- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
9 ayEvlilikler bittti arttik arsizlik kudurmalar cogaldi karınlar degil gözler nefisler aç doymak bilmiyor aç köpeklerden daha beter olmuş bir topluluk var artık görgüsüzlük çogaldı adam insanlık bitti yanlışa doğru doğruys yanlış denildi toplum şeytanın nefsinin tutsagi oldu sadece evlilik degil doyumsuz bir toplum var aç karın her türlü doyar ama göz ve nefis asla doymaz onu aç bırakmak gerekir
Toplumun bir ahlakı örfü adeti kuralı vardı artık bitirdiler onu ahlaksızlar meşrulaştı ahlak hor görüldü toplum istedigimizi yapariz ama canimiza malimiza bir sey olursa ortalogi ayaga kaldırıriz oldu her pisligi yeriz yapariz ama bedel ödemeye gelince hayır ödemeyecez oldu
Evlilik gögüsüzlesti evliligi ben yok eş olmayı anne baba olmayı bilen yok özentilik hevesiyle evlenmrk var bir de üzerine görgüsüzlük yapmak var onu istemeler bunu istemeler maksat evlenmek yuva kurmak degil maksat gösteriş yapmak herkes yapiyor ben niye geri kaliyorum oldu
Artik onu da kolsylastirdilar evlenmeden evlilik yasamak zina haram günahlar cogaldi
Toplum haram yiyor kazandigim dedigi paranin 1 kuruşu dahi haram yedigin lokmalar haram niye toplum bu halde haram yedigi icin domuz haram ama domuzdan daha beter haldeyiz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aslında gayet inter net... insanı bu kadar kötüler, bukadar güvensiz, bu kadar aşağılık varlık, kadınlar para peşinde, erkekler S€ks peşinde, her gece başka bir alemde... Tv lerde aldatan eş, ziynet eşyalarını çalıp kaçan gelin... programları Diziler de sürekli eşlerin aldatan hayat dizileri... Böl parçla Yönet... Aile olmasınlar dirilik birlik de yok olsun ki savaşmakla yapamadığımızı... verin parayı alın ellerinden akıllı ve zekilerini bizim ülkemiz insanımız genlerimiz... püüüü say say bitmez
Bence KS de ne Ne insanlık nede Kadınlık erkeklik onurunu zedeleyen hakir gören aşağılıyan kişisel düşünce diye nefret suçlarına sessiz kalınmalalıdır.
https://www.youtube.com/embed/pdb28T0BXKI10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aynasip işini gecelim. evliliği çıkmaz bir yola soktular burada da şahit olduğumuz gibi bir kavgada bile boşanmak isteyen insanlar var fedakar değil kimse bir taraf çaba etmeyi bıraksa öbür tarafta bırakıyor insanlar hiç sahip olmadıkları şeyleri evlenince istemeye başlıyor daha bir sürü neden sayabiliriz benim gözlemlerim sorumluluk bilinçlerinin olmamaları, birbirleri ile iletişim kuramamamalari ve artık her şeyin daha kolay ve ucuz olması.
eski evlilikler her türlü şartta yürürdü benim aillem çok yokluk gördü yinede devam ettirdiler şimdikiler öyle değiller bir söz söylesen boşanmayı önüne sürüyor bu kadar basit olmuş her şey
31 Yorumla- 9 ay
Doğru diyorsun
Bu da bir sınav diye düşünüyorum. Bekliyor musunuz yoksa harama mı gidiyorsunuz? Bunun böyle olduğunu bilen kişi zorlansa da sabreder. Günümüzde her şey ulaşılabilir ve bu kadar kolay ulaşılabilir olan bir şeyden uzak. durmak irade gerektiriyor ve bu da herkeste yok. Yemek olduğu halde oruç tutabilmek gibi bir şey. Başarılı olanlar iki dünyada saadete erecek diğerleri de Şeytanın nasilda azdırdım dediği tayfaya eklenip cehenneme odun olacak aradaki fark net
61 Yorumla- 9 ay
Öyle belki de
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen insan hayatında hayallerine ulaşmak biraz zaman alabilir, bu tamamen normal bir şey. Herkesin kalbine göre biriyle karşılaşması farklı bir süreçte gerçekleşiyor. Belki şu ana kadar doğru insanı bulamamış olabilirsin ya da belki de seni gerçekten mutlu edecek biri henüz karşına çıkmadı. İçini sıkma, her şeyin bir zamanı var.🍂🌸
Kendi mutluluğunu ilk sıraya koy ve güzel şeyler yaşamak için sabret. Bu arada, sonbahar gibi romantik bir mevsimdeyiz, neden bu güzel havalarda kendine daha çok vakit ayırıp yeni insanlarla tanışmayı denemiyorsun?🧡✨ Sadece doğru anı bekle! Peki, senin gönül durumu şimdilik nasıl? 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
u 9 ayEvlenip ne yapacaksın bu devirde evlilik akıl işi değil bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u 9 ayevlenmek gibi bir derdim yok.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Evlilik şans işidir. Birazda ekonomiyle bağlantısı var insanlar işsiz güçsüz para kazanamıyor para kazanamayanlar evlilikte gözü olmuyor. Avrupa ülkeleri arasında işsizlikte rekor kıran tek ülkeyiz üstelik kamuda birçok yerde insanlar 3 ay çalıştırılıyor 3 ay işlerine son veriliyor bu işsizlere istatistiklerde çalışıyor göründükleri halde. Gerçek işsizlik verilen rakamların çok üstünde ülkeyi yönetenler parayı gereksiz yerlere harcayıp işsizliği körüklüyor. O yüzden bu yönetim gitmeden sistem rayına girmez. Enflasyon fakirden zengine sermaye transferidir bundan kaynakli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
9 aySevmeyi geçtim güveneceğin yanında rahat edeceğin biri karşına geldiğinde özellikle de seni anlayan olunca evleneceksin
41 Yorumla- 9 ay
Evet guvebilir biri yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 aySeninle aynı yolda yürüyecek birini tanımadığın için olabilir. Bulsaydın evlenirdin.
23 Yorumla- 9 ay
Bilmiyorum
- 9 ay
Nasıl her şey uyuyor da anlasiyorlar da evleniyorlar
- 9 ay
Her şeyleri uymuyor, ama bazı şeyleri kabulleniyorlar. Mesela bir kusuru tamamen görnezden gelecek şekilde anlaşıyorlar. İlte böyle.
İnsandan insana farkta var. Mesela sen normal ciddi ilişki evlilik düşünürsün ama millet öyle değil ciddi adı altında takılmalık ilişki içindeler. Durum evlilik durumu değil eğlencelik duruma döndüğü için. Ayrıca ciddi ilişki arayışı var ama kimse ciddiye yanaşmıyor. Kısaca herkes geçinme derdine düştü artık ve nasip kapalıdır belki..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. Şimdilerde evlilik oranları düşüyor, insanlar geç evleniyor, bu dikkat çekiyor. Bunun altında yatan sosyo-ekonomik ve kültürel faktörleri iyi incelemek lazım. Kadınların da erkeklerin de kariyer hedefleri öncelik kazandıkça, evliliğe bakış açısı değişiyor. Bir de artan bireysellik ve bağımsızlık istekleri evlilik kararını erteleyebiliyor. Bu süreçte, kişilerin beklentileriyle toplumsal baskılar arasındaki dengeyi kurmak önemli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 ayKovalayınca olmuyor ki o işler. Hatta daha kötüsü çok yanlış biriyle olursa hayatın mahvolur. Arayışta olsan da temkinli olup seni üzmeyecek hatta çok mutlu edecek biri olduğuna emin olmadan o büyük adımı atma derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayHem seçici davranıyorsun hem yaşın 30 söyleyeceklerim bu kadar hem yakışıklı olacak hem parası olacak hem uzun boylu olacak attığını vuracak vurduğunu öldürecek oho evde kaldın kabullenmelisin bence.
12 Yorumla- 9 ay
Attığını vuracak vurdugunu öldürecek ne ya 😂
Cevap sahibi9 ayyazdıklarımdan sadece onu anlaman aslında cevabı veriyor
9 ayEvlenmek nasiptir ama sana nasip olması içinde seninde çaba göstermen lazım ayrıca bu kadar e kılıklı meraklısı olmayın ya evlenenleri görüyoruz kimisi mutsuz üzgün dünyaya bir kere geliyoz ne gerek var karı koca dırdırı çekmeye ye iç gez dolaşşş bak mesleğinde var abla ne güzel
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
9 ayBu devirde kim kime nasıl güvenip evlensin, kadınlar erkekler için güvenilmiyor diyor, erkekler de kadınlar için aynı şeyi diyor, zaten evlenende ertesi gün ayrılıyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
9 ayBiz evlendik. Çok matah bir şey değilmiş. Başladığımız. Yere döndük.. Böyle dqha iyi emin ol :)
02 Yorumla- 9 ay
Nasıl yani nedense erkekler menhun değil
- 9 ay
Vqll eski eşimde memnun değildi ki oturup qnlsp ayrıldık.. Bi tek taraflı bir ilişki değil ki.. cinsiyetci bakma.. Surdaki sorularda kaç tane evli mutluluk sorusu gördün ya da çevrende.. Evlilik bir aşkı bitirecek herşeye sqhiotr ve yavaş yavaş öldürür :))
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çok güzel soru nasip tarafı da vardır ancak evlilikten ve külfetinden korkar hale geldik ve çevredeki biten evlilikler de cekindiriyor insanı
10 Yorumla
9 ayKalbinin ritmini bozan biri çıkınca, o gün doğru gün olacak
23 Yorumla- 9 ay
O nasıl bi ritimmiş öyle
- 9 ay
Öyle bir ritim
- 9 ay
Doğru kişiyi bulursun inşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayİsmet Özel'in de dediği gibi:
"Zekası, bilgisi ve içtenliğiyle birisi çıkıp kalbimi ekarte etmeliydi..”
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBazı şeyleri yapmak için evlenmeye gerek yok, Arap dini yüzünden sek.. yapmak için evlenmek zorunda kalan bir ülkeyiz.😂😂😂😂😂😂 Yurtdışında yaşa, çok mutlu olursun, evlenmeye gerek yok, istediğin zaman istediğinle seviş😂😂😂
00 Yorumla
9 ayBabamın durup durup bana sorduğu o mistik soru burada da karşıma çıktı :D
11 Yorumla- 9 ay
🥲🥲
9 ayÇünkü evlenmek hayal kırıklığı ve bir hatadan ibaret şu an ki haline şükretmelisin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Herkesin evlenmesine gerek yok. Ben istesem bile pek hevesli değilim.
00 YorumlaBi kızın evlenemiyorsa güzel değildir bi erkek evlenemiyorsa zengin değildir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 404 cevap paylaştı.
9 ayEgonomig griz var ablacığım, bu grizde insanlar nasıl evlenip yuva gursun? ( NOT; Yersen... 😂 )
01 Yorumla- 9 ay
Kime sorsan sebebin ekonomik kriz olduğunu söylüyor, ama neredeyse hiçbiri de ülkemizde var olan ve ekonomik krizden daha büyük olan krizin bilincinde değil. O da " AHLAKİ KRİZ "...
- Aşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı.
9 ayevlilik hem çok kolay hem de çok zor bir şeydir
yani kısacası kaderdir00 Yorumla
9 ayEkonomik sıkıntılar gözü aç doyumsuz insanlar çokça seçenekler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
9 ayKimisine nasip değil kimisine Kafa dinlemek ister diye yalnız kalır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnsanlar Türkiyede hayatta kalmaya çalışıyor Evliliğin ne olduğunu unuttular.
00 Yorumla
9 ayEvlenip napacaksın sonra monoton bir hayattan şikayetçi olacaksın
00 YorumlaSabah sabah benim düşünceler...
Atanayım alacam seni bekle
00 YorumlaNasip ama demekki kafana yatan birisi denk gelmesi önemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Şu an bir düğün ortalama 5 milyon kadar her şeyiyle adam böbreğini mi satsın 😃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 ayTamam ya gel sana nikah kıyalım... ama devlet uzun vermez bu kez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ay18-23 lü yaşlarını değerlendireydin her kadinin yaptığı aynı hata. d
016 Yorumla- 9 ay
O yaşlarda kimse yüzüme bakmıyordu sonrasında bakmaya başladılar 😂 ben küçük duruyorum o zaman da çocuksu duruyordum
Cevap sahibi9 ayValla bir erkek evlenecekse 18-24 arasiyla evlenir heleki nafaka vs gibi sıkıntılar varken almışken daha citirini niye almiyorum derler ve 24 sonrasının geçmişininde kabarık tehlikeli olacağı için bence sen şimdiden kabullen
- 9 ay
Hee ben niye yaşlı bir erkek alayım siz heo kendi açınızdan degerlendiriuorsunuz sanki erkekler yaslanmiyor 30 unda çoğu kadın genç duruyor erkeklerin birçoğu kelli göbekli önce kendilerine baksınlar çıtır kızlar sizi niye alsın peki kaslı erkekler dururken şahsen ben bir erkekte boy ve kas yoksa çekici bulmuyorum onu
- 9 ay
Hele kelse maalesef yani
Cevap sahibi9 ayFarkındaysan sizi alan erkekler bu yüzden seçimlerde onlara kalmış ben çok görüyorum aşkla 20-32 yaş ilişkisini şöyle olur erkek 27 olur kız 20 olur günümüzün çoğu ilişkisi böyle erkekler hiçbir zaman 30 yaş civarı asla almazlar ihtimali yok anca beta hiç tercih edilmeyen sıkıcı erkekler var onlarda zaten yine geçmişe bakacak risk alamaz yani kimse ben tüm ortamlara giriyorum herkes aynen böyle biz erkekler arasında özel konuşuruz her zaman. Niye evlenemiyoz diyosun ya işte bundan dolayı
- 9 ay
Erkekler kendilerine baksın sen 30 yaşındasın isen aynı yastayiz ya neyin kafası bu ayrıca bana da küçük erkekler yaziyor
Cevap sahibi9 ayE o zaman niye evlenemiyon snfjsndjsjfjdjdndns halen anlamak istemiyon boş ver sen böyle devam et. d
- 9 ay
Beğenmiyorum ve mantığım uyusmuyo beğendiğim de sapik çıktı
Cevap sahibi9 ayOnlar seni begeniyo mu yoksa c1nsellik için mi yazıyorlar sjfjsnfmsnfmdmd
- 9 ay
Yoo benimle ciddi düşünen erkek çok oldu ben begenmiyorum boy takıntım var erkekte kellik de sevmiyorjm ne yapayım
- 9 ay
Herkesin beğeni farklı işte sen de çıtır seviyormussun bana da bir turlu çekici gelmiyor 180 ve altı erkek
Cevap sahibi9 ayİşte betalar düşmüş sana djdjfjsjdjdjdjddjjd
- 9 ay
Bilerek yapmıyorum çekici gelmiyor
- 9 ay
Halbuki kendin kisayim sjfkv
Cevap sahibi9 ayNerde yasiyosun
- 9 ay
Betayi alfayi bilemem
Gizli Üye(36-45)9 ayNiye evlenmek istiyorsunuz? Evlenenin derdi cok olur
03 Yorumla- 9 ay
Yanımda beni destekleyen bir erkek olsun istiyorum
Cevap sahibi9 ayDesteklemesine gerek yok ki kendin kendine yetersin
- 9 ay
Yetemiyom
9 ayGelecek kaygısı, her şeye geç kalmışlık hissi, Kariyer, evlilik için düzgün birini bulma ve ülkenin ekonomik durumu ortadayken gayet normal bence.
10 Yorumla
9 ayAltın ev araba istersen erkek nasıl alçak onu
Birgün evli kalmadan omurboyu nafaka istersiniz
Makina gerisi goruyo cinsellik içinde 31 var evdekalirsin kolaylastirin zorlastirmayin00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayOdak noktan bu olursa zaten yanlis evliliklerde yaparsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayÇünkü her şey çok pahalı geçimm çok zor ev geçindirmek kolay değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBende anlamadım millet nasol buluyor ya ben kimse ile konuşamıyorum bile
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
9 ayNasip deyip geçiştiriyoruz ama oturdugumuz yerdende bulunmuyor gayret çaba gerekiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
9 ayİnsanlar çok nankörleşti
10 Yorumla Haddinden fazlasını istediğin için
20 YorumlaValla arkadaşım ikiden boşandı ben hala sap🤣
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
m 9 aySen çok yakışıklı ariyon ondan aga
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı. Kısmet dıyelım zor işler evlilik
02 Yorumla- 9 ay
Öyle de ben hiç sevgili de yapmadım
9 ayHer malın bir alıcısı vardır üzülme
01 Yorumla- 9 ay
Zaten alıcı bulunur da birseuler olmuyor bir turlu oldurabilen insanlara şaşırıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlendik biz. Başarılar size
02 Yorumla- 9 ay
Nasıl oldu peki
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
9 ayEvlenirsin daha erken
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı. Niye evlenelim bu devirde kime güvenicez
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Doğru kişi denk gelmiyor çünkü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
9 ayNasip işte olmayınca olmuyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Sen daha evlenemedin mi bacım😆
03 Yorumla- 9 ay
Yok abi
- 9 ay
Bence benzemiyon Abu
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Ben artık nasip değilmiş diyorum.
00 Yorumla
9 ayKimseye evlenme teklif etmezsen tabi evlenemezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
9 ay1627273. Kez soruyorsun yeter amaa 😁
00 Yorumla Kısmetinin açılması için sadaka ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
9 ayEvlenirsin güzel ablm üzülme
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı.
9 ayNasibin kapanmış senin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Valla benimki meslekten dolayı sizleri bilmem 🤗
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kısmet değilmiş demek ki bazen olmuyor
00 YorumlaAdam yok adam
213 Yorumla- 9 ay
Kadın var mı ki acaba her şey erkeklerde bitmiyor
- 9 ay
@Baydiyeceksiniz siz erkeklere kadın çok mk
- 9 ay
Bu nasıl nefret böyle kimseyi bulamazsın dana çok adam yok diye gezersin
- 9 ay
@Baydiyeceksiniz pyahahaha dana anandır 175 boyumla sana baldırımı sokarım sçamazsın ssq
- 9 ay
Bak hem zihniyetin kötü hem beynin bazı şeyleri basmıyor * sapladığım onun klavye hatası olduğu anlamayacak kadar zekan yok boş yapma
- 9 ay
@Baydiyeceksiniz kes dlyrkk
- 9 ay
Sen kes ya
- 9 ay
Ya olmuş kusura bakma a. yav olacaktı
- 9 ay
Lan ben böyle uygulamanın
- 9 ay
@Baydiyeceksiniz boş yapma andvl dlyrk oeoeoeoeoe
- 9 ay
@Baydiyeceksiniz yazmayı da bilmiyor zavallı