Şu anda biriyle konuşuyorum ama kafam gerçekten çok karışık.
Bana ilk olarak Instagram’dan yazmış, ben mesajlarını 15-20 gün sonra fark ettim. Buna rağmen yazmaya devam etmiş. Sonrasında konuşmaya başladık, görüntülü görüştük ve gerçekten hoşlandım. Konuşmalarımız güzeldi, hatta flörtleşmeye başladık.
Ben baştan “Ben sevgili olmadan ilişki yaşayamam, bana açıkça ‘sevgilim olur musun’ demeni isterim.” dedim. Hâlâ sormadı. O yüzden sevgili değiliz ama her şey sevgili gibiyiz.
İlginç olan şu: dışarı çıktığında kiminle olduğunu, nereye gittiğini, hatta fotoğrafını bile atıyor. Sormasam bile kendi paylaşıyor. Ben rahatsız olduğum birini takip etse bile hemen çıkarıyor.
Ama iş paylaşmaya gelince… Mesela ben onu hikâyemde paylaştım, o başta paylaşmadı, sonra “akrabalarım görmesin” dedi ama sonradan paylaştı (belki bazılarını gizlemiştir, bilemem).
Bir de sürekli “ben ciddi biriyim, takılmalık biri değilim” diyor ama davranışları bazen buna uymuyor. İlk mesajlarında “ne güzel dans ediyorsun, of çok iyisin” gibi şeyler yazmış. Sonradan toparladı ama o mesajları görünce “acaba niyeti farklı mı” diye düşündüm.
Ayrıca birkaç kez plan yapıp unuttu, iptal etti; kırıldım ama özür diledi, devam ettik. Yine de hep ben daha çok ilgileniyorum gibi hissediyorum. Ben onun ailesini, kardeşini, sevdiği şeyleri merak ediyorum ama o beni tanımak için neredeyse hiç soru sormuyor.
Bir de beni çok arzuluyor, bunu saklamıyor. Ama bir yandan da duygusal olarak bana aynı yoğunlukta yaklaşmıyor gibi.
Ben artık Instagram’ımı bile dondurdum; hem kendimi korumak hem de “bakalım ben yokken nasıl davranacak” diye görmek için.
Şimdi size sormak istiyorum:
Sizce böyle bir adam iki ay içinde ciddileşip “aileyle tanışma, söz, nişan” gibi adımlar atar mı? Yoksa bu ilgisi sadece geçici bir heves midir?
Ben Ekim sonunda tanıştım; Aralık sonunda hâlâ ciddi bir adım yoksa bitirmeyi düşünüyorum. Çünkü zamanım kıymetli. Gerçekten isteyen erkek zaten gösterir, değil mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer