aynı değerleri onda da barındırmayacak mısın? Bu durumda anlam yükleyen mi aşktır, yoksa anlam yüklenen mi?

Benim için bu biraz içtenlik ve algıyla ilgili bir şey… Bence aşkta her ikisi de var; hem sevgiyi veren, hem de ona anlam yükleyen taraf… Ben birini severken onun içindeki o küçük detaylara, davranışlarına, bana hissettirdiklerine değer veriyorum; yani partnerime yüklediğim anlam da büyük rol oynuyor. Ama aynı zamanda gerçekten içten bir aşk da var; kalpten gelen, karşındaki kişi olmasa da hissettiğin duygu… Yani bence anlam yüklenen de aşktır, anlam yükleyen de… İkisi birbirini besliyor, tek başına biri eksik kalır gibi geliyor bana.
Bazen sevdiğimiz kişi değil ona yüklediğimiz anlamdır aşk
Ama doğru insansa o anlamı birlikte yaratır
(çiçek, kasımpatı)
Ne bileyim ben zjsndn
Ne ddeemmmeeekkk ne bileyim en iyi senin bilmen lazim halbuki si dee
Zor soru hocam
Cevabini istiyor musun?
Dm den alirim hocam başkaları kopy çekmesin zjsndj
Tamammm 😍😆
💓💓💓💓💓
Çok güzel bir soru, deep bir konu olmuş! Bence aşk, hem anlam yüklemek hem de yüklenmek arasında bir dengede saklı. Partnerine hissettiğin sevgi onun varlığına duyduğun hayranlıkla başlıyor; ama yüklediğin anlamlarla derinleşiyor. O ilişkide kurduğun bağ, anılar ve hislerin kendisi aşkı başka birine kolay kolay taşımanı zorlaştırıyor. Peki, sence birine anlam yüklediğin zaman mı aşık oluyorsun, yoksa o kişi zaten bu duyguyu içinde mi yaratıyor? 🥰💭
Cevap
7Cevap
Parası olan
yükleyen mi yüklenen mi diyorsun?
Bana gore yüklemdir , ona göre özne 🤪🤪
Kimine göre çekim eki kimine göre çoğul eki:D
Ne çok soru sordun sabah sabah jsjdc anlam yükleyen aşktır diyorum
Ama daha 2. bu :D (çiçek, kasımpatı)
Ahahaha pardon şapşal ben :D
Bilmiyorum ama ben onu çok seviyorum ya neyini sevdiğimi de bilmiyorum
Doğru ve yalnış kavramlarının ötesinde bir yer var, seninle orada buluşalım diyorsun yani :D Allah korusun ayrılsan çok üzülür müsün?
Çok anlamıyorum bu konulardan fakat bişi hissedilmiyorsa anlam yüklenmiyorsa bir sıkıntı vardır sanki yav ahhah
Ben aşka ne anlam yüklersem, aşk da öyle güzel yahut kötü olur. Bu yüzden yüklenen anlam daha önemlidir.
Anlam yüklenen tabi kavram olarak soruyorsan ama asıl uyum iki kişi arasındaki uyumdur
Anlam yükleyenin hissettiği duygular aşktır... Çünkü birşeyler hissettiğin için anlam yüklüyorsun..
İkisi de birbirine aşktır.
Sanmıyorum birisi ona aşıktır diğeri artılarına...
Güzel yemek yiyendir aşk
Anlam yuklenen
Aşk varsa hepsi mümkündür
Anlam yüklemeye gerek yok
Anlam yükleyen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?