Hangisini seçeyim karar vermedim
Evlilik istiyorum Türk kızıyla evlenmek artık çok maliyetli oldu
Brezilyalı
Tayland
Filipinler
Rus
Ukrayna
Siyahi bayanlar var
Bu arada Brezilya pasaportu güçlü meslek gereği kullanabilirim ama kendimin Romanya’dan hakkım var
Evlilik istiyorum Türk kızıyla evlenmek artık çok maliyetli oldu
Brezilyalı
Tayland
Filipinler
Rus
Ukrayna
Siyahi bayanlar var
Bu arada Brezilya pasaportu güçlü meslek gereği kullanabilirim ama kendimin Romanya’dan hakkım var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Brezilya pasaportu güçlüdür. En güçlü 16 - 17'inci pasaport diye biliyorum. Avrupaya çok rahat girebiliyor, ABD - Kanada'ya da Türkiye pasaportuna göre daha kolay girebiliyor. Ukrayna şu an savaşta, savaş yüzünden AB'ye kolay gidebilseler de senin evliliği savaştan sonra gerçekleştiği için bu araştırma konusu olacaktır. Bence en iyisi Brezilya, erkeğine en düşkünü Filipinler'dir. Tayland kadınları da iyidir. Uygulamanın ismini bana yazar mısınız?
Kendi vatandaşlık hakkım var RO’dan sorun yok
MEEFF uygulama
Romanya'da birinci, ikinci, üçüncü nesil olarak doğan anne baba ve deden varsa evet hakkın var ama bu işlemleri yürütmek 5000 €' ya mal oluyor. Bence 5000 Euro vermek yerine Brezilyalı ile evlenmek daha mantıklı gibi.
Mefff Kore arkadaşlık uygulaması dedin. Peki Kora arkadaşlık uygulamasında Brezilya, Tayland, Filipinler, Rus, Ukrayna, gibi bu kadar çeşitten millet ne arıyor? Güney Koreli erkek peşindeler mi?
Benim yaptığım zaman 2500 Euro idi
Sen yaptıysan ne mutlu sana. Romanya pasaportu ile AB içinde serbest dolaşım sağlayabilirsin.
Saydiklarin arasindan en masrafsiz ve mutevazi rus kizidir.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!