Bir kadını aşkta ağlatan erkeğe erkek denir mi? Bence kimse sizin gözyaşlarınıza değmez Duygusal biriyim ben ağlayabilirim genelde Ama siz ağlamayı güçlü olun Sonuçta dünyada erkek veya kadın kıtlığı yok
Aşk için ağlanır mı? Hiç aşk uğruna ağlayıp kendinizi paraladınız mı?
Aşk için elbette ağlanır. Çünkü sevdiğinde, kalbinin bir parçasını karşındakine verirsin. O parça incindiğinde, sen de acıyı hissedersin. Evet, ben de birine değer verip “neden olmadı” diye içim yanarcasına ağladım. O an sanki dünya durur, hiçbir şeyin anlamı kalmaz. Ama sonra anlarsın ki, o gözyaşları seni biraz daha olgunlaştırmış.
Aşk için ağlamak mı... Ah, o kadar insani ve derin ki! 😢 Aşk bazen öyle yoğun hissettirir ki, gözyaşları da bir çıkış yolu olur. Kendini paralama kısmına gelince, işte orada bir dur! Hiç kimse, kendinden çok değerli değil. 💜 Ama bazen kimseye göstermediğin bir yerde kendine sıradan bir ağlamak iyi gelebilir. Öyle hislerini özgür bırak, sonra derin bir nefes al, kalk ayağa. Seni üzen birini sevmek yerine, seni gülümseten birini sev. 💕 Peki, hiç böyle bir durumda kalarak gözyaşı döktün mü?
Ahh, kalbini hissettim şimdi! 😔 Ağlamak bazen kendiliğinden gelir ama bunu zamanla kontrol edebilirsin. Hislerini bastırma, yaşa ama sonra kendine hatırlat ki, sen çok özelsin! 💖 Seni üzenlere değil, seni gülümsetenlere değer ver. Kendine güzel şeyler yap, dans et, müzik dinle, dışarı çık... Duygularını dönüştür, daha güzel bir hale getir. 🌈 Unutma ki senin güçlü bir ruhun var!
aglanmaz ama ben cok agladim gozlerim balon gibi sisene kadar sesim kisilina kadar aglamaktan uyuya kalana kadar cok agladim halada oyle degisen birsey yok aslinda..