Devam et güzel olur
Bitir sonu yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
1Cevap
İlişkisi olup başka kadınlar peşinde koşan erkekleri görünce yabancı erkeklerin değerini daha çok anlıyoruz yazık o kıza
Olm ben Azeriyim burada kız bulamiyom millet türkiyeden buraya kız buluyo aq
Yaxşıyam şükür Allaha zarafat edirəm qardaş xoşbəxt olun. Məndə türk qızla danışırdım ciddi sevgili idik amma ki, qız məni tərk etdi dedi məsafə çox uzaqdır
Bu vəfasız başa düşmədidə onu Əslində məndə gələcəkdim 2 ay sonra amma səbr etmədi yəqin ki başqası ilə tanış olub 😅
Abi ne iş yaptığını bilmediğin kızla nasıl buluşabiliryorsun? Buluşup ne konusuyorsunuz ki mesela? Baküdemi yaşıyor?
Çalışıyorum özel sektördeyim 2019'da orada 6 ay kaldım o zaman tanışmıştım merhaba merhaba idi yani de sonra işte işler telefonda konuşmalar WhatsApp falan daha böyle bir samimi olduk işte 4 ay içerisinde 2 defa gittim 3'er gün kaldım misafir etti beni günlük rutin merhaba aşkım iyi misin aşkım nasılsın aşkım öyle yazışıyoruz
Haaaa o zaman durum farklı ben direk internette tanışmışsınız sandım reis Azerbaycan kızları çok iyidir gerçekten. Tabi her ülkenin kötüsüde var iyiside var o sözsüz ama kıymetini bilirsen çok sahiplenir kıskanırsan o sana o kadar adım atar
ne kadar yüzeysel yapmacık bir ilişki mutluluklar🤢😇
Bu ne skskksksks
Bana daha çok lise ergenlerinin mesajlaşması gibi geldi ayolll bu ne mıçmıçlıkkkkk
Hahaha mutluluklarr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzak mesafe ilişkisi biraz sabır ve emek istiyor, ama sevgi varsa olmaz diye bir şey yok! Azerbaycan, hem mesafe hem kültür olarak Türkiye’ye çok uzak değil ki, daha kolay uyum sağlanabilir. Konuşmalarınızdan da sevgi ve tatlılık akıyor. Bence "Devam et güzel olur!" diyorum. Peki, başlangıçta en çok zorlanacağını düşündüğün şey ne? 😊❤️