Sevgilim günah diyor?

Şöyle söyliyeyim şu an ciddi bir ilişkim var evlilik yolunda anne babam ve ablam hariç yakın çevremin kuzenlerimin teyzemlerin bildiği bi ilişki çocukla uzaktan akrabayız evimiz 2 dakika yakın mesafede bende görsel bi insanım sürekli görmek istiyorum ilk 3 ay çoğu zaman görüştük ettik şuanda o zor bi süreçten geçiyor iş dolayısıyla yaptığı işlerden tövbe etme sürecinde iş yapmıyor şu an ailesiyle arası bozuktu yeni barıştı dini inançları çok yüksek biri merhametli biri bazen böyle dini videolar çok izleyip çok etkileniyor şuanda da bana diyor ki sürekli görüşmek yok aileler tanışana kadar çok sık görüştüğümüz zamanlar ben ona çok takıyordum ama ultra kamera kayıtlarından hgs geçilerinden mobeselerden kontrol ediyordum daha sonrasında biz bi meseleden tartıştık 2-3 gün küs kaldık ama onun bende eşyaları vardı fotoğraflarını istedi bu süreçte benden bi iletişime geçti hep benle daha sonra yaşadığı süreci anlattı işte ailem git hastanede yat diyor delirmişsin vs bende iyice üstüme gelinince böyle oldum dedi 1. incisi aileler olmadan yan yana olmak günah diyor evlenmeden önce her gün görüşsek birbirimizden daha çabuk sıkılır evliliğimiz kısa sürer diyor unutma aşıklar sınanır vs diyor bu süreçte numarasını değiştirdi yazdı numarasından vs şu an ilişkimiz güzel ilerliyor ama ben görüşmemesine üzülüyorum acaba şu an maddi olarak da iyi değil bundan dolayı da böyle olabilir mi sizce neden böyle yoksa doğru olanı mı yapıyor

Sevgilim günah diyor?