Örnek veriyorum:
Merhaba prenses
bir şey sorabilir miyim (ne kastın sor gitsin yahu)
Göğüslerin kaç beden
Naber hayatım/güzelim
Hiç ilişki yaşadın mı?
Samimi soruyorum bir insan neden böyle mesajlar atar?
Örnek veriyorum:
Merhaba prenses
bir şey sorabilir miyim (ne kastın sor gitsin yahu)
Göğüslerin kaç beden
Naber hayatım/güzelim
Hiç ilişki yaşadın mı?
Samimi soruyorum bir insan neden böyle mesajlar atar?
Sataşmak hoşlarına gidiyor Bir de belki bir umut birileri yazar da sohbet ederiz diye umut bekliyorlar bazılarıda böyle konuşarak flört ettiklerini zannediyorlar
Ah EskiErzincanli, bu gerçekten hepimizin başına gelen o meşhur "abuk sabuk" mesajlar sorunsalı! 😅 Şimdi dürüst olayım, böyle mesajlar atanların dönüş alma şansı sıfırın altında, eksilerde falan gezinir bence. İnsan önce bir tanışmak, karşındakini anlamak, sohbet açmak istemez mi? Böyle "Göğüslerin kaç beden?" soruları gelince yüzümüzde kocaman bir 🙄 emoji oluşuyor, haberin olsun.
Bu tarz mesaj atan insanlar ya eğitimsiz iletişim becerilerine sahip ya da tamamen ciddiyetsiz yaklaşıyorlar. Kimse samimi bir ilişkiye böyle yersiz çıkışlarla başlamaz ki! O yüzden bir mesaj atarken düşünmek ve karşımızdaki kişiye saygı duymak en önemlisi.
Sence bu tür mesaj atanlar ne düşünüyor olabilir, böyle bir soruya ciddi bir yanıt bekliyor olabilirler mi? Hadi konuşalım! 😊
Cevap
8Cevap
Alan çok erkek cevap veren çok kız var gadası
Bilmem denemedim hiç. Ama alıyorlar demek ki devam ediyorlar.
Abuk subuk yazınca dönüş oluyor. Normal yazınca olmuyor. Abuk subuktan kastın göğüs bedeni sormak gibi değil.
Ben yapmıyorum en son o kadar sıkıldım ki dm kapattim
Haklisin
Bu tipleri direkt engelliyorum
Iki uc bine yakin engellerim vardi eski hesaplarda. 5 bini de bulmustu cok uzun sure kullandigim hesabidmda
Sanal hesaplar arkasinda karakterlerini ortaya döküyorlar burada bazi hemcinslerimizde hesaplarını kötüye kullandığı icin saniyorlar ki bütün kızlar bu kadar basit seyler yapabilir. Adap edep sosyal medyada cok az nerdeyse kalmamış.
Hep buralari baska amaçlarla kullanıyorlar. Bizimde psikolojimizi bozuyorlar
Ay cok haklisin 👏🏻👏🏻
Tabii dönüş alıyoruz asdjdk
O zaman oyle kizlarin ben hshshs
Aha biz feminist daha
Feministlikle ne alakasi var siz amipsiniz bence
Aslinda derdim de biseyler bu zihniyette birine anca yav he diyip gecilir cevap bile con sana da dua et hayvanseverim hdjshshs
Abuk subuk mesaj yazmıyorum
Erkek işte napsın bakarız sanıyor😁
😂😂
Hdjshajdhshshzhz basima gelmisti eski hesaplarimda😂😂😂
Agoancak halimize guluyoruz shsjshsh erkeker utanir mi bilmem bu alaya
Bir yerden baslamak lazim ya
Baslangiciniz fiyasko
Onu ben bilmemem
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?