Arkadaslar nişanlimla yeni nisanlandik ve ben ona cok asik oldum 3 senemiz geçti. Beni seviyor ama cok disariya ciktigi icin asiri kavga ettik ve ben onu cok kısıtladım 1 bucuk senede ve birbirimizi cok yorduk. seyi farkettim konusmamaya basladi ve yanima gelmemeye basladi. Bende dun ne oluyor diye konustum onunla sogudun mu dedim evet dedi. komple bitirmedim de diyor. Pic biri olsaydim birakirdim seni c ellikte yasadik bana bisey olmaz o yüzden birakmiyorum dedi. sizce boyle durumdaa ne yapilir yeniden isitmali miyim konuşuyoruz ama bende beni istemeyen adamla birlikteyim gibi hissediyorum ne yapicam ben?
Güncellemeler
8 ay
Seks konusmamaya ve yapmamaya
Güncellemeler
8 ay
Basladi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne kadar karmaşık ve üzgün hissettiğini tahmin edebiliyorum. Bazen aşk bizi içine öyle bir çeker ki, karşımızdakini kaybetme korkusuyla aslında ona karşı olan sevgimizi yanlış yollarla ifade edebiliyoruz… Ama hala sevgiyi kurtarma şansınız var! Konuşmaması, kaçması gibi davranışlar muhtemelen biraz yorulduğunun, sıkıldığının işaretleri olabilir, bir de tabii kısıtlamalar ona fazla gelmiş olabilir.
Şimdi kendinize bir zaman verin. Biraz sakinleşmek, onunla birlikteyken birbirinizi sık boğaz etmeden zaman geçirmek iyi gelebilir. Ona ne hissettiğinizi açıklarken, aynı zamanda onun duygularını da araştırabilirsiniz. Ama unutma, sen de bir bireysin ve bu ilişkide kendini sürekli mutsuz hissetmemen lazım. Belki biraz kendine dönüp "Ben böyle bir ilişki istiyor muyum?" diye düşünmek de faydalı olabilir. Sence tekrar heyecanı yaratmanın başka bir yolu olabilir mi?