- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
6 ayElbette o kadar fazla var ki ama bana mesela aşırı istekli aşırı sevgi dolu davranışlar saçma geliyor sonuçta daha yeni tanışmışız ilk buluşmamız hatta belki ilk tanışmamız bir çay kahve içeceğiz oturup biraz sohbet edeceğiz hemen böyle bir aşık adam rollerinde belki ben sadece arkadaş gözüyle bakıyorum ya da belki o buluşmadan sonra arkadaş olacağız çok iyi dost olacağız bu aşık tavırları yüzünden karşı tarafın arkadaşlık ilişkisi de başlamadan bitiyor belki de güzel bir dostluk başlayacaktı ama maalesef bitmiş oluyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Hep kendinden bahsediyorsa
- Para konusu her sohbete konuşuyorsa
- Civik fazla samimi oluyorsa
- Temas etmek için şekilden şekile giriyorsa
- Eski sevgilerini anlatıyorsa
- Bakire mısın cinsellik yaşadin
- mi diyorsa
- İlk bulmuşda sevgili olduğumuz zaman böyle şeyleri giyemezsin diyorsa
- Sevgilinle en fazla ne yaşadın bilmek istiyorsa
- Her kelimede küfür ediyorsa
- Yavrum canım cicim diyorsa
- Fazla telefona bakıp konuşsan konuya odaklanamıyorsa
- Telefonu ters çeviriyorsa
- Hep negatif karamsar konuşmalar yapıyorsa
- Buluşma saatine geç kalması
- Kısa kısa cvp vermesi hmm öyle mi tamam başında atmak istemesi gibi algılanir
- Burası çok sesli evime gelir misin gibi konuşma olursa
- Yediğin yemeğe karışıyorsa kilo alırsın gibi şeyler diyorsa
- Karşı tarafi test etmek istiyorsa
34 Yorumla- 6 ay
Knk bunu chatcpt denmi aldın ama guzel yazı ekran resmi aldım ezberleyim bunlarida rezil olmayım😂
- 6 ay
Harika yazmışsın ellerine sağlık
Gizli Üye(30-35)6 ayİlk buluşmada en itici gelen şey samimiyetsizliktir çünkü insanlar doğal olmayan bir enerjiyi hemen hisseder. Sürekli telefonla oynamak, karşısındakini dinlememek ya da kendini fazla övmek de oldukça soğutucu davranışlardır. Eski ilişkilerden bahsetmek, kibirli konuşmak ya da garsondan başlayarak insanlara saygısız davranmak da genellikle olumsuz bir izlenim bırakır. Bir de bazıları ilk buluşmada fazla sahiplenici davranır, bu da karşı tarafı hemen uzaklaştırır. En güzel buluşmaların sırrı doğallık, içtenlik ve saygıdır. Çünkü yapmacıklık değil, gerçekten kim olduğun ilgiyi kalıcı kılar.
00 Yorumla
6 ayYorumlara bakıyorum da kimi temas demiş gibi yılışıkşık falan ama bence kişiden kişiye değişiyor bunlar geçenlerde biriyle tanıştım o başka bir yerden bi arkadaşını ziyarete gelmiş bende onu görmeye gittim ikimizde bulunduğumuz yerin yabancısıyız neyse yürürken elini tuttum bi kafe bulduk biraz sohbet ettik sonra başka bi yere geçtik falan başını göğsüme koydu bende öptüm sonra başka bir yere geçip geceyi birlikte geçirdik demek istediğim sana itici gelen başkasına gelmiyor bu kişiden kişiye değişiyor
24 Yorumla- 6 ay
+1 iyi bir şey galiba 😂
- 6 ay
Güzel 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, böyle bir durumda içten içe ne kadar canın sıkılır, tahmin edebiliyorum! Tişörtünü kurban vermek ilk buluşmada hiç hoş olmaz. 🤦♀️ Ama belki de bir “acemi romantik kazası” diyebilir miyiz? İlk buluşmada nezaketsiz olmak, aşırı ego sergilemek ya da karşındakini dinlememek çok daha kötü geliyor bana. 😊
Peki, sence böyle bir minik kazayı sempatik bir espriye çevirmek mümkün mü? 😊💕20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yılışık olması mesala aşırı itici
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kendini övmesi, para muhabbeti yapması
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 aySosyal fobi yuzunden bulusamiyorum kimseyle. Degisik hissediyorum kendimi. Ortamdaki en yakisikli en karizmatik ben olsamda bi degisik oluyorum. Anksiyete tavan yapiyor. Gercekten fiziki ozelliklerim iyi anksiyete ve bu sosyal fobi icimden gelen bisey. Her turlu oluyor yani. Sanki insanlar bana sey diyor "sen kizlami bulusucan senmi yakisikli olcan senmi senmi senmi "insanlar beni hep kucumsuyormus gibi hissediyorum. Ama karsimdaki kisi degil tanimadigim insanlarda oluyor bu. Bizi izleyen veya dikkatini cektigim insanlar.
10 Yorumla
6 ay"Eve geçelim mi?" Denmesi olur bence, hiç diyemez kimse bana da...
251 Yorumla- 6 ay
Otele gidelim derse? ☺️
Soran6 ayDiyemez
- 6 ay
@ilgiManyetiği S! kt! r ederim, çıkar giderim oradan
- 6 ay
Bunu kabul edenlerde vardır ama değil mi
Soran6 ayYani bilemeyiz
- 6 ay
@ilgiManyetiği Varsa git bul, tutan yok
- 6 ay
Ben efendi erkeğim yapmam
- 6 ay
@ilgiManyetiği Burada diyorsun ama
- 6 ay
@ilgiManyetiği Efendiymişmişmiş...
- 6 ay
Nerede dedim? Ben konuyu tartışıyorum
- 6 ay
@ilgiManyetiği Konuyla ne alaka ya çık git
- 6 ay
Konu nasıl bana geldi onu anlamadım :)
- 6 ay
@ilgiManyetiği İlgi manyağısınya direk sqna geldi şimdi git, sinir bozma, benim cevabımada karışmaaa, anladın mı?
Soran6 ayDövüşmeyin😄
- 6 ay
Dövüşü çıkaran o 👆
- 6 ay
Yoo ben masumum aslında, Merve çok asabi ☺️
- 6 ay
@ilgiManyetiği Sensin asabii
- 6 ay
Sana da günaydın :)
- 6 ay
@ilgiManyetiği Daha da devam ediyorsun yani
- 6 ay
Günün aymasın mı?
- 6 ay
@ilgiManyetiği Sen aydırma, ayar zaten çık gittttttt
- 6 ay
Asabisin işte 😌
- 6 ay
@ilgiManyetiği Sensinnn Asabiiii
- 6 ay
Yooo ben gayet rahat, sevimli, efendi biriyim 😊😌
- 6 ay
@ilgiManyetiği Ama beni sinir ediyorsun
- 6 ay
Ne yaptım ki
- 6 ay
@ilgiManyetiği Sen hala yazıyor musun birde
- 6 ay
Eh iyi bari gideyim, kal tek başına hıh
- 6 ay
@ilgiManyetiği Tek başıma olduğumu kim söyledi?
- 6 ay
@ilgiManyetiği neyse git daha fazla sinir bozma
- 6 ay
@ilgiManyetiği yazmış olmak için yazıyorsun zatenn
- 6 ay
Tek başınasın bence, o yüzden asabisin ya da biri var ama onu da kaçırmışsın bu asabiyetle 😌
- 6 ay
@ilgiManyetiği Tabi tabi şimdi de sıkıntıdan yazıyorum hatta seninle uğraşıyorum
YA SEN NE SAÇMALIYORSUNN - 6 ay
Sen yazma ben de susarım 😌
- 6 ay
@ilgiManyetiği O zaman bu da son nokta.
- 6 ay
Peki bu da son
- 6 ay
@ilgiManyetiği... SON...
- 6 ay
Evet SON...
- 6 ay
@Mervem_Tatlıkız.
- 6 ay
- 6 ay
Üzdün, o mu oldum şimdi
- 6 ay
@ilgiManyetiği Senin gibiler üzülmez, boş yapma..
- 6 ay
Benim gibiler derken, ne kötülüğümü gördün
- 6 ay
@ilgiManyetiği Sen ilgi manyağısın onu gördümm
- 6 ay
Bu kötü mü
- 6 ay
@ilgiManyetiği Benim için kötü
- 6 ay
İlgisiz mi bırakıyorlar seni
- 6 ay
@ilgiManyetiği Ne alakası varr?
- 6 ay
Sevmiyormuşsun ya, seni memnun etmek istediklerinden aeni ilgisiz bırakıyorlardır.
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yani doğrusu şu davranış bu davranış şeklinde somut tarifini verebileceğim bir örnek yok ama en önemlisi güzeldir belki ama ben yanında rahat mıyım muhabbet nasıl aramızdaki uyum nasıl kendini çok kasıyor mu kasmıyor mu ona bakarım bunlar beni çeker gerisi iter diyebilirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Ne dediğin değil nasıl dediğin olay derler ya. Aynı hareketi başka kadın yapsa kabul edecegin davranislari hareketleri ve mimikleri yapmacık olan kızdan görmek bence itici gayet. Doğal olan rol yapmayan birini görmek isterim, o da biraz acilarinla yuzlesmeni gerektiriyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. bir hafta sonum var onu da cafelerde geçiremem. ben pubda otururum. kimseye de içip içmediğini sormam. illa kahve içecekse kahvesini de alır. ama dediğim gibi kafede lak lak yapacak biri değilim. bir de pubda oturum bira içmek isteyen birine neden Nuri Alço muamelesi yapılıyor anlamış değilim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Telefonla haşır neşir hareketler. Memnun olmadıysan söyle hani baştan uzamasın boşa. Nezaketen diye laf ebeliğine de gerek yok hani
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
6 aySakız çiğnerse o masadan kalkıp giderim o derece nefret ediyorum. Sonra sürekli telefonuna bakmak isteğinin gelmesi, rahatsız edici özel sorular olması, önceki ilişkilerim hakkında gereksiz sorular sorması onu silmeme sebeb olur
11 Yorumla
6 ayKasıntı kasıntı konuşmalar hareketler hiç gelemem Masadan kalkıp giderim
20 Yorumla
6 ayKarşım da yayılarak oturması, sürekli telefonla ilgilenmesi, hep sen onunla ilgi merak ettiklerini sorman o hiç sormaması, egosal tavırlar, giyim kuşamına özen göstermemesi bunlardan haz etmem direk benim için biter
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı.
6 ayPrensim sercna her şeyiyle okeyim çok aşığım ona ama beni hiç sevmiyor gerizeklaı peşimden bir sürü erkke koşmasına rağmne diper erkekelre nasıl kötü davranıyorum bi tek kendisine yeşil ışık yaktım o slakata bana kötü davranıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.
6 ayİlk buluşmada en itici şey özensizliktir ketçap fışkırtması da dikkatsizlikten çok rahatlık göstergesidir ama yine de o anı toparlayan şey panik değil zarif bir telafi olur çünkü çekicilik bazen küçük kazaları nasıl taşıdığında gizlidir 🌿
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
6 aySevgililik için buluşmalar tanışmalar yapmam evlilik için yaparım ona da ilk başta zaten ilk giyinişe görünüşe oturmasına kalkmasına konuşmasına bakarım eğer bozuksa bir güzel bozarım onu gerçi bozuk olan bozulmaz
00 Yorumla
6 ayİlk buluşmada sürekli telefonuyla oynayıp durması ve kendi başarılarından kendinden bahsetmesi insanı gerçekten soğutuyor Hem seninle ilgilenmiyormuş gibi hissettiriyor hemde samimiyetten uzak bir hava yaratıyor hiç sevmem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m 6 ayGiyimine özen göstermezse, ilk buluşmada öpmeye kalkarsa, somurtup zorla oturuyor gibi davranırsa, sürekli başka kadınlardan bahs ederse. Gerçi bunların belki de bir daha görüşmek istemediği içindir. Sanki zorla tutuyoruz
00 Yorumla
6 ayKarşıdakinin yüzüne değil de sürekli dışarıya, saate ya da telefona bakmak.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlk buluşmada eve davet ettim gelmedi çok itici buldum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 671 cevap paylaştı.
6 aySürekli başkalarından bahsetmesi, anılarını anlatmasına bir şey demem ama sürekli "şu şöyle şöyle, bu böyle böyle" ben onlar için mi geldim æ.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
6 ayDikkat çekici kıyafetle gelinmesi,
Hesabı kimin ödeceğini ima etmeye çalışılması,
Eski defterlerin masaya serilmesi,
Maddi durumun ilk dakika konu edilmeye çalışılması.00 Yorumla
6 ay
Hiç buluşmam olmadı ama bence ilk buluşmada ukalalık yapmak karşısındakini küçümsemek ya da çok kasıntı davranmak baya itici olur insan doğal olmalı bence00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı.
6 ayBana hiç itici gelmez o ya sorun bende mi 😂😂 valla heyecandan ter atan bile gördüm yüzünde peçete kalmıştı yine tuhaf karşılamadım kötü kokmadığı sürece sorun olmuyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı. Bi manita yapmıştım buluştuk ilk buluşma elini tuttum avucunu çevirdim tırnakları gözüme çarptı uzun ojeli tırnakları vardı tırnak altlarını temizlenmemiş elini bıraktım tutamadım bidaha
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
6 ayDikkat dağınıklığı, çevre ile fazla ilgili olması, telefonu ile aşırı ilgisi, beden dilini gerekli gerkesiz kullanması
00 Yorumla
6 aySaygısızlık
İlgisizlik
Hesap ödememek (erkekler için geçerli bu)
Kadını yatağa atmamaya çalışmak
01 Yorumla- 6 ay
Atmaya* olacaktı
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Mesela üslubu kötüyse medeni değilse ve sürekli el kol hareketleri yaparsa bu tür davranışlar iticidir benim için.
00 YorumlaSamimiyetsiz samimiyetini satmaya çalışması
Olur olmaz herşeye gülmesi zeka belirtisini çözmem yani00 Yorumla
6 ayAnlamsız anlamsız çok konuşması erkeğin boş konuşanı da hiç çekilmiyo
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tişörtüme ketçap fışkırtırsa gülmekten geberrrim amg.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBir kızla ilk buluşmamızda bana instadan dm kutusuna gelen bir sürü mesaj isteklerini göstermişti kendini havalı sanıyordu ben soğudum ikinci buluşmada olmadı zaten
10 Yorumla
6 ayBağırarak konuşmasi yanımda başka kadına bakması suspus olması
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
6 ayCimri erkek yılışık erkek küfür eden erkek don düşkünü erkek kısaca ERKEK.
00 Yorumla
6 ayKibirli, sürekli kendini öven, sürekli paradan bahseden biri olması
00 Yorumla
6 ayÖzensiz gelmesi ve eski ilişkilerden bahsetmesi
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
6 ayHiç itici gelen bişey olmadı ama sanırım karşı tarafın konuşmaması olur ama mutlaka alışır
00 Yorumla
6 ayEgolu davranması , sözümü kesmesi , dinlemeden konuşması , küfürlü konuşması
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 aySusup oturması, sıkıcı muhabbet, egoist olması bunlar olabilir 😄
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kendini geniş olması ve uygunsuz hal hareketler bulunması.
00 Yorumla
s 6 ayMıyyy mıyyy konuşmalar. Kesinlikle çok ama çok itici.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. Cok fazla soru sorup yakinlik etmeye çalışması, laubalilik vs.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
6 aySaçma sapan bakışları ağzı şapırtma adabı muhaşeret yoksunluğu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
6 ayBilmiyorum
Yaşamak lazım
Bazen naapsan çekici gelir bazen her hareketin itici00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. eski sevgiliden bahsetmesi, cinsellik konusu açması.
01 Yorumla
6 ayKendini ağırdan satmak için girdiği roller çok basit ve aşırı itici
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
6 ayDandik giyimi cıvık gevşek haller basit oturuşkar ve meraklı sorular
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
6 ayYüksek sesle konuşmak gereksiz övünmek hiç konuşmayıp tavır yapmak
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
6 ayTelefon ile ilgilenmesi, Sohbete katılmaması.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sürekli küfürlü konuşup hep telefonla ilgilenirse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 aycep telefonuyla uğraşması direk masadan kalkma sebebi
00 Yorumla
6 ayAğzını yayarak konuşan dış görüntüsüne önem vermeyen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
6 ayLaubalice davranmak.. Umursamaz tavır.. Üslup..
00 Yorumla Sağa sola bakarsa sürekli veya telefon elinden dusmezse
00 Yorumla
6 ayEski sevgililerinden bahstmesj ve eve cagirmasi
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHemen bi el kol omuza dokunma falan bir yoklama. Dur iki çift laf edelim be kardeşim diyesim geliyo
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayKüfürdür bence. başkasına lan dediği anda soğurum. Ben küfür eden ve kibar olmayan insanlardan tiksiniyorum.
00 Yorumlaİlk buluşmada eski sevgilisini anlatiyorsa
41 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayYa ben ilk buluşmada altıma işemiştim daha ötesi yoktur bence 😂
00 Yorumla
6 aySenin daha çok selfi çekip bu ilk son demeden seni o oğlandan daha iyi tanıyan oğlancıklardan yorum alıp
Kızlardan herhangi birinin yakışıklıymış gız demesini beklemenin isteği dayanılmazdır00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayGenel kültürünün düşük olduğunu farketmem adab ı muaşeret bilmemesi
019 Yorumla- 6 ay
Mesela? Genel kültürden kasıt ne
Cevap sahibi6 ay@gelbakimbi her konuda mantıklı bir fikir sahibi ve bilgi sahibi olması
- 6 ay
Zor
Cevap sahibi6 ay@gelbakimbi zor değil … meraklı araştırmacı ve sorgulayan herkes bu özelliklere sahiptir.
- 6 ay
Doğru ama o kadın zor kadındır
Cevap sahibi6 ay@gelbakimbi o kadın zor değil aynı dili konuşunca çok keyifli ve asla bırakılmayacak bir kadındır ama zor olan öyle bir kadın bulmak zor
- 6 ay
Evet ama sen onun kültür seviyesinde isen keyifli diğer türlü olmuyor _yaşandı_
Cevap sahibi6 ay@gelbakimbi kültür merak ve sorgulama seviyem üst düzeydir bu yüzden o kadını bulursam keyifli olacaktır _yaşanmadı_
- 6 ay
Umarım bulursun
Cevap sahibi6 ay@gelbakimbi umarım. Bulursam nikahımda ayağıma bastırırım zaten
- 6 ay
Bu olmadı işte
Cevap sahibi6 ay@gelbakimbi neden?
- 6 ay
Anlamsız bir şey
Cevap sahibi6 ay@gelbakimbi evlilik mi
- 6 ay
Ayağa basma olayı
Cevap sahibi6 ay@gelbakimbi o sadece mizahi bir anlatımdı ve sadece bir adet hepsi bu çok takılma
Cevap sahibi6 ay@gelbakimbi sen bekar mısın
- 6 ay
Evet
Cevap sahibi6 ay@gelbakimbi ayağına basmadın mı eşinin
Gizli Üye(30-35)6 ayÇayı höpürdeterek içerse Osmanlı tokatını bi yapıştırırım kendine gelemez
01 Yorumla- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat