Ayrılmak istiyorum karşı taraf ayrılmıyor?

24 yaşındayım 19 yaşında nişanlım var kendisi ile 5 aylık gecmism var 2 aydir nişanlıyız ilk başlarda çok seviyordum kendisini elimden geldiğince kendi işini her konuda destekciydim yalnız hal ve hareketleri kafama yatmıyor çok hazır cevap lafı bazen ters anlıyor çok seviyordum kendisini ailesinin maddi durumu zayıf baba calismayi sevmiyor biz ailecek elimizden geldiğince kendisini hep destekledik annem ben kendisini seviyorum diye kızından farkı yok ama kendisi bu değeri bilmiyor yaşına veriyorum kendisini elimden geldiğince öğüt veriyorum gene başa dönüyorum ne yapacağımı bilmiyorum ailesi kafama yatmıyor hiç aile olarak genişler mesajda kızla çok iyiyiz yüz yüze gelince o samiyeti göremiyorum yaptığı yanlışı söylüyorum gene tamam düzelicem diyor değişmiyor açıktı kapan dedi kapandırdım çalıştığı yer kafama yatmıyor du çıkartirdim şu an vicdan azabı çekiyorum bırakırsam ne yapacak başta adam akılı baba yok bana beddua eder ahını alır iflah olmam die nişanı atmayı düşünüyorum nasıl ayrılmam lazım tatlı bir dille kendisini kırmadan

Ayrılmak istiyorum karşı taraf ayrılmıyor?