Bu dünyada bütün erkekler takintilidir en uslusu bile ayrılığı hazmedemez öldürülen kadınlar bunu biliyorlar saf değiller demi?

Bu dünyadaki bütün erkekler hepsi ama hepsi sapık takıntılı hastalıklı düşünsene bir kere sevgili olsan bile en uslusu bile olsa ayrılınca yapışıp yakanı bırakmıyor sevgilisi erkek olupda sonunda öldürülmeyen kadın görmedim ben bir erkek sonunda istediğini anlamadımi ya da ayrıldığında unuttu sanırsın yıllar sonra takip eder karşına çıkar öldürür böyle sabıkalı bir cinsiyetle sevgili olan kızlara acimamak lazım hepsi aynı değil diyenler özellikle hiç acimayacaksin bırak hak ettiklerini yaşasınlar uyarınca da anlamiyolar ölmeleri gerekiyor demekki anlamak için bir erkek için annesini ailesini terkediyor evleniyor veya sevgili oluyor kimseyi dinlemiyor sonunda belalar musibetler kapılarından eksik değil tehdit ediliyorlar şantaj tecavüz ölüm başlarına gelmeyen kalmıyor çok acimiyorum bu yolu tercih ediyorlar
Güncellemeler
7 ay
Bir erkekle sevgili olmayı tercih ediyorsa ölürken de ağlamasın sonuç olarak başına ne geleceği başında belli bütün kadın erkek ilişkilerinde ayrılıklar ölümle biter herkes hak ettiğini bulur yaşar
Güncellemeler
7 ay
Başınıza kötü bişey geldiğinde başka erkeğe yamanirsiniz korunmak için ama onuda terkedince oda sizi öldürecek sizin kaderiniz kadın erkek ilişkisinde değişmez sonu hep mezarlık sizinkinin bütün kadınlar o sebeple öldürüldu benim sevdiğim erkek bana zarar vermez diyenler hep kara toprak üzülmüyorum tercih değil erkekler aptallık
Bu dünyada bütün erkekler takintilidir en uslusu bile ayrılığı hazmedemez öldürülen kadınlar bunu biliyorlar saf değiller demi?