Sevgilim sözleşmeli asker olmak istiyorDU?

Sevgilimle 2 seneye yaklaşan bir ilişkimiz var o 20 ben 21 yaşındayım ama o benden daha olgundur her konuda yaşadığı hayat onu öyle yapmış erken yasta çalışmaya başlamış ailevi sorunlarından dolayı okuyamamış şuanda kaynak ustalığı yapıyor maaşı bekar bir insanın geçineceği kadarmış her neyse sevgilim mayıs ayında askere gidecek bana 3 yıl sözleşmeli askerlik yapmak istediğini söyledi "evleneceğiz ama benim birikimim yok ailemden kalacak mirasta yok ben ıkımızı ve doğacak cocuğumuzu rahat ettırmekle mukellefım sana ıstedığını alıp vermek en guzellerını önüne sermek için istiyorum duğunumuz eksiksız olsun hıc bısey ıcınde kalmasın" dedı. ben kabul etmedim uzak olacak dağlarda olacaksın senin canından daha kıymetlı değıl para pul ıstemıyorum dedım altında eşyada gözüm yok beraber çalısıp alırız hepsını dedım o ağladı ben ağladım annesi de çok ağladı ikna ettik ama bana bir söz verdirdi ilerıde şu olsaydı bu olsaydı demeyeceksin bir şeye gucumuz yetmedığınde uzulmeyeceksın bu gunu hatırlayacaksın dedi tamam dedim.2 ay sonra istemeye gelecekler sonra askere gıdecek ama 3 yıl sözleşmelı asker olmaya yeniden karar vermez değil mi? Var mi çevrenizde sözleşmeli asker olan?
Sevgilim sözleşmeli asker olmak istiyorDU?