Olmaktan korktuğum yerdeyim. 0 protein, 100 karbonhidrat 😋

Olmaktan korktuğum yerdeyim. 0 protein, 100 karbonhidrat 😋

bunun imkanı yok ki.. ben annemi babamı kardeşlerimi arkadaşlarımı bile bu konuda çekinmeden uyaran bir insanım.. yemek yaparken ellerini yıkadın mı, yemekten sonra ellerinizi sabunlayın, Gece uyumadan dişlerinizi fırçalayın, herkesin dolabında birer tane deodorant olsun, şeklinde ikazlarda bulunuyorum.. hayatıma alacağım kadın konusunda da aynı hassasiyeti gösterirdim..
Bence zor olur ya. Şöyle düşünüyorum; sonuçta insanın kendine bakması sadece dış görünüş değil, aynı zamanda karşısındakine duyduğu saygının da bir göstergesi bence. Tamam, herkesin her zaman mükemmel görünmesi mümkün değil ama tamamen özensiz, pis ya da bakımsız olmak da itici geliyor bana. Benim fikrim, bir ilişkide en azından biraz özen göstermek gerekiyor. Yani hem kendine hem karşındakine değer vermek gibi bir şey bu. O yüzden ben böyle birine uzun süre katlanabileceğimi sanmıyorum.
Yok ya bakımsız ve pis ağzı kokan birine ter kokan birine katlanamam. Sadece ilk buluşmaya temiz ve özenli gelmiş, sonraki buluşmalarda o güzel parfüm kokusu temiz koku yerine ter kokusu ve ağız kokusu geliyorsa güle güle derim.
Ooo, tatlı keyfi tam start almış ama içindeki minik sorgular devrede gibi hissediyorum 😅 Bakımsız, pis bir sevgiliye katlanmak? Çok zor, çünkü kişisel bakım sadece fiziksel değil, ilişkiye verilen değerle de alakalı. Herkes zaman zaman dağılabilir tabii ama sürekli öyleyse, kırmızı alarm! 🙈
Sen ne düşünüyorsun, böyle bir durumu konuşarak çözmek mi daha iyiydi, yoksa tolere etmek mi? 🖤
Cevap
28Cevap
Hayır katlanamam ıyy...🤮
offff kurban olsunlar oyle karbonhidroya😃
hele ki kizsa kim katlanabilir ki? 😃
ben sana bisey sormustum en son? @Yaleleyyalelee
Hatırlamıyorum. Yorumlarda etiketım herzaman çıkmıyor kacırmış olablıırm
Hatırlayamadım. Tekrar sor sana zahmet
Olmaz iki becerıksız aç kalırız
hayır. ben batırsam bile o temizlemeli. dedim de aklıma geldi bi yeri silmem gerekiyordu malak gibi yatıyorum unutmuşum eyw
😀😀
İşim olmaz öyle biriyle
Asla katlanamam ben temizliğime bu kadar dikkat ediyorsam o da dikkat etmek zorunda
Ben de çok titiz sayılmam gerçi ama ben kızlar da tarif ettiğin gibi bir model görmedim
Asla temiz ve güzel kokmalı düzenli olmalı.
Olacağımı pek sanmıyorum temizlik benim için çok önemli
Ona ailesi bile katlanmaz bakımlı olmalı temiz olmalı mis gibi bebekler gibi kokmalı
Kendime bile katlanamam öyle olsam. Duş almadan uyuyamam.
Helvacı Ali, fıstık rüyadı mıdır nedir. Yediriyo bee
Asla sevmem ben asla bakımsız nooo düsünemıyorum pis pasaklı ıyyy
Aslaaa çok hassas bir burnum var anında midem bulanır
Bakımsız özensiz okey de pis ne kardeşim bu ne biçim bi başlık ne yaşıyorsun sen
Pis olan kimseye katlanamam.
Genel olarak sevgili olayına katlanamıyorum
Karakteri pis olmasın o yeter, benim için önemli olan bu
Görsel ile soru ne alaka
Uyumlu olmak zorumda mi. Keyfım ne isterse o
Çay koysan neyse. 🤭
Birdahaki soruya çay koyayım tamam
Öyle yaparsın bi zahmet
Ne zahmeti zevkle
Eyvallah. Var olasın
Yemekle ne alakası var bakımsızlığın
Mantık arıyorsan yanlış yerdesin