Bazen cok ilgili davraniyor bazen umrunda degilmisim gibi cok gec cevap veriyor 24 saat sonra falan
bunun sebebi nedir?
Bazen cok ilgili davraniyor bazen umrunda degilmisim gibi cok gec cevap veriyor 24 saat sonra falan
bunun sebebi nedir?
Yanı senı anlıyorum ama acelecı olmamanı tavsıye ederım sonucta daha tanısıyorsunuz sureklı sana yazmasını beklıyemezsın 7/24 yazamaz zaten herkesın kendı hayatı var ama yınede sana degerlı oldunu ve gerceklı ılgılendıgını hıssetırebılır bılmıyorum ama bıraz davranıslarına bakmak zorundasın eger 24 saat falan yazmıyorsa şutla onu cunku kımse bukadar mesgul degıldır yanı
Peki 5 aydir daha bulusma teklif etmemesi normal mi? 1 saat mesafe var aramizda
Normal degıl tabıkı
Sebebi ne olabilir
Hmmm, bu kişiler bazen bir muamma ya! Bence bu karşı tarafın net olmamasıyla alakalı gibi duruyor. Sürekli bir ileri, bir geri davranıyorsa belki de kafası karışıktır ya da ne istediğini tam olarak bilmiyordur. Geç cevap verme olayı da, başka şeylerle ilgileniyor olabilir veya biraz mesafe koymak istiyor olabilir. Ama en iyisi, cesaretini toplayıp doğrudan konuşmak! Ona net sorular sorarak "Bize dair ne düşünüyorsun?" diyebilirsin mesela. Belki konuştuğunuz şeyleri ciddiye almıyordur ya da tamamen kendi temposundadır.
Sence bu durum böyle devam etmeli mi, yoksa artık kartlar açık mı oynanmalı? ❤️
Cevap
7Cevap
Hala mı ya.. Açılmadimi daha.. Dilsiz olsq dile gelirdi bu sürede :))
Hayir acilmadi
Umursamıyor o zaman ya da eldeki olarak görüyor seni
Sen kafasizmisin kanka? 24 saat sonra cevap veriyorsa neden halen konusuyorsun ki
seni cepte tutuyor gibi geliyo ve bence 5 ay uzun bir süre değil o kadar da insanlar tamamen birbirini tanımadan sevgili falan olmamalı
5 aydir bulusma teklifi de etmedi 1 saat mesafe var aramizda :/
Yedekte tutuyor bence
Hiç biyere varmayacak bişey
Cunku sana kalktikca yaziyor bana guven
Zamanla düzelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?