İster o*ospu diyin, ister aile terbiyeme sövün, çünkü ben de olsam ben de yaparım ama lütfen bir okuyun…
İlk sevgilimdi, 3 yıllık ilişkimiz vardı. Ben 16 o 18 iken tanıştık. Küçükken çirkin kara kuru bir kızdım bu yüzden ailem de çevrem de sevmezdi beni, okulda dalga konusu olup zorbalığa uğradım yıllarca, depresyona girdim, içime kapandım, tam o zaman karşıma çıktı. Ya nasıl anlatsam, hayatı siyah beyaz görürken, her şey renklendi bir anda. Yemin ederim ilk defa kendimi insan gibi, bir kız gibi hissettim. İlk defa biri beni merak etti, aradı, benim ilgim için çabaladı, beni güldürdü, benim için endişelendi, moralimi düzeltti, beni dinledi. Okulu asar arabasıyla gezmedik yer bırakmazdık, her görüştüğümüzde bana bir şeyle gelirdi, çiçek, ayıcık, yemek, tatlı… bir keresinde canım gecenin 2inde çikolata çekti diye dükkan dükkan dolanıp onu bulup bana getirmişti. O gece sabaha kadar penceremde oturup sohbet etmiştik. Sırf benimle telefonda konuşmak için eve geç girerdi (evde konuşamazdı). Bir keresinde ayrılmanın eşiğine gelmiştik, kapıma dayandı, ayaklarıma kapanıp ağlayarak yalvardı onu bırakmayayım diye. Ya o kadar hoşuma gitti ki… Günlerce Allah’ıma dua ettim, onu benim karşıma çıkardı diye. Ondan önce yaşayıp öleyim bitsin derdim, onunlayken her anın tadını çıkarırdım, keşke vakit geçmese, keşke zaman dursa derdim. O olsun, başka kimseyi istemiyorum hayatımda derdim.
Ama sonra sorunlar başladı, o çok umursamaz olmaya başladı, ben de çok kıskanç olmaya başladım. Bana mesafeli davrandıkça ben daha çok üstüne gittim, kaybedeceğim diye ödüm kopuyordu. Ama öyle oldu. Ayrıldı ve her yerden engelledi. O kadar yükseklerden bir anda yere çakıldım. Hayatımın anlamı kalmadı, günlerce ağladım, yemek yemedim uyumadım derslerime odaklanamadım hayatım zehir oldu depresyona girdim ve çıkamadım. O kadar mutsuz o kadar berbat bir haldeydim ki. Etrafımda kimse yoktu… aradan bir yıl geçti ve bana tekrar döndü, sevgilisi olmasına rağmen benimle görülmek istedi, ben de bilmeme rağmen reddedemedim çünkü hala çok seviyorum onu, onunla olan hayatımı geri istiyorum onun ilgisini sevgisini kendime engel olamıyorum bu yaptığım yanlış ama onsuzluğa dayanamıyorum artık.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer