- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
7 ayZor bulunur. Arkadaşlar zaten birbirinin dertlerini dinler elinden geleni yapar ve bunda ekstra bir menfaat gütmez ama bu arkadaşlığı baştan kurabilmek de şans işidir çünkü piyasada menfaate dayalı arkadaşlıklarda çok. Bu tip bir arkadaşlığı hadi böyle arkadaş olalım diyerek zaten kimse kuramaz.
Sevgililikten bahsediyorsan da bir ilişkide her iki tarafında beklentileri olur yani hep bir tarafının kendinden feragat etmesi söz konusu olamaz nihayetinde.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)7 ayGünümüz insanı buna pek uygun karakterde değil zaten bunu sağlamak için gerçekten iyi bir iletişim kurmak gerekiyor ki insanlar artık menfaatleri doğrultusunda hareket ediyorlar.
Böyle birini karanlıkla mum ışığında aramak olur su an söylediğin karaktere sahip biriyle her zaman iletişimde kalabilmek ve her an yanında olacak ki seninde aynı değeri vermen gerekiyor bunu sende yapabilecek misin?
173 Yorumla
Soran7 ayE tabi ama her an yan yana olmaya gerek yok. Sevgili değiliz
Cevap sahibi7 ayYan yana demek fiziken neden anlaşılıyor ruhen aklen manasında dedim
Cevap sahibi7 ayDeğer verme konusunda yazdığım yazıda böyle birşeyden bahsetmedim nasıl o şekilde bir anlam çıkardın yakın dost edinmek bu manada zaten
Soran7 ayHangi şehirdesin
Cevap sahibi7 ayŞehirle konunun alakası var mı
Soran7 ayVar tabi. Aynı şehirde değilsek nasıl her aradığımda yanımda bulacağım
Cevap sahibi7 ayBaşta şunu söyleyeyim aynı şehirde aynı iş yerinde aynı evde olup bir birine o kadar uzak yaşayan insanlar var ki önemli olan yanında her anda olmak ise bunu uzakta olsa sağlayabilmek önemli olan bahsettiğin durum insan olarak sırtını çıkarsız dayayabilecegin bir dost ise zaten her nerede olursa olsun destek olacaktır
Soran7 ayYok ben sadece sohbet manasında demiyorum. Sadece sohbet için birini hayatına bu kadar derin almaya gerek yok. Sohbet edecek insan her zaman her yerde bulunur mesele başım sıkıştı çözebilir misin ya da gelip hallederim demek
Cevap sahibi7 ayHayatımdaki gerçek dostum için gecenin yarısı çıkıp gitmisimdir başka bir şehire eğer sana ihtiyacım var diyorsa kesinlikle yanına olmam gerekir bunları anlatmak aslında doğru değil sohbet etmek başka bir şey ama hayatını içinde olacak biri her zaman yanına olmayı basarabilmektir
Soran7 ayİşte bu ama aynı şehirde daha kolay olur. Herkes aynı şehirde bile yapmaz başka şehirde birinden bunu beklemek istemek de bu devirde çok abartı olur. Yorumlarda ortada millet bedava peynir fare kapanı bile dedi gerisini sen düşün
Cevap sahibi7 aySanal Donkisot olup yel değirmenlerine saldırmaya gerek yok, zaten yeterince sığ bir düşünce dünyasında yaşıyoruz ! söylediğin düşünceye sahip insan sayısı ne kadar var onuda tahmin edemiyorum hepimiz hayatımıza bir şekilde devam ediyoruz
Cevap sahibi7 ayİyi bir tez konusu olabilir 😇👋🏼
Soran7 aySenin kim olduğunu merak ettim açsana gizliyi
Cevap sahibi7 ayRica cümlesi olsaydı keşke
Soran7 ayNeyin ricası?
Cevap sahibi7 ayGünaydın bu arada
Soran7 ayGünaydın
Cevap sahibi7 ayGüzel bir hafta bizimle olsun
Soran7 ayİnşallah
Cevap sahibi7 ayVar mı bir gelişme yazdığın başlıkla alakalı başvuruları değerlendirdin mi 😇
Soran7 ayYok ya öyle kolay mı. Her zamanki gibi sorduk geçti durumu
Cevap sahibi7 ayYıllar geçiyor insanları tanımak daha da zorlaşıyor
Soran7 ayZor değil aslında insanlar bildigimiz gibi. Şaşırtmıyorlar. Bunu bile bile birine güvenmek zor ötesi. Soru da ölçtü ki insanlık ne kadar ölü gördük bir kez daha
Cevap sahibi7 ayBir ölçü birimi bile bunu ölçmeye maalesef yetmez durumda, artık anlamak bir kenara daha kötü olmasın bile diyemiyoruz.
Soran7 ayÖyle👍
Soran7 ayKim olduğunu görmek lazım tabi önce açarsan
Cevap sahibi7 ayKim olduğumu derken
Soran7 ayÇok mu pimpiriklisin ne😅 tabi ki profil olarak. Seni tanıyacak değilim
Cevap sahibi7 ayO yüzden sordum bende sende 😄😁
Cevap sahibi7 ayLike attım k. a ok
Soran7 ayYaşını bile söylemedin ama öyle pimpiriklisin 😅 kim olduğunu anladım yoksa ilk seferde de😉 merak etme
Cevap sahibi7 ayKim olduğumu anladın demek ki 😇
Cevap sahibi7 ayGizlilik esastır diyorsun peki bakalım
Soran7 ayOnu diyen sensin yazan yaş doğru mu bari pimpirikliligi bırakırsan onu söyle
Cevap sahibi7 ayDeğil ona 8 ekle 😇
Soran7 ayHmm OK iki gündür ancak geldi cevap🤣
Cevap sahibi7 ay🤣 direk sorsaydın dolaylı yollardan hep konuşuyoruz farkindaysan
Halk ozanların atışması gibi oldu
Bırakalım şu sazları
Gel otur iki dakika konuşalım 🤣🤣
Soran7 ayYok ben sordum sen unuttun sanırım o kadar pimpiriklisin ki onu da kapattınn bir şekilde
Cevap sahibi7 ayHiç hatırlamıyorum 😄
Soran7 ayÇok normal 😂 çünkü cevap vermemek için kırk takla attın her seferinde
Cevap sahibi7 ayKoz sende artık gördün beni gül bakalım
Soran7 ayYoo gördüğüm bir şey yok profilde sen yoksun bu görmek değil
Cevap sahibi7 ayGel gör beni beni 😂😂
Soran7 ayProfil yap
Cevap sahibi7 ayNeden bu tek taraflı anlayamadım bir ayrıcalığın mi var
Cevap sahibi7 ayYazarsın ona gore olur köşe kapmaca mi oynuyoruz
Soran7 aySayende evet ilk andan beri. Ben sana uyuyorum
Cevap sahibi7 ayUyumlumuyuz 😂 yoksa
Soran7 ayBilemiyorum seni görmedim ama çok pimpirikli olduğun kesin 😂
Cevap sahibi7 ayBenden eksik kalır yanın yok seninde
Cevap sahibi7 aySırra Kadem bastın😂
Soran7 ayZaten sırdaydim baştan beri😂 değişen bir şey olmadı
Cevap sahibi7 ay🤣🤣 iyi sırlar dünyasında yaşamaya devam et bakalım
Cevap sahibi7 ayBeni şikayet etmişsin yorumum kalkmis aferin
Cevap sahibi7 aySeni seni 😂 lamba cini tuzakta kuruyorsun
Soran7 ayŞaka mısın niye edeyim. Edecek bir konu geçmedi ki😉 ayrıca öyle olsa şikayet değil yorumu kaldırırim
Cevap sahibi7 ayİletişim amaçlı yorumum varmış sana yazdığım hesabımı iptal edecekelrmis 🤣🤣
Cevap sahibi7 ayKaldır beni buradan 😁😁😅
Soran7 ayYa ondan mı korktun o klasik mesaj herkese gelir arada🤣 bir şey olduğu yok
Cevap sahibi7 aySilsinler neden korkacagim sende 🤣🤣 silmezlerse onların ben
Soran7 ayZaten sen yeni üye değilsin yeme bizi, o hesap ismi çok eski. Site kurallarını bilmiyor ayağına yattın da hadi neyse
Cevap sahibi7 ayKimseyi yemeye niyetim yok sanki sen eski üye değilsin gibi manipülasyon yapma bana yoksa çoktan yazardın
Soran7 ayBen yeniyim demedim ki fakat senin gibi gidip gelen üye değilim aynı ben hep ile ve tek hesap. Bu arada seni taniyor ya da görmüş değilim sadece nicki görmüşüm
Cevap sahibi7 ayBenim gidip geldiğimi nereden çıkardin
Cevap sahibi7 ayYazarken şive yapıyorsun 😅 nasıl oluyor
Soran7 ayŞive mi🤣 onu nereden çıkardın. Bilmem kaç expersin bu yüzden öyle dedim yeni ise hesap diye
Cevap sahibi7 ayAllahım ya sana geliyorum
Soran7 ay😂🤣 iyi hadi güle güle👋👋
Cevap sahibi7 ay🤣🤣🤣 sanada hadi güle güle hadi kelimesinden nefret ediyorum iyi ki gizlisin
Soran7 ayHadi hadi hadi hadiiiii😂🤣😂
Cevap sahibi7 ay🤣🤣🤣🤣https://youtu. be/Vva78qWTkfs? si=bC7SABKN0mFtwYsq
Cevap sahibi7 aySana gelsin hadi 😂😂
Cevap sahibi7 ayUyuz gıcık
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
7 ayYok öyle biri. Ne arkadaşın, ne dostun. Herkes kendi hayatıyla meşgul.
Sevgilileriyle özelinde…
Bu yüzden sevgili yapman şart. Aradıkların bir tek orada var. Zamanla… o yakınlaşma arzusu sende başlayacak. Bu yüzden korkmana, panik yapmana hiç gerek yok. Relax ol yeter.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
7 aySende aynı özeni onun için gösterebilecek misin
15 Yorumla
Soran7 ayTabi her şey karşılıklı fakat zaten ben kendi hayatımda da böyle biriyim herkese karşı. Mesele şu ki ben böyle birine denk gelmiyorum
- 7 ay
Cikarci insan çok en çok da kendine güven boş ver diğerlerini. Aile eş dışında kimsenin kimseye faydası yok.
Soran7 ayOnların bile yok zaten yıllardır sadece kendime güvendim kimseye değil ama insan bir acil durumda olsa diyor
- 7 ay
Haklisin en iyisi baba da aranızdaki ilişkiyi bilemedigim için yorum yapamam. Allah iyi insanlarla karşılaştırsin yolund bahtında açık olsun 😽
Soran7 ayBabam yok olsaydı da uzak şehirdeydi zaten. Kalbinin güzelliği seni bulsun
Yapay Zeka Cevapladı
Bunun ne kadar özel bir ihtiyaç olduğunu anlıyorum ve biraz yalnız hissettiğini de düşünüyorum 💔. Ama herkesin hayatında her zaman "her an hazır" olacak biri olmayabilir, çünkü herkesin kendi alanı ve meşguliyetleri var. Böyle bir bağ kurmak, sağlam bir dostluk ya da gerçek bir partnerlikle olabilir. Bu tür yakınlık ve bağlılık zaman ister, karşılıklı güven ve anlayışla gelişir 🤝💞.
Yakına düşünebileceğin kişi belki şu an fark edemediğin bir arkadaşındır. Belki onlarla daha derin bir bağ kurmaya çalışabilirsin! Ne dersin, hayatında şu an öyle bir potansiyelde olan biri var mı? 💭00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dün geceden beri 4 tane arkadaşla sabaha kadar dertleştik beni çok sevdiler teşekkür ettiler iyi bir abiymişim öyle dediler
119 Yorumla
Soran7 ayGece sonrası?
Soran7 ayGece gece denk geldiğin kişiden ne bekliyorsun diyorum
Soran7 ay4 kişiyle aynı anda nasıl yaptın bunu ve bu dördü biliyor mu diğerlerini
- 7 ay
Hayır sen yanlış anladın dün geceden beri diyorum yani 4 aylık kişiyle 4 ayrı zamanda aynı anda değil zaten ben yetişemem ki ona yani dertlerimle dinledim benim dertlerimi dinlediler sonra dedim ki bir arada bir hani samimiyet doğdu ya da işte beni böyle bir büyük abi gibi görüp kendi döktüler ya da sevgilisi gibi özel şeyler istediler yani gece ondan sabah saat 8 9'a kadar öyle söyleyeyim sana
Soran7 ayÇirkin ilişkiler yani anladım
Soran7 ayProfile koy o zaman fotonu önce. Ama ben çarpık ilişkiler insanı değilim olmam
Soran7 ayE hani. Çıkış yapmıştım sorry
- Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı.
7 ayGöster ama elletme durumu. Valla tenhada sıkıştırıp yerler seni
14 Yorumla
Soran7 aySizden her şey beklenir🤣
- 7 ay
Bizim suçumuz ne layn
Soran7 ayAh bu erkekler🤣
- 7 ay
Puhhh bye
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
7 ayGünümüzde bu dediğin çok zor ama dediğin tarz insanlar yok mu , var elbet
12 Yorumla
Soran7 ayVarsa da kim bilir
- 7 ay
🤷♂️
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Cinsellik olmadan köle fantezisi gerçekleştireyim diyorsun yani
16 Yorumla
Soran7 ayÖyle mi oluyor
Soran7 ayİnsanlık ne kadar ölü onu ölçüyorum diyelim
Soran7 ayBenim gibisi bulunmaz ama konu menfaat olunca kızıyorum
- 7 ay
Bana sorarsan benim gibisi de bulunmaz. Herkesin bir menfaati vardır ve bu görecelidir. Kimse kimseden en ufak bir karşılık beklemeden zamanını, parasını veya başka bir şeyi feda etmek istemez. Cinsellik ve para söz konusu olmasa bile sırf o kişinin sevgisi için bile yaparlar. Sevgi beklentisi de bir karşılıktır menfaattir. Sen sana gönülden bağlanacak birini istiyorsun bunu ben dahil herkes istiyor emin ol. Umarım buluruz :')
Gizli Üye(36-45)7 aySeninki bedava peynir fare 🐭 kalanında olur misali bir durum 🙄🙄 hiç kimse hem o kadar yakın hissettiği hemde yakınlaşma olmayacağı bir durum içine girmez 🙄
17 Yorumla
Cevap sahibi7 ayAma cinsi münasebet anlamında sadece köle sahibe tarzı bir şey istersen bana uyar, bana köle muamelesi yapabilirsin birleşme dışında her şey olmalı ama işkence de serbest
Soran7 ayİlla çıkarsız hiçbir şey olmaz yani
Cevap sahibi7 aySenin istediğin ne tam olarak
Soran7 ayYazdığım gibi detayda
Cevap sahibi7 ayTamam da bunun adı ne arkadaşlık mı, sevgilim mi, Güzin abilik mi yoksa ne yani? Hangi sıfatla adlandırmak gerek bu aradığın kişiyi
Soran7 ayHepsi hepsi hepsi olabilir yeterki konu baştan menfaat olmasın
Cevap sahibi7 ayBak sen olayı yanlış değerlendiriyorsun istesen de istemesen de herşeyin içinde bir menfaat vardır bunu talep etmesede seninle olan birisi bu otomatikman neyle ilgili olursa olsun sonuç itibariyle bir şekilde karşılıklı bir menfaat elde dayanıyor ya da dönüşüyor, en basit örnekle bir kadınla bir erkeğin evlenmesi başlı başına bir menfaat oluşturuyor, senin bu istediğin saydığın şeylerde bile sen her ne kadar karşındakine menfaat sağlamadığını düşünüyor olsan da bir erkek bir kadınla sırf sohbet ediyor olması bile kadının ona sağladığı bir menfaat var işin içinde, yani ne dersen de her yol bir şekilde karşılıklı menfaate dayanıyor
Gizli Üye(36-45)7 ayAnnen baban bile bunu yapmıyor günümüzde. Başka birinden sen bu beklentiye girersen o da senden başka beklentiler içinde olur.
22 Yorumla
Soran7 ayİlk etapta olmasin olacaksa bir şey olur ama konu baştan menfaat olmasın diyorum. İnsanlık ne kadar ölü onu ölçüyorum
Cevap sahibi7 ayKarşı cinsle ilan iliskilerde her şey çok ulaşılabilir olduğu için değer veren insana denk gelmedigin sürece maalesef çıkar için kuruluyor ilişkiler. İnşallah denk gelirsi
Gizli Üye(30-35)7 ayHer anlamda maddi manevi dayanak olabilecek birini de ben arıyorum.
Karşılıksız yalnızca sohbet, muhabbet abartılmadan yaşım 30 ama..125 Yorumla
Soran7 ayYani konu maddi değil aslında sadece bir el omuz. Gecede gündüz de olur ya insanlık öldü mü diyecek biri ama yorumlar bildiğimiz gibi menfaat
Cevap sahibi7 ayMaalesef dışarıda da herkes aynı benim düşüncem ve arayışım bu açıkçası
Soran7 ayHangi şehirdesin ve bunu neden istiyorsun
Cevap sahibi7 ayİstanbuldayım hem yardım etmek, destek olmak beni mutlu ve huzurlu hissettirir o yüzden istiyorum.
Soran7 ayNe iş yapıyorsun ama bu hergun olacak şey değil ben hergun bunu istemiyorum
Cevap sahibi7 ayEe tabii ki her gün olmaz kurumsal bir şirkette saha uzmanıyım.
Soran7 ayAç gizliyi
Cevap sahibi7 ayAçtım
Cevap sahibi7 ayDönüş yapmadınız?
Cevap sahibi7 ayTekrar gizliye dönüyorum vazgeçtiğiniz sanırım.
Soran7 ayÇıkış yapmıştım sorry
Cevap sahibi7 ayTekrar açtım.
Soran7 ayProfil yap
Cevap sahibi7 ayO ne demek anlamadım?
Soran7 ayProfil resmi
Soran7 ayTürk değil misin?
Cevap sahibi7 ayTürküm
Cevap sahibi7 ayYaptım
Soran7 ayİnst var mı yaz
Cevap sahibi7 ayMesajdan atarım buradan paylaşamam yazın
Soran7 ayGeri silerim
Cevap sahibi7 ayKişisel hesabım paylaşamam alenen mesajdan atarım hemen
Cevap sahibi7 aySizin ki kişisel hesap değilse siz yazın ben yazarım
Soran7 ayYok kişisel
Cevap sahibi7 ayGene yazmadınız anlamadım sizi gerçekten 🤷♂️
Aşk İlişkileri konusunda 730 cevap paylaştı. Her ilişkinin çıkar üstüne kurulduğu bir dönemde bunu istemen de bir çıkar ilişkisi aslında sende çıkarın bunu gerektirdiği için böyle birini istiyorsun
08 Yorumla
Soran7 ayÇok kötüsün 🙄
Soran7 ayYok yok sen kötüsün
Soran7 ayBiliyorum geveze seni
Soran7 ayYa bende yorumlarından biliyorum ya da zaten bıçkın gvz diye öyle dedim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet çok önemli bencede insanın böyle bir dostu olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayVardı tam öyle bir arkadaşlığımız kıymetini bilemedi
04 Yorumla
Soran7 aySonra ne değişti
- 7 ay
Onu hayatımdan çıkartınca dengem yerine geldi evet özlüyorum ama geçecek
Soran7 ayTamam da çıkarma sebebin neyi
- 7 ay
Komlpleklseiri, şımarıklığı, egosit ve bencillerine verdiğim tepkiler onu bunalttı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
7 ayVe bunları temas olmadan yapacak birini arıyorsun demi
01 Yorumla
Soran7 ayYani
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayYani bunu reel de yapabilir miyiz bilmiyorum aynı şehirde değilizdir belki.. Ama sanal olarak istediğin zaman derdini dinler fikir verir yol gösteririmi
İstersen00 Yorumla
7 ayBunun olması için yakınlaşman gerek
15 Yorumla
Soran7 ayİlla menfaat yani
- 7 ay
Menfaat değil. Dostluklar karşılıklı özenle kurulur
Soran7 ayEvet ama siz erkekler baştan yakınlık amacı guduyorsunuz
- 7 ay
Hayatım kadın istemezse yakınlaşamaz erkekler de. Bu işler karşılıklı
- 7 ay
Nasılsın
7 ayÖyle biri hemen pat diye bulunmaz ki önce sohbet muhabbet sadece gerçek arkadaştan dostan öyle biri çıkar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
7 ayBulunur neden bulunmasın ki
13 Yorumla- 7 ay
İstersen bu konuda sana yardımcı olabilirim tabi aynı şehirde yaşıyorsak
Soran7 ayDeğilizdir İstanbul ben
- 7 ay
Bende
Aynı şekilde bende öyle bulsam uçacam ona
113 Yorumla
Soran7 ayİnanmıyorum sana🤣
Soran7 aySamimi gelmedi çünkü tabi tanımıyorum
Soran7 ayKonu bunlar değil ya olur ya insanlık lazım olur insan bir alo der konu yetişmek
Soran7 ayHangi şehirdesin
Soran7 ayNereden geldin niye? Bende İstanbul
Soran7 ayİyi ya, sorum sana şans getirmiş 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
7 ayiş bi şekli de başka yerlere kayar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 899 cevap paylaştı.
7 aySıkı bir arkadaş yani. 😌
10 Yorumla Yakınlaşma niye olmuyor?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
7 ayÖyle biri yok çıkarsız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayYakınlaşma olmadan zor olur o ya
30 Yorumla
7 ayMafya buddy arıyorsun yani 😀
02 Yorumla
Soran7 ayOda yeni mi çıktı
- 7 ay
Eşref Tek gibi birini hayal etmişsin ya ben uydrdm gtmden o kelımeyı 😀
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Ailen bunu yapmaz m k. Bu ne özgüven
05 Yorumla
Soran7 aySen öyle san😅o herşeyi karşılıksız yapar insan gibi menfaat yok. Ki insana ihtiyacı yok muhtaç olan insan
Soran7 aySeni buldum gel🤣
Soran7 aySktr güzel kardeşim
- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
7 ayFayda-maliyet=menfaat. Bunu er geç öğreneceksin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
7 ayBen 2 kişiyle öyleyim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 651 cevap paylaştı.
7 ay
Yakınlaşma kesin olur00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayAile olacak sadece
01 Yorumla
Soran7 ayNasıl yani
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Köle olarak yorumladım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 aySen hizmetçi istiyorsun
01 Yorumla
Soran7 ayYoooo yanıliyorsunb insanlık ne kadar öldü onu ölçüyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hangi şehir
10 YorumlaBen olurum 🤭
12 Yorumla
Soran7 ayDemekle olsaydı
Gizli Üye(30-35)7 aysponsorlu ilişkiyse ilgilenirim :D
00 Yorumla
7 ayEvlen
01 Yorumla
Soran7 ayBunu asla yapmam. Allah korusun
- Aşk İlişkileri konusunda 815 cevap paylaştı.
7 ayNerde yaşıyorsun
06 Yorumla
Soran7 ayİstanbul
- 7 ay
Bende İstanbuldayım istersen aradığın olabilirim
Soran7 ayYaşın uymaz
- 7 ay
Yaş değildir her şey karakter olarak olgunum maddi manevi iyi durumdayım
Soran7 ayMaddiyat değil konu
- 7 ay
Ne ya
7 ayKarşılıksız yardım istiyorsun yani
05 Yorumla
Soran7 ayNiye her şey de menfaat arıyorsunuz diyorum
- 7 ay
Sende kendi çıkarın için istiyorsun karşıdakininde bi kaarı olmalı
Soran7 ayBenim günlük çıkarım yok. İnsanlık ölmedi ya diyorum
- 7 ay
Tamam işte insanlık ölmedi sende karşı tarafı mutlu et
Soran7 aySeninki menfaat benimki değil fark bu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayYarabandi yani
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. f*ck budy
00 Yorumla
7 aynasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayYakınlaşma değil de başka şeyler olrsa varım düwüwğ
02 Yorumla
Soran7 ayBaşka şey ne mesela
Cevap sahibi7 ayİtaat ettirme falan +18 şey hariç bişey bide şüeüwğwş2
Gizli Üye(18-24)7 ayKarşılıksız mı
01 Yorumla
Soran7 ayİnsanlık ölü dimi haklısın