Kuzum sende öyle bir soru sordunki yani :) Çok çelişkili birşey bu. Kime göre güzel? Neye göre güzel çok tartışılır ama benim fikrimi alacak isen bana göre bu kız yanlış anlama ama çok çirkin.
Yani bana göre çirkin ve asla bana layık biri değil. Çünkü: (yalan söylemiyorum) Ben yakışıklı boylu poslu ve fiziği inanılmaz güzel sporcu bir erkeğim. Senin kuzenin ise ''bana göre'' kısa boylu, kilolu ve suratı güzel değil. Ayrıca ben makyajın ötesini görebilen bir insanım ve bunu yapmak içinde çok çaba ve deneyim harcadım. Artık bir bayana baktığım zaman onun makyajsız, gerçek halini aklımda canlandırabiliyorum ve bu da benim çok seçici bir insan olmama sebep oluyor. Senin kuzenine tipsiz demiyorum sakın beni yanlış anlama. Belki ben fazla iyiyim.03 Yorumla
Soran+1 yılbenim istediğim de tipsiz demen zaten :D
Soran+1 yılaslında çok iyi kız bana çok iyi davranıyo resmini koymam da doğru değil biliyorum ama :(
En İyi Cevaplar
Kime göre neye göre zevkler ciddi ayrıdır. Bazısı aşırı şişman sever. bazısı çöp sever. Bu kızın suratıda pogaca surat dedigimiz vol de. Ben begenmedim bende düz ve köşeli surat seviyorum muffin gibi cıkmıs yaglar kenardan gözler cingene gibi geri kalan 2000 küsür karakterdede giydirebilirim arkadaşa.
01 Yorumla
Soran+1 yılcidden mi oh bee rahatladım sizler sayesinde azıcık sağolun valla :)
sempatik bir kız iyi birine benziyor.bence snde kıskanma senin akraban sonuçta.seninde başka güzelliğin vardır nedn takıntı yaptın bu kdr anlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız ama akrabalar ikimizi kıyaslamasa böyle bi takıntım olmicaktı ama üstesinden gelirim inş..
+1 yılEh işte.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Kıskançlık kötüdür. Ve kuzeninden izinsiz resimlerini paylaşman. Etik değil, zevk meselesi benim tarzım değil mesela
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyosun ama napim kompleks yaptım iyice tanıdıklarıma sorsam hangimiz daha güzeliz diye ayıp olur ben de burda paylaştım napim :(
Soran+1 yılyapma yaa :(
acık renk saclı da aynı kisi ise, guzel.sen ona de ki, "siyah sana cok yakısıyor" kıskanıyorsun madem siyah gezsin :)
06 Yorumla
Soran+1 yıliyi fikirmiş sağol :D
Soran+1 yıltamam çok teşekkür ederim yardım için oh be :D
Soran+1 yılyok ben kendi resmimi paylaşıcak kadar cesur değilim :D o siyah takılsın o zaman :D
+1 yıleğer bunu kıskanıyorsan seni hayalimde bile canlandırmak istemiyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılne bilim herkes onu daha çok beğeniyo kompleks yaptım
- +1 yıl
kompleks yaptığın için sana herkes onu beğeniyormuş gibi geliyor olabilir mi?
Soran+1 yılherkes onu beğeniyo herşeyde benden daha üstün daha çalışkan falan falan ben de böyle oldum işte :(
- +1 yıl
sızlanmak yerine kendini geliştirmeyi denedin mi?
Soran+1 yılözgüven eksikliği var bende sanırım hiçbişey beceremicekmişim gibi hissediyorum ama o her el attığı işi başarıyo onu gördükçe gücüm kırılıyo :(
- +1 yıl
bence artık insanların görmezden gelmeyi öğrenmenin vakti gelmiş.
+1 yılAşık olucağım bir dereceye getirdi yani...çok güzel kız...dur resme bida bakim..
03 Yorumla
Soran+1 yılyapma yaaa :(
- +1 yıl
Bana ulaşsana birde seni görelim belki ondan daha güzelsin..hakkını yemeyelim..
Soran+1 yılben çok zayıfım kemiklerim sayılıyo gören hortlak görmüş sanıyo resimlerde de hiç güzel çıkmıyorum o yüzden bu komplekse girdim ve bu soruyu soracak durumlara düştüm :(
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. Bunu mu kıskanıyosun? Tamam herkesin kendine göre bi güzelliği var ama bunun ki kıskanılcak gibi değil yanii
01 Yorumla
Soran+1 yılherkes ikimizi kıyaslayınca ben de bunalıma girdim :(
Orta şeker. Ruhen bilemem ama fiziki olarak kıskanılacak bir güzelliğe sahip değil.
00 YorumlaBunun neresi gzel yahu? Sakalı kesip peruk taksam daha güzel olurum.
31 Yorumla
Soran+1 yıl:)))))
+1 yılGüzel.Birde prof. makinalrla çekildiyse güzel olmasa da güzel.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
+1 yılkıskanacagına sende öyle ol.ya da sensin mal gibi burda daşşak geçiyosun millete.kıskanmak günah bunuda düşündümü hiç.
110 Yorumla
Soran+1 yılama isteyerek kıskanmıyorum ki herşeyde benden önde herkes onu konuşuyo ben kapı arkasındaki süpürgeyim kıskanmayım da napıım :((
- +1 yıl
istemeyerek te olsa kıskanma ya.günah.kadının düşmanı gene kadın.yapmayın.sende dene .alış ugraş.ama insanlıktan çıkma.
Soran+1 yılpeki denicem mecbur bu huydan kurtulmam lazım onunla bi süre aynı ortamda bulunmamak en iyisi.
- +1 yıl
al burdan yak.niye aynı ortamda durmaktan kaçıyosun.öz güven yok sende.çık şu karanlıktan beklerim kimsin görelimm
Soran+1 yılailede lakabım iskeletor diye geçer ne yaptıysam kilo alamadım boyum 160 kilom 40 üflesen uçucam resimlerim dehiç güzel değil en iyis bi doktora falan gidim kilo almak için :(
- +1 yıl
al karansarlıkta beşa belasın.ne kilosu.bekliyorummmmm korkaksanda diyecek bişey yok.
Soran+1 yılpsikoloğa falan mı gitsem kendime güven kazanmak için..
- +1 yıl
bahane arıyosun bu resimde ki sensin hala ayak yapıyosun.uza git.bide kızın resmini sen ya da başkası ol ama kimsenin izni olmadan paylaşma.yarın bişey olur.sonra senin yüzünden oldugu belli olur.kız bi şkayet etse yatacgın 1 yıl.
Soran+1 yıldoğru söylüyosun ama birinin fikrine ihtiyaç duydum tanıdıklarıma sorsam böyle bişeyi daha kötü duruma düşücem ben de tanımadığım insanlarla paylaşmak istedim derdimi başkasının resmini izinsiz koymanın yanlış olduğunun farkındayım kuzenim olsa bile haklısın :(
- +1 yıl
nöffffffff al yanlızım ne bok yiyim buraya girdim sorulara bakıyorm.ne yapıyım ölüyümmü.çıkıyorum snirlendim.sende kızın resmini kullanma.kendine gel
+1 yılbence herkes ayrı güzel
kıskanıyosan bu duygunla yüzleş.06 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama nasıl yapıcam ki bunu?
- +1 yıl
kendi kişisel menkıbeni gerçekleştiriceksin
Soran+1 yılkendime güvensem iyi olcak heralde yoksa ömür boyu başım önde gezicem :(
- +1 yıl
seni merak ettim yalnız..
evet kendine güvenmeden yaşayamazsın zaten.
Soran+1 yıliskeletor diyolar bana :(
- +1 yıl
EST oku
+1 yılSenide gormek lazim ama bu kiz guzel degil kiskanma hic
06 Yorumla
Soran+1 yılben çok zayıfım kemiklerim sayılıyo ne yaptıysam kilo alamadım insanlar bakınca hortlak görmüş gibi oluyo o yüzden göz zevkini bozmak istemedim :(
- +1 yıl
Sen bi resmini koy yakindan cek benide kuzenimle kiyasliyolar sen zayifsin falan diyolar ama bn ondan guzelim kendisi anca makyaj yapinca falan guzel oluyo daha bide yaz tatilinde izine geldigimde bana su cikma teklifi etti bu boyle yapti falan diyo ben bilmiyommu bana sen cirkinsin ben guzelim demeye calistigini ama nnd soru aticam buraya kim guzelmis orsun bakalim
Soran+1 yılaslında çok iyi bi kız bana çok iyi davranıyo ne istersem yapıyo o yüzden herkes onu seviyo aslında onun resmini izinsiz koymam da doğru değil ama bu soruyu sorucak kadar kötü durumdayım :(
- +1 yıl
Benim kuzenimi gorsen bi hele gecinmesine geciniyoruz disariya falan ciktigimizda bi gorsen kizdaki havayi sanirsin lady gaga bide tipi gorsen tovbe ya neyse sen kuzenini hic kiskanma...reamini bi koy genede
Soran+1 yılhaklısın öyle tipler heryerde var ben niye bu kadar taktım ki aslında yorumlarınız beni kendime getirdi sağolun valla :))
- +1 yıl
Gercekler hayatim
+1 yılE seni de görelim de kıyaslamayı yapabileilm değil mi ama.
00 Yorumla
+1 yılüniversitede görev ala bilirsin bu kemik bu işe yarıyor :P:P:P:P:P
00 Yorumla
+1 yılbence bu kuzenin değil sensin :)))
bize oylama yaptırıyorsun .12 Yorumla
Soran+1 yılresmimi koyucak kadar güvenim olsaydı kendi resmimi de koyar kıyaslatırdım
- +1 yıl
işte güvenin olmadığı için koymamışsın.Ama kuzenin :) TR standartlarına göre iyi sayılır diye yorumumu da ekleyim
+1 yılBizi ne zaman tanıştırıyosun? :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya güzel mi :(
- +1 yıl
Gayet güzel.
Bence kaşlarını alan kuaförün ona bi garezi var
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D:D
bişey söylim mi kuzenin hiç güzel değil
08 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler yaa bunu duymaya ihtiyacım vardı sağol :D
Soran+1 yılolsun biri ona çirkin desin de önemli değil :D
Soran+1 yılaileden herkes onu konuşuyo onu övüyo beni onla kıyaslıyo o yüzden :(
Soran+1 yılher konuda güzellik de dahil :(
+1 yılhangisi be? tonlarca kız var sitede!
02 Yorumla
Soran+1 yıllinkteki işte
- +1 yıl
sağda ampul var içinde kzı yok, yukarda kıpırdayan kızlar var, ortada karaler içinde farklı pozlrad bisürü kız var, sen hangisini soruyon?
ben beğenmedim. çok fırın ekmek yemesi lazım :)
10 Yorumlaalmancı kızlarına benziyor... 10 üzerinden 6...
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
+1 yılResimde en az 3 farklı kız var. Hangisi.
03 Yorumla
Soran+1 yılhepsi o işte kıskanıyorum o yüzden herkes onu beğeniyo
- +1 yıl
Üst ordaki ve sağ üstteki resimdeki kız fena değil ama ahım şahım güzelde değil. Diğer resimlerde çingene gibi çıkmış.
Soran+1 yılkıskanılcak derece değil normal bi kız işte diyosun ne bilim işte herkes öyle deyince bende size sordum işte :(
+1 yılBilmem :))) link açılmadı
...00 Yorumla
+1 yılsen bunu kıskanıyor isen sen nasılsın ?
10 Yorumla
+1 yılbunu kıskanıyorsan durum kötü
00 Yorumlabirde seni görsekte öyle karar versek
00 Yorumlagüzellik kelime mi :D
07 Yorumla
Soran+1 yılgüzel mi :(
Soran+1 yılpeki elimde değil kıskanıyorum işte ama bu duygunun önüne geçmem lazım :(
Soran+1 yılemin ol hiç güzel değilim tescilli çirkinim :(
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yıltipim değil artı güzelde değil zaten gideri yok :S
01 Yorumla- +1 yıl
şşşttt
+1 yıltatlı bence:)
06 Yorumla
Soran+1 yılhııı :(
- +1 yıl
kötü bir yorum yapmak istemiyorum aslında ama kıskanılacak düzeyde değil,sadece sempatik birine benziyor,sen biraz kendine güvensizsin sanırım.
Soran+1 yılözgüven sorunu var bende maalesef bu duruma getirdiler beni :(
- +1 yıl
aile içinde sürekli kuzenini falan mı övüyorlar? bence baskasına iltifat etmeleri seni kötülemeleri anlamına gelmez,böyle düşünme. kuzenin için sevinmelisin hatta,aileden sonucta kıskanma durumu olması çok saçma.
Soran+1 yılaslında doğru söylüysun bana da çok ii dawranio ama :(
- +1 yıl
o zaman kıskanmamalısın,sen kendine kompleks yapmıssın biraz bu durumu. mesela onun yüz hatları tatlı,seninde elbet güzel bir tarafın vardır.
+1 yılinstagram güzeli : /
01 Yorumla
Soran+1 yılo ne demek ki ?
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil.Kilolu.
03 Yorumla
Soran+1 yıliçime su serptin sağol :)
- +1 yıl
Cidden güzel değil,kıskanma boşuna:)
Soran+1 yılteşekkür ederim :))
+1 yıl10/5
00 YorumlaFena değil.
00 YorumlaDeğil o kadar.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi o zaman :D
bu sensin dimi ?
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ben zayıfım ama ne bilim herkes onu beğeniyor hep kıyaslıyolar beni onla o yüzden sordum böyle bi soru
- +1 yıl
güzel tespit.
Soran+1 yılkeşke olsam.. onun da bu sitede hesabı vardı sonra okul başlayınca kapattı nicki de rusnefreti
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. bence güzel değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılhoş kız
00 Yorumla
+1 yılçok vahim durumda
00 Yorumla10/7
00 Yorumlaçok çirkin
01 Yorumla
Soran+1 yıloh be sağol :D
Güzel kız
00 Yorumlabeğenmedim
00 Yorumla
+1 yıl10 / 4 verdim :)))
00 Yorumlagiderli :D