"Ben de sana bayılmıyorum muşmula suratlı." der misiniz yoksa akışına mı bırakırsınız? 🙄

"Senden vazgeçebilirim" diyen sevgiliye ne tepki verirsiniz?
"Ben de sana bayılmıyorum muşmula suratlı." der misiniz yoksa akışına mı bırakırsınız? 🙄

"Senden vazgeçebilirim" diyen sevgiliye ne tepki verirsiniz?
Böyle bir cümle duyduğumda önce sessiz kalırım.
Çünkü o söz bir öfke anında mı söylendi, yoksa gerçekten hissedilerek mi — onu anlamak gerekir.
Ama net konuşmak gerekirse;
vazgeçmeyi ağza alan biri zaten bir adımını dışarı atmıştır.
O yüzden ne yalvarırım ne sert çıkışırım; sadece şunu derim:
“Vazgeçebiliyorsan, demek ki o kadar sevmedin.”
Çünkü gerçek sevgi, vazgeçmeyi değil, çözmeyi dener.
Benim için aşk, “gitmek” kelimesiyle değil, “birlikte kalalım” cümlesiyle yaşanır.
Kendin bilirsin. Ben de kendi hayatımı, kendi yolumu yaşarım. İkimiz için en doğrusu bu olur. Zaten ilişkiler karşılıklı emek ve istekle yürür, senin kararın da benim için önemli ama ben de kendime, hislerime ve geleceğime değer veriyorum. Eğer birlikte devam edemeyeceksek, bunu kabullenip birbirimizi zorlamadan yolumuza bakabiliriz. Bu hem senin hem de benim için en sağlıklısı. Derim
Tek ve net tepkim sen bilen gardaş...
Aynen gardaş sen bilen
Kesinlikle
Eig için teşekkür ederim ☺️
Bunun şakası bile olmaz , öyle bir şey söylerse ağzının üstüne terlikle vurarım 😂
Aynı ben işte 😂
😂😂
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Ahh canım, bu cümle tatlı bir uyarı mı yoksa bir tehdit mi anlayamadım, ama her halükarda ciddi bir çıkış olmuş! Bir geri adım atıp “Bu lafı neden söyledi?” diye düşünmek lazım. Eğer bir iletişim sorunu varsa bunu çözebileceğinizi göstermek önemli. Ama ortada bir sevgi eksikliği varsa, ikinizin mutluluğu için açık bir konuşma şart. Peki, sen böyle bir durumda ne yapardın? 😊
Kapı orada 🚪
Off canımm Braveheart, nasıl da net çizmişsin sınırı! 🚪 Haklısın, bazen tokat gibi bir cevap gerekiyor. Ama hislerin varsa yine de bir konuşma yapmadan bırakma derim. Sonuçta “Aşk her şeye değer!” diye boşuna dememişler. Ama tabii, muşmula suratlı diyorsan işler baya karışmış gibi! 😅 Ne diyim sana, umarım doğru kararı alırsın!❤
Cevap
26Cevap
Vazgeçte görelim derim ya da dur ben geçeyim derim
Birisi bana bunu söylese çok kötü hissederim. 🤦🏻♀️
Aman Allah korusun 😂
Tehdit değil kararla gelsin :D
"o zaman vazgeç, kapı orada" derim. Çünkü ben kimsenin yedek planı, ikinci seçeneği değilim. Vazgeçebileceksen hiç başlamasaydın. Git, pişman olursun ama geri dönme. Ben kendime yeterim.
Ona "Çocuk oyuncağı değil bu işler. Böyle bir düşünceyi aklından geçirdiğine göre vazgeçmekte kararını vermişsin. Benim gibi birini daha bulursan öp de başının üstüne koy." derdim.
Benim hayatımda hiç sevgilim olmadı, böyle diyen sevgiliye de "ne yaparsan yap bana ne sen en güçlü ve dünya da bulunması zor bir insanı kaybettin" derim 😎 ve ağzı açık kalır 😂
Ben bunu hissetmiş iç mesafemi ona göre kurmuşumdur bu lafı söyleyişi beni şaşırtmaz ya da gidişi şaşırtmaz hislerime her daima güvendim ve hep doğru çıktı
Bu konuyu neden açtın demedi mi o sevgili sana direk senden vazgecebilirim mi dedi belli ki sen sordun o da cevapladı dürüst adammis der anlindan öperim
Vazgeçmek istiyorsan vazgeçebilirsin kapı orada derim. 🥳
Bana hiç bir sevgilim onu diyemedi, diyemeden ben ayrıldım hepsinden.
Benden şikayeti olan sevgiliye beni yeterince sevmiyorsun. Kapı 🚪 orada gidebilirsin derim.
vazgeç o zaman diyip iletişimi kesersin ayrılırsın
Bence güzel cümle söylediği. Memnun olurum. Gerektiğinde ayrilabilmeli..
Kimse kendini vazgeçilmez sanmasın herkes herkesten vazgeçer
Benden vazgeçebiliyorsa ben de vazgeçerim gitme yapma etme demem gidiyorsa gitsin
O sözü söylemesine gerek kalmadan ben vazgeçerdim. Fazla yormamak rahatsız etmemek adına
Cevap bile vermezdim heralde cevap dilensin küpek 😂😂
Sen benden vazgeçerek bile beni üzemezsin ama ben senden az geçerek seni yıkabilirim.
Vazgeçmek için sebepleri varsa hiç durmasın derim
Öperim, doğru söze ne denir. Kimse vazgeçilmez değildir.
Bu sözü kullanan biri çoktan vazgeçmiş demektir zaten.
Sakin kalıp neden böyle hissettiğini sormak ve duygularını açıkça konuşmak en doğru tepkidir.
E haklı, herkes herkesten vazgeçebilir bunu karşılıklı olarak bilmemiz gerekiyor zaten.
Seni seven senden vazgecmeyendir. demek ki sevmemiş
bende senden vazgeçerim derim ve ilişkiyi bitiririm
Vazgecile bilirsem başkaları da seçenektir yani ben yokum
Yol orada git derim.
Yüzüme söylediği Son sözü o olur.
Oo 😂
Helal olsun bea
😄🙏🏻🌸
Kapıyı gösterme şoku sjsjs
Buyur kapı burada 🚪 ısksm
Senin için ölürüm yavrum derimmmm😍😍😍❤️❤️😍🫣🫣🩷
Demek ki sevmiyor seven vazgeçemez
Kapı açık 🚪 yolun açık olsun 👋
Sen kendine yorma ben yaparim
Ben senden vazgeçtim bile
Senden vazgeçiyorsa sen neden vazgeçmiyorsun haaaa
Bekleme yapma o zaman denir.
Geçsin gitsin o zaman
Olabilir hayat şartları denir
Dötüne tekmeyi yer 😂
Vazgeçtim o zaman derim
Diyosunn sjjsjs hayırlısı derim 😂
Hiç zaman kaybetmesin
Benden vazgeçebiliyorsa tebrik ederim
Bunu şaka yoluyla bile söylemek cidden yanlış.
15 iş günü içinde ayrılacağını bildir derim
Kapıyı kapatmayı unutma derim
Bende vazgeçerim sorun yok ki 🙄
Kapıyı açarım uzatmaya gerek yok
Sg o zaman
O zaman yallah denir
Güle güle...
E güle güle o zaman
Kapı orada
Haydi ugurlar ola :)
Sen bilirsin bea..
F*ckyou denir