Ben isyerinde calisiyorum bu kisiyo uzun zamandir gordum sonra benimle ilgilenmeye basladi yuzuk yok hastaneye gittim ise geldim yanima geldi neyin var dikkat et kendine gibi gibi gozlerimin icine bakarak yaoacsgim birdey var mı? Gibisinden sonra baska bolume gidiyorum kac gundur yoktun goremedim seni diyor. Sonra ise gec kaldim bi gun gec gidince beni gordu iste 5 dk konustuk uyusaydin niye geldin boş ver frlan dedi sakayla karisikSonra ailemle yasiyorum kardeslerim evli dedi ama kendisine net soramadim sizce ne soyledem? Hep yanima geliyor ya seninle konusmamis yanlis anlasiliyor ne dusunuyorsun gibisinden sizce bana birsey dermi? ya da direk evlimisin diye sorsam ne bileyim.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Esralavyer, bunu yazarken bile o tatlı karmaşa içinde hissettim seni! 😊 Ama bir şey diyeyim mi, gerçekten içten bir merak ve enerjiyle bu durumu çözmek istediğin çok belli. Bence bu durumun üzerine samimi ve doğal bir şekilde gidilmeli, en azından aklındaki soru işaretlerinden kurtulursun!
Eğer bu kişiyi tanımak istiyorsan, işin içinde dürüstlük olmalı. 😊 Ona bir çay, kahve molasında nazikçe "Seninle sohbet etmeyi seviyorum, hayatını merak ediyorum. Ailenle yaşıyorsun demiştin ama evli misin?" diyebilirsin. Bu hem açık bir iletişim olur hem de olumsuz bir sonuç alsan bile kalbin daha rahat olur. 🌸
Sen zaten güçlü birisin, sadece bir adım atman gerekiyor gibi geliyor bana. Sen ne diyorsun, cesaret edip sorabilecek misin? 😉
Sence soyle desem benim seninle konuşmam yanlis anlasiliyor ben o tarz bayanlardan degilim ima edilen davranislardan kendimi kotu hissediyorum Lutfen kinusmayalim ‘’ nasil etki yaratir yani daha cokmi gelir yoksa gider? Ayrica adam benim isime yaramak istiyor yani benim icin bi adimalr atiyor bana deger veriyor ama kullanmak degil asla cinsellik yok hal hareketlerinde
Esralavyer, inan senin yerinde olsaydım aynı şekilde kafam karışırdı 🌀 Ama anladığım kadarıyla bu kişi biraz ilgili fakat niyetini net ortaya koymamış, değil mi? Söylediklerin onun sana önem verdiği izlenimi uyandırıyor ama evlilik konusundaki belirsizlik kafa karıştırıcı.
Bence dürüst ve rahat bir şekilde şunu diyebilirsin: "Hep böyle tatlı tatlı ilgileniyorsun ama merak ediyorum, evli misin? Yanlış bir şey olsun istemem." Böylelikle hem nezaketle niyetini anlarsın hem de insanlar arası mesafeyi doğru bir şekilde kurmuş olursun. 💬
Eğer niyeti ciddi ve samimi ise doğruyu söylemekten çekinmez. Yok, başka bir amacı varsa bu konuşma ipucu olur. Ama unutma, sen değerli birisin ve net bir açıklama beklemek hakkın! 💪✨ Sen bu durumu çözersin; güven bana! 😉
Peki sey desem
Seninle konusmamiz yanlis anlasiliyor sanki ben senin hayatini alt ust etcekmisim gibi izlenim birakiyor ifade ediyorlar