Nasıl aşacağız bu sorunu?

Evliliğim ağır darbe aldı henüz 2 aylık evliyiz.. eşimin ailesiyle altlı üstlü aynı yerde oturuyoruz onlar ettiğimiz kavgayı duyup şahit oldular bu eşimin en son istediği şeydi yıllardır kendine verdiği bi söz vardı ailesinin kesinlikle kavga anımıza şahit olmamasıydı.. ve oldular… henüz çok yeni evliyiz balayına bile gidemedik kavga konumuz eşimin ilgisiz soğuk mesafeli oluşu bana karşı bu hep böyleydi bir türlü değişmedi bende hep bundan şikayet eder söylenirdim eşimle ilişki yaşamayı bile ben istiyorum hep benim istememle oldu her şeyi kendim yapmaktan yoruldum bu tartışmalara kavgalara yansıyordu hep eşim işten gelince yorgun halsiz kolunu kaldıracak hali olmuyor bende yapmak istiyorum kocamla ve onun halinden anlamayan biri oluyorum gözünde anlayışla yaklaşmadığımı düşünüyor eşim bencil olduğumu söylüyor sürekli geçen gece de ailesinin ettiğimiz kavgayı duyması eşimi fazlasıyla yaraladı şimdi ilişkimiz hakkında daha olumsuz düşünceleri var 😢 ben eşimi seviyorum ama bu sorunu uzun zamandır aşamıyoruz aşamadığımız için tepkilerimiz davranışlarımız farklı oluyor birbirimize karşı ben mesela daha önceleri çok sakin ve tatlı dille anlatırken eşime bunu şimdi daha hırçın ve agresif hareketlerle bunu söylemeye başladım çünkü söyle söyle bi verim bi dönüş alamadım eşimden Buda beni yıprattı şimdi ailesi her şeyimizi biliyor o gün annesi sordu bana anlattım kaynanama da her şeyi.. bu oğlum niye böyle diyor kadın yeni evlisiniz siz karısına ilgi gösterecek sevecek tanıyamıyorum kendi çocuğumu dedi nasıl bu durumdan çıkacağız bilmiyorum

Nasıl aşacağız bu sorunu?