Bir erkeğin hoşlanmadığını nasıl anlrız?

Ben bir abi vasıtasıyla Biriyle tanıştım çocuğun yeğeniydi işte sizi çok yakıştırdım falan dedi sonrasında ben de hani abiyi çok sevdiğim için dedim ki Eğer iyiyse kaderse Kısmetse olsun sonrasında çocukla konuşmaya başladık çocuk ilk günden bile yok benim işim çok yoğun yok Benim derslerim çok yoğun yok işte bakamıyorum mesajlaşamıyorum falan filan dedi Ondan sonra dayı da muhabbetin aslında bir kere şey dedi hani dedi benim yaşıttığım senin yaşıtın dedi bir o çocuğum olsaydı çocuğuma seni kesin verirdim seni o kadar ki seviyorum ama benim yaşıtın senin çocuğun olmadığı için ben kendi yeğenimi sana uygun gördüm O da bizim mahalleden bizim mahalleden birine gelin git dedi ve bu kişi Her gün böyle bir iki günde ya da bir günde bir mesaj atan bir insan ve bana bir anda şöyle bir mesaj attı sana ısınamadım Kendine iyi bak Hayır Kendine iyi bak bana yazma dedi Ve bundan sonra Ailesi bu suçu gelip de Ee sanki dayısı bana gelip de seni kendi oğluma alırım dediği için bu bahaneyi yapıyor Sizce çocuk bana ısınmadığı için mi böyle yaptı yoksa bunu bahane mi ediyor Ne yapmalıyım

Bir erkeğin hoşlanmadığını nasıl anlrız?